Lineage2.com.pl - Oficjalny prywatny serwer naszego forum !

Zaczęty przez Naito, Listopad 14, 2010, 10:10:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Naito

Chciałbym poinformować wszystkich i prosiłbym również o poinformowanie swoich znajomych o tym, że w niedalekiej przyszłości zostanie otwarty nasz serwer gry Lineage 2 działający na najnowszej możliwej kronice. Serwer ten będzie dostępny tylko i wyłącznie dla użytkowników naszego forum posiadających minimum 50 postów i mniej niż 10% ostrzeżenia.

Na chwilę obecną wiadome na pewno są takie informacje jak:
- Brak jakiejkolwiek dotacji na serwerze.
- Kronika taka na jaką pozwolą pliki l2jserver.
- Raty doświadczenia nie będą miały znaczenia ze względu na możliwość zmiany swojego poziomu przez każdego gracza.
- Drop i cała reszta x1
- GM Shop ze wszystkimi możliwymi mieczami i zbrojami.
- NPC Buffer posiadający wszystkie możliwe wzmocnienia trwające 60 minut.
- Tak samo jak ze zmianą poziomu, każdy gracz będzie mógł dowolnie zmieniać swoją profesję czy też modyfikować wygląd.
- Zakaz dualboxa.
- Konta będą zakładane na prośbę osób spełniających wymagane kryteria, więc każdy użytkownik będzie mógł posiadać tylko jedno konto z maksymalnie jedną postacią o takiej samej nazwie na forum jak i w grze.
- Ban w grze, będzie skutkował banem na serwerze i odwrotnie.
- System odznaczeń na forum zostanie wprowadzony w życie serwera, dzięki czemu to co ma miejsce na serwerze odzwierciedli się na forum w postaci otrzymanych orderów.
- Online gwarantujący długoterminową żywotność serwera bez jakiejkolwiek dotacji na chwilę obecną wynosi 100, co może ulec zmianie lecz na niekorzyść systemu dotacji lub też w przypadku dobrowolnej dotacji użytkowników forum.
- Maksymalny enchant +15
- Bezpieczny enchant +3

Serwer ten z założenia ma być serwerem testowym, do rozmowy i zabawy, ale aby taki był wymagane są aktywne postacie w świecie lineage 2. W związku z czym postanowiliśmy wprowadzić system zdobywania enchantów polegający na tym, że będą one do zdobycia tylko i wyłącznie ze stałych automatycznych zabaw typu Olimpiada, Drużyna vs Drużyna, Zdobywanie Flagi, Oblężenia Zamków i Fortec itp. Automatycznie z wprowadzeniem tego znikną one z questów, potworów i Raid Bossów, co nie znaczy że staną się one bezużyteczne.

To tylko tak po części przedstawiony zarys tego co i jak będzie, który jeszcze może się zmienić za waszą sprawą na co po części liczymy. W końcu serwer ma być dla kogoś zrobiony przez nas a nie odwrotnie.

Pozdrawiam i czekam na sugestie dotyczące tego projektu.

UWAGA - Jeżeli jesteś aktywnym graczem w dużym klanie i nie znudziłeś się jeszcze grą Lineage 2, jak również według ciebie tego typu serwer nie ma jakiegokolwiek sensu proszę nie wypowiadaj się w tym temacie, ponieważ serwer ten nie jest przeznaczony dla wszystkich !
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

Rickert

first!

A co z użytkownikami obserwowanymi? :(
To pytanie retoryczne..  :beksa:  :beksa:
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

muchosQQ

nobody1

dla mnie +

ale w deche by bylo -> x100 + latwy eq + limit postow 20 + pliki - who cares = zabijanie razielow? a i jeszcze jedno, nie bede mogl sobie zagrac u was, bo mam ponad 10% za jakies -_-' co sobie pisalem po pijaku, ale zycze powodzenia!  :D

Solar

Już kiedyś coś takiego było i nie wypaliło XD Zamiast bawić się w serwer zaktualizujcie stronę podawajcie newsy z eu/na i ru offa na bieżąco

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Medium

Bardzo świetny pomysł jak każdy zresztą naszej świetnej Administracji.
A na serio: To jest żart, right ? Czy Wy tak na poważnie ? xD

Rickert

To już piąty projekt prowadzony przez nasze grono dowodzących. Wszystkie kończyły się na planach, imo tutaj podobnie będzie.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Prokrastynator

CytatSerwer ten będzie dostępny tylko i wyłącznie dla użytkowników naszego forum posiadających minimum 50 postów i mniej niż 10% ostrzeżenia.

czyli cały dział rpg-club się nie lapie  :P
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

PuFF

Soulern

Cytat: Solar w Listopad 15, 2010, 05:48:46 PM
Już kiedyś coś takiego było i nie wypaliło XD

