[Zapowiedz] L][Way - x1000 - PVP - Epilogue - 04.12.2010

Zaczęty przez L][Way, Listopad 23, 2010, 04:42:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

perfecT

polaczkowe retardy z forum wiedzą swoje .No i ile jeszcze razy mam mówić ,że Admini to oszuści ,a ja nie zniechęcam do gry tutaj ? Ludzie powinni znać prawdę . I tak tu wbiję się pobawić :D

http://www.forum.l2way.com/viewtopic.php?f=13&t=15 ,głosujcie na 7lvl ! :D

Rafka

Cytat: dejv w Listopad 25, 2010, 08:17:46 AM
polaczkowe retardy z forum wiedzą swoje .No i ile jeszcze razy mam mówić ,że Admini to oszuści ,a ja nie zniechęcam do gry tutaj ? Ludzie powinni znać prawdę . I tak tu wbiję się pobawić :D

http://www.forum.l2way.com/viewtopic.php?f=13&t=15 ,głosujcie na 7lvl ! :D

Myślisz ze zakładając na forum serwa glosowanie na atry admini wezmą to pod uwagę? o.O

"Od każdego słońca wschodu śmiejesz się i mówisz,
don't worry be happy i do przodu.(...)"

perfecT

Jeżeli zaakceptowali temat to myślę ,że tak . Jak nie podejmą słusznej decyzji to stracą na graczach .

elando1

Cytat: dejv w Listopad 25, 2010, 09:48:15 AM
Jeżeli zaakceptowali temat to myślę ,że tak . Jak nie podejmą słusznej decyzji to stracą na graczach .
Mysli ze usun tu konto na forum.
asd

L][Way

dejv
Nie wiem na kim tych chcesz się odegrać ale pomyliłeś osoby.
Nie chce mówić o Tobie źle ale z tego co słyszałem masz 14lat, ja to rozumie też kiedyś byłem w takim wieku.
Uważasz że serwer stoi na plikach L2 Infinity od tzw Marcina tak??? Mylisz się.
Gracze sami zadecydują na jaki serwer pójdą a Ty nie masz tu nic do gadania liczy się czy im się podoba serwer.
A twoje propozycje są zbędne, bo każdy serwer ma takie ustawienia i maja po 50 online.
Jeżeli gracze po starcie będą za atrybutem lvl 9 to oczywiście zostanie wprowadzony:)
Bo serwer jest dla graczy nie dla nas.
Jeżeli wygląda to na jakąś obrazę to z góry przepraszam.

Pozdrawiam
EvilKnight

Duralex

Nawet takie same posty piszesz jak admin l2 violence...

SnowY

Gościu napisał że z violence nic go nie łaczy, więc po co próbujecie na siłe udowodnić że to jakiś tam typek. Dla mnie jak i dla większości graczy zwisa to kim jest ten człowiek, a interesuje mnie co postawi i jak to całe gówno bedzie wygladać, albo w nie wejdziesz, albo ominiesz. Póki co czekam na server i śmieje sie z co niektórych OMG-ajtów którzy udzielają sie w ten temat.

Duralex

Cytat: SnowY w Listopad 25, 2010, 07:07:20 PM
Gościu napisał że z violence nic go nie łaczy, więc po co próbujecie na siłe udowodnić że to jakiś tam typek. Dla mnie jak i dla większości graczy zwisa to kim jest ten człowiek, a interesuje mnie co postawi i jak to całe -_-' bedzie wygladać, albo w nie wejdziesz, albo ominiesz. Póki co czekam na server i śmieje sie z co niektórych OMG-ajtów którzy udzielają sie w ten temat.
Liczba postów : 9

perfecT

DredziQ

Cytat: Duralex w Listopad 25, 2010, 10:57:24 PM
Cytat: SnowY w Listopad 25, 2010, 07:07:20 PM
Gościu napisał że z violence nic go nie łaczy, więc po co próbujecie na siłe udowodnić że to jakiś tam typek. Dla mnie jak i dla większości graczy zwisa to kim jest ten człowiek, a interesuje mnie co postawi i jak to całe -_-' bedzie wygladać, albo w nie wejdziesz, albo ominiesz. Póki co czekam na server i śmieje sie z co niektórych OMG-ajtów którzy udzielają sie w ten temat.
Liczba postów : 9
108 postów, wielki factor.

