ErrorCode=610

Zaczęty przez latek, Listopad 23, 2005, 06:04:24 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

latek

mam taki problem:
gdy wlaczam gre i ona mi sie laduje wyskakuje mi taki blad: "There was a problem when running GameGuard (ErrorCode=610).
moge tylko nacisnac ok. nie moge stworzyc nowego profilu ani nic. co mam zrobic? poradzcie mi prosze

KLOC

Na jakim serwie grasz? Zobacz czy wpisywales linijke w odnosnie game guard w pliku hosts, jezeli jest edytowana w pliku l2.ini bedziesz musial ja przestawic na oficjalne ip (ja akurat tego ip nieznam).
++++++++++++++++
NICK: KLOC
RASA: DARK ELF
KLASA: ABYSS WALKER
LVL:6x
KLAN:BRAK
ALLY:BRAK
SERWER: nOObwars
++++++++++++++++

"TAKIE MALE BRAZOWE I SMIERDZI :P"
Nie Klikaj tego linku :P

sladgehammer

Witam!
wspomniany bład wywala przy uruchamianiu gry...
czy jest ktos kto wie dokladnie (i moze to napisac), co nalezy zmienic w pliku hosts zeby dzialalo?
z gory dziekuje i pozdrawiam:)

K@mil

Witam wszystkich mi sie też takie coś wyświetla. Więc bardzo prosze o pomoc.

Nehem

Też takie coś miałem a zwalczyłem to tak wszedłem do systemu (lineage2) wywaliłem gameguarda i uruchomiłem gra ściągnie poprawną wersje gameguarda i powinno wszystko dzialać :)
... gram w wowa na Burning Onion ^_^

Luno

Jezeli uzywacie C3, to skopiujcie ponizszy plik do folderu System (w razie czego wczesniej gdzies zachowajcie oryginalny). Powinno to rozwiazac wszystkie problemy z gameguardem.
PLIK

Feanor

Gram na serwerze Zeus (www.linezeus.gr), mam windows 98, dlatego mając C3 miałem problemy z GameGuardem. Musiałem używać cracka na GameGuarda (Lineage2 GameGuard ByPass). Serwer przeszedł na C4 i znowu mam taki problem. Sęk w tym że nie mogę użyć tego cracka, bo nie pasuje on do C4. Jeżeli ktokolwiek ma link do cracka na GameGuarda do C4 lub wie jak rozwiązać mój problem, niech pisze. (Co do usuwania pliku z gameguardem - próbowałem. Przy każdym uruchomieniu gameguard odnawial się i blokował L2. Jeżeli blokowałem GameGuarda w firewallu, pojawiał się wspomniany wyżej Error 610 - GameGuard update has been cancelled. Po chwili pojawia sie error "There is a problem when running gameguard").
www.linezeus.gr

Feanore lvl 52+

macekplacek

nick kijCiWdupePL
rasa Dark Elf
klasa Pallus knight a moze kiedys cos innego
serwer Hobby =D
klan AgresywneMoby