Problem z Instalacją L2 gracia na Windows Vista Home Premium

Zaczęty przez waglik, Listopad 08, 2010, 09:14:27 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

waglik

Witam mam taki problem podczas samej instalacji gry. Z tego co zauważyłem mam zainstalowanego Service Packa 2... A wyświetla mi się taki komunikat: http://img263.imageshack.us/img263/4536/badvq.jpg  Bardzo proszę o pomoc, ponieważ dawniej byłem zapalonym graczem w L2 na starych serwerach L2 C2,C3,C4 itd. później komp niedomagał, a teraz znowu jest nadzieja, że będę sobie grał w L2. A i jak widać po pulpicie Windowsa mam po ang, ale to nie problem, kompa mam dość słabego: Procek 2x 2.16 Pentiuma, 4 GB RAMu, i to najgorsze: zintegrowane karty graficzne i dźwiękowe, głupota ludzka ale dobra, dostałem od brata laptopa z taką zawartością, to wiąłem. Ale kolega ma podobnego kompa i jemu gra normalnie chodzi wszystko....

Kamal

waglik

Kamal

waglik

A pytanie jeszcze jedno: Mam taki oto system operacyjny: MS Windows Vista Home Premium 64-bit SP2 Intel Pentium CPU T3400 @ 2.16 GHz, 4.0GB RAM, Mobile Intel 4 series Express Chipset Family. No i jak pisałem karty zintegrowane. W środe robie format jaki system operacyjny zainstalować ? Win 7-ke ? Czy XP Professional  ? Tak żeby mi hulał L2.

lukasz09091

na xp działa bez problemu - to pewne

nie wiem jak z 7-ką ale ja bym to ją instalował- idźmy z postępem :) ,moi kumple zachwalają , testowałem u kolegi i na prawdę pozytywne odczucia (na moim gruchocie to mi się nawet nie chce jak kupie nowego niebawem to se instalne :P)

waglik

No dobra spróbuje ;), laptop ma dokładnie rok więcej nawet. Także nie taki stary, no i myśle właśnie instalne 7-ke, tylko żeby nie było problemów bo norrrrrmalnie bym nie wiem co zrobił  :shock:

Acid

Na 7ce x64 na pewno będzie lepiej hulać nić obecnie na Twojej Viście.