Duralex

Zauważ ,że każdy kto chwali ten serwer ma mniej niz 10 postów.. dziwne? zbieg okolicznosci? nie wierze w zbiegi okolicznosci..

SnowY

Duralex Data rejestracji:
Grudzień 09, 2008, 01:55:30

A ja nie wierze że taki newbie coś mi zarzuca.Dodaj do tego moje stare konto 200+ postów z 2005 roku i wyniknie że to nie zbieg okoliczności tylko własne zdanie na ten flame topic.

Skąd takie durexy sie biorą ;o.

elando1

Cytat: Duralex w Listopad 25, 2010, 11:37:24 PM
Zauważ ,że każdy kto chwali ten serwer ma mniej niz 10 postów.. dziwne? zbieg okolicznosci? nie wierze w zbiegi okolicznosci..
nie wierze ze ludzie sa tak uposledzeni.
asd

Drax09

Chętnie zagram  na tym serwie.Zapowiada się obiecująco. :D

Grenwith

Wow, nie wiedziałem, że im więcej masz postów tym lepszy jesteś lub bardziej obeznany... To mój pierwszy post tutaj, a zarejestrowałem się tu tylko po to aby go napisać (zapewne zaraz usłyszę historyjkę, że założyłem nowe konto do reklamy serwera  :D). Pewnie dla niektórych na tym forum, oznaką "fajności" jest liczba znajomych na NK..ale to już nieistotne. Dość spamu. Ja na serwerze zawitam na pewno i zapraszam tam wszystkich. Moim zdaniem warto zaryzykować godzinę i samemu ocenić, niż słuchać pseudo-znawców L2, którzy mają przecież po kilkaset postów! :o. Pozdrawiam i zapraszam serdecznie :)

elando1

Cytat: Grenwith w Listopad 26, 2010, 04:29:32 PM
Wow, nie wiedziałem, że im więcej masz postów tym lepszy jesteś lub bardziej obeznany... To mój pierwszy post tutaj, a zarejestrowałem się tu tylko po to aby go napisać (zapewne zaraz usłyszę historyjkę, że założyłem nowe konto do reklamy serwera  :D). Pewnie dla niektórych na tym forum, oznaką "fajności" jest liczba znajomych na NK..ale to już nieistotne. Dość spamu. Ja na serwerze zawitam na pewno i zapraszam tam wszystkich. Moim zdaniem warto zaryzykować godzinę i samemu ocenić, niż słuchać pseudo-znawców L2, którzy mają przecież po kilkaset postów! :o. Pozdrawiam i zapraszam serdecznie :)
Sam kiedys czytalem tylko to forum w ogole bez rejestracji tak zeby tylko poszukac serva. Nie kazdemu chce sie nabijac posty co 20 minut i miec ich 1k no ale tutaj tyle l2guru co graczy na gravelandzie. Sam wpadne zobaczyc moze bedzie ok moze nie.
asd

PuFF

L][Way

Witam wszystkich.
Bardzo proszę o głosowanie na forum servera na:
- Atrybut lvl
- Siege
Jeśli macie jakieś pomysły co do owego serwera proszę pisać na forum.
Akceptowanie postów zostało wyłączone.

Pozdrawiam i zapraszam dzisiaj na beta testy o godzinie 16:00.
EvilKnight

mpxx24

Cytat: Grenwith w Listopad 26, 2010, 04:29:32 PM
Moim zdaniem warto zaryzykować godzinę i samemu ocenić, niż słuchać pseudo-znawców L2, którzy mają przecież po kilkaset postów! :o.
no widzisz, w tym sęk, że zazwyczaj warto ich posłuchać

PS
całkiem zabawny ten topic
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

L][Way

Patch został dodana do prezentacji i na forum serwera.
Zapraszam na bete.

Pozdrawiam
EvilKnight

PuFF

Cytat: L][Way w Listopad 27, 2010, 03:32:06 PM
Patch został dodana do prezentacji i na forum serwera.
Zapraszam na bete.

Pozdrawiam
EvilKnight
server nie dziala why?

Liar

Waitin' for : www.l2asylum.com