Aura Flare w agu - jaki element?

Zaczęty przez lukasz09091, Listopad 20, 2010, 12:41:50 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

lukasz09091

Trafiłem aura flare lvl 10 jako nuk w agu jednak nie mam pojęcia jaki to element? Co dodać do broni?

Kamal

Z tego co pamiętam to jest non-elemental skill, ale poprawcie mnie jc.  :D

lukasz09091

Cytat: Kamal w Listopad 20, 2010, 12:58:05 AM
Z tego co pamiętam to jest non-elemental skill, ale poprawcie mnie jc.  :D

no właśnie chyba tak, z opisu coś tak niby rozkminiałem, próbowałem dodawać winda,water,earth i bez efektu
czyli w sumie bezużyteczny jak dla ee?

RazielIII

nie jestem 100% pewny ale z tego co pamietam to aura flare, light vortex, etc byly divine(holy) attri
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

br2yd4l

Jedyny element jaki to może być to holy. Kiedyś to był atak typu holy, ale nie jestem pewien jak to wygląda teraz

Whtever walks in my heart,
Will walk alone...

rygarmaster

Jako nuker czyli sh necro sps albo sorc powinienes szukac empowera lub wild magic'a ewentualnie - reszta to lipa. Sorry, ze troche nie na temat.

lukasz09091

Cytat: rygarmaster w Listopad 20, 2010, 07:30:48 AM
Jako nuker czyli sh necro sps albo sorc powinienes szukac empowera lub wild magic'a ewentualnie - reszta to lipa. Sorry, ze troche nie na temat.

chodzi o ee więc takie agu to mi nie potrzebne w ogóle

holy też nie:
Active: Inflicts elemental damage

próbowałem all kamyki i bez efektu

i jeszcze jedna sprawa: mam w agu reflect damage,clarity, oraz refresh- co lepiej na oly używać i na co enchantować major heala? cost czy power?
zostawić ten nuk czy do wywalenia?

br2yd4l

Ok bo się robię ciut confused.

1. jaka to kronika
2. czy to priv?
3. czy ten EE ma być na oly? Bo w sumie po co mu nuke w augu na cokolwiek innego

- czy zostawić
Zależy od kroniki. jeśli to freya to możesz zostawić, bo non-attribute robi pewnie więcej dmg niż jakikolwiek atribute atak. Jeśli wcześniejsza niż freya to koniecznie zmień na jakieś augu które zadaje jakiś elemental dmg

- co potrzeba
Ja na SH miałem soes [bodily blessing] z augu: aktywny Wild Magic. Ty jako EE masz powa, clarity, Empowera (z bufów oly) oraz acumena (j.w). Oprócz więc nuke i bless-the-body/bless-the-soul nie potrzebujesz nic.

- major heal
na cost. gdyż heal zenchantowany na maxa na power nie leczy dużo lepiej niż taki na +0, a cost potrafi obciąć koszt many (z clarity i powem) do chyba 50% many

Whtever walks in my heart,
Will walk alone...

lukasz09091

w sumie chodzi o to że pozostawiłem swojego ee 81 na x10 z powodu braku czasu i tak z nudów wbiłem na jakiś h rate freyowy (wiadomo ile tam freyi jest w rzeczywistości :P) coby sobie agu w broni lepiej przybliżyć (mam z tym zaległości) więc zrobiłem ee aby na przyszłość wiedzieć co i jak enchantować
w sumie wiem wszystko , temat do zamknięcia chyba że ktoś ma jeszcze jakieś pytania
thx :)