L2 Aegis - High x70 - Interlude - 05.11.2010

Zaczęty przez bckq, Październik 31, 2010, 11:51:08 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

RanD

Cytat: Jaghuanina w Listopad 14, 2010, 02:17:48 PM
Ostro pracują nad tym serverem żeby wszystko było cacy :) Chyba opłaca się tu pograć tylko teraz pytanie czy gra tam jakiś znaczący pure polish clan :)

Ta,np PortoFino

Rickert

Ty chyba rzeczywiście grasz na innym serverze...
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

Rickert

Niestety ataki ddos mają od początku.. Teraz wybulą 1.6k ojro na profesjonalną ochronę.. bo samemu to góra na 2h dawali rade. :)

stanus

szkoda że wcześniej sie za to nie zabrali... bo tak ladny dlugi weekend poszedl... ale mam nadzieje ze od jutra juz ladnie bedze dzialac bo szkoda zniechecac ludzi a tak to juz 3 dzien w zasadzie do kitu grac sie nie da...

RanD

Rickert

ShamaU

Kupili wardena wiec raczej tak ;>

Lfc pm
"Shaman
WTT ch aden(sensacion) na cos na aegis ;d

Theron

RanD

Już dawno... Wczoraj było pierwsze siege i przyznam szczerze,że było miło :)

http://www.youtube.com/watch?v=juJMPXkwO-U

Etes

JAkieśpolskie klany tam grają i rekrutują??  :P

RanD

acerrr

Jakie te klany rekrutują? gram tam właściwie od wczoraj, bardzo przyjemnie, dużo ludzi, dużo pvp... aio buffer nie daje żadnej zasadniczej przewagi a kosztuje 80 euro... w niecałe dwa dni na dualu sam zrobiłem sobie cova i SWS z renewalem,  polecam serwer;) Jesli ktoś gra i ma klan to prosze o kontakt;) a tak btw. klan z AIO bufferem znalazlem juz w pierwszy dzień

RanD

Cytat: Miuosh w Listopad 23, 2010, 07:15:34 PM
Jak zrobic konto ?

W dziale connect na samym dole,co do klanów to np.Own3d,Life,Invisible i wiele innych..

popolupo

jaki online? na ten czas  :P

chcialem wbic ale nie chce mi sie interluda instalowac jak tam lipa bedzie ^^

RanD

Cytat: popolupo w Listopad 24, 2010, 06:12:49 PM
jaki online? na ten czas  :P

chcialem wbic ale nie chce mi sie interluda instalowac jak tam lipa bedzie ^^

700-800,powiem CI,że zawsze znajdziesz PVP

Antonator

graczy jest na servie okolo 800 teraz co wiem maja przyjsc 2 czy 3 nowe klany na server wiec bedzie wiecej graczy online :)
warto wbijac na l2ageis

RanD

Cytat: Antonator w Listopad 24, 2010, 07:55:52 PM
graczy jest na servie okolo 800 teraz co wiem maja przyjsc 2 czy 3 nowe klany na server wiec bedzie wiecej graczy online :)
warto wbijac na l2ageis

/agree

Miuosh

Antonator

tak server lezy dlatego ze na nowym sprzecie bedzie i gm instaluje wszystko odnowa i troche to potrwa ma ruszyc mniej wiecej o 22:00

Miuosh

Gdzie pisze ,że o 22:00 ? bo na forum ageis nie moge znaleźć ,zreszta jest już po 22 a serv nie działa.

Miuosh

stanus

serwer mimo kilku problemow daje rade, widac ze gm/admin stara sie go utrzymac, widac zaangazowanie w projekt warto wbijac i grac

Miuosh

Co znowu jest z serwem ,że nie działa ... ?