Przecież plany na ten dawny Och Ach L2Justice zakładały coś zupełnie innego. Tamten serwer miał być czymś z prawdziwego zdarzenia, na ratach x4 chyba, bez GMshopów, z donate na czapki i inne takie, i ogólnie... A nie wypalił, bo ktoś go bodajże zafloodował i uszkodził, a potem skończyła się kasa zebrana od userów forum. A ten serwer ma być na 100 osób, z GMshopem ze wszystkimi itemami, z buffami po 60 minut, z możliwością dodania sobie dowolnego levela... Serio nie widzisz różnicy? :D

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Blitz

serwer może być czymś w rodzaju testera? :D czy skille też będą modyfikowane?  bo powiem szczerze znaleźć serwer high rate bez zmienianych skilli to coś niemożliwego

Naito

Tak ma to być coś w rodzaju test serwera z elementami rozrywki. Co do umiejętności nic nie będzie modyfikowane.
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

Liar

Bardzo dobry pomysł. Tylko nie zakazujcie rozmów o innych serwerach  hahaha . Takie forum live + fun  :o
Waitin' for : www.l2asylum.com

Naito

Nie będzie to zabronione i to jest rzecz pewna. Co do określenia "forum live + fun" to jest ono jak najbardziej trafne.

Saladin

Ja nauczony złymi doświadczeniami nie będę w tym maczał paluchów :D
Ale jest moje błogosławieństwo - forumowe konkursy i eventy na serwerze i czysty for fun - nie wypali, trudno. Wypali - luzik ;)
Nie udzielam pomocy przez PM...

Acid

Cytat: Saladin w Listopad 17, 2010, 07:10:05 AM
Ja nauczony złymi doświadczeniami nie będę w tym maczał paluchów :D
Ale jest moje błogosławieństwo - forumowe konkursy i eventy na serwerze i czysty for fun - nie wypali, trudno. Wypali - luzik ;)

...and Justice offline? ;P

Kirche

Trzeba będzie odwiedzić ten serwer, a co ważniejsze pozostać tam na dłużej! Wcześniej grałam na serwerze Naita, gdzie był GMem i wszystkim się to bardzo podobało. Nie mogę doczekać się otwarcia i powiedzenia przyjaciołom, że można powrócić do dawnych znajomości. :)

"Powoli, delikatnie noc odsłania swoją wspaniałość. Odwróć swą twarz od jaskrawego światła dnia, odwróć swe myśli od zimnego, nieczułego światła i wsłuchaj się w muzykę nocy!"

DonK.

Cytat: Solar w Listopad 15, 2010, 05:48:46 PM
Zamiast bawić się w serwer zaktualizujcie stronę podawajcie newsy z eu/na i ru offa na bieżąco
innymi slowy chcesz tu zrobic forum o l2? no way  hahaha
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

PuFF

Saladin

Cytat: PuFF w Listopad 18, 2010, 05:10:50 PM
juz widze epic pvp forum warriorow :)
Po części o to chodzi :D
Jest plan zrobić ilość pvp pod avkiem, może jakieś battle logi kto kogo i ile razy zamordował :lol:
Nie udzielam pomocy przez PM...

PuFF

seken

Wlasciwie to nie lepiej zrobic faction server? Patrzac na to, ze server bedzie dla okreslonej grupy, na dodatek polowa gdzies gra.A wszyscy online w 1 momencie nie beda...

swan

Cytat: Kirche w Listopad 17, 2010, 10:33:08 PM
Trzeba będzie odwiedzić ten serwer, a co ważniejsze pozostać tam na dłużej! Wcześniej grałam na serwerze Naita, gdzie był GMem i wszystkim się to bardzo podobało.
wszyscy = community serwa = ~300 osob?
Cytat: Kirche w Listopad 17, 2010, 10:33:08 PM
Nie mogę doczekać się otwarcia i powiedzenia przyjaciołom, że można powrócić do dawnych znajomości. :)
aha

Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2011, 01:38:09 PM
Nie wiem jak teraz, ale kiedy startowałem pół roku temu na Lancerze
Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2011, 03:58:53 PM
Myślę, że po ponad roku gry, śmiało jesteśmy gdzieś w top 10 constów
Cytat: Alarion w Wrzesień 19, 2011, 10:39:26 AM
ze startujac na Lancerze na przelomie lutego/marca w 2010

Kirche

Swan, jeśli nic nie wnosisz do tematu to dlaczego się odzywasz? :)

"Powoli, delikatnie noc odsłania swoją wspaniałość. Odwróć swą twarz od jaskrawego światła dnia, odwróć swe myśli od zimnego, nieczułego światła i wsłuchaj się w muzykę nocy!"

Kokiruka

Kirche każ znajomym już zaczynać spamować na forum bo bez minimum 50 postów nie wbiją na server  :) A PuFF chyba się na niego nie łapiesz z tym poziomem ostrzeżenia 50%