81/82 książka za 50 kk O.o ?

Zaczęty przez errorcrc, Sierpień 19, 2010, 05:28:47 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Eido

Albo zawsze można skończyć na kupowaniu nierealnych rzeczy. Juz mówiłem jakąkolwiek tezę nie wysuniesz jakkolwiek będziesz sie przed tym bronił, nie zmienia to faktu ze jest to żałosne. A porównywanie życia realnego do wirtualnego jest tego najlepszym przykladem

Acid

Jeszcze raz napiszę jakbyś pomyślał to byś rozwiązał zagadkę po co ludzie tak się bili o te itemy. ;] I możesz być pewny, że ten kto kupił te pixele ma już 2x więcej niż wydał na koncie. ;]

Cytat: Eido w Listopad 12, 2010, 07:00:35 PM
Albo zawsze można skończyć na kupowaniu nierealnych rzeczy. Juz mówiłem jakąkolwiek tezę nie wysuniesz jakkolwiek będziesz sie przed tym bronił, nie zmienia to faktu ze jest to żałosne. A porównywanie życia realnego do wirtualnego jest tego najlepszym przykladem
Z całym szacunkiem, ale Twoja "obrona", a właściwie niemoc wynikająca z braku argumentów przypomina mi mocno sytuację z przed kilkunastu lat kiedy "ripostą" na słowa kolegów z podwórka było zdanie "lusterko na wieki". ;f Sad but true.

netheril

eido nie ciagnij tego dalej bo acid ostatnim postem cie zabil w tej sprawie
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Vraghor

jakis baran zbanowal mi poprzednie konto za topic z wts na naia za real kase to jakas dyskryminacja bo innych osob nikt nie banowal za ogloszenia za real kase
mnie sie tak latwo nie pozbedziecie jednak  :x
retired

Eido

Dlaczego mam przestać? tak fajnie się spinają co niektórzy

Bubacz

bo kupione czary sa glownie w lr'ach. dlatego ;p <mastah troll>
---
ShiningWill - Me haz shield!

Azella

bubi jestes tego absolutnie pewien? :)

bo jak by policzyc chary kupione przez oc czy nawet terror team to tez nie wychodzi tak zle znowu :)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Eido

Sam kupiłem parę postaci, ale wyłącznie za adene i nie wstydzę się do tego przyznać !! :) Kupowanie postaci nie jest zle, ale tylko jeśli ktoś jej nie kupił za gotówkę :)

pokit

A jeżeli ktoś sprzedał adene za $ i kupił za to postać, to jakie to jest w twoim mniemaniu?

Bubacz

---
ShiningWill - Me haz shield!

Madith

Widze, ze zeszliscie juz ladnie z tematu.

Terror Team sie rozpadl, nie ma ksiazke z 81/82 za 50kk.

End of topic.
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League