lancer- kim grac?

Zaczęty przez D4rk, Listopad 23, 2010, 10:56:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xkurakx

Necrus jest, koksa ostro i za 2 dni pewnie z nami już się zgdzieś wybierze. A Shogal nab jest nie na bieżąco :P

Azella

Cytat: Bubacz w Listopad 25, 2010, 09:32:02 AM
Cytat: pokit w Listopad 25, 2010, 06:18:10 AM
Spoko fraps ale oni grają w melee pt na ee+se i fajnie to wychodzi. Ciekawe jakby sobie radziło pt ee, se + prp zamiast wc :)

Cancel, bane = wc lepszy(szybciej/latwiej zrebufuje), a counter critical trwa 20min i spokojnie mozna rzucic z boxa...

potwierdzam :D
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Neme

Ja bym wybral na twoim miejscu BP w kazdym pt musi byc :)
btw mowiłem ze sprzedale bp 84 z 3 subkami i wszystkimi skilami 80+ poza elemental prot ?:)
lIInemeIII - Cardinal 81; BD 72

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Sarin.

DramaBOY

Zrob rerola na real life :X przynajmniej czasu nie bedziesz marnowac ...

Bubacz

Cytat: DramaBOY w Listopad 26, 2010, 03:13:32 PM
Zrob rerola na real life :X przynajmniej czasu nie bedziesz marnowac ...

Niech od kogos kupi postac, swoje odbebni w l2 i dopiero! :)
---
ShiningWill - Me haz shield!

HellSign

1. Ogarnij w którym klanie jest CP (angielsko/polskie czy jakimi tam językami się posługujesz na poziomie komunikatywnym),
2. Porównaj ich poziom gry, organizacji, a później sloty (jakie postacie),
3. Kup sobie postać i jakieś EQ podstawowe, bo sorry ale lepiej wydać te 300zł niż lvlować 4 miesiące, 6dni postoisz
"na ulotkach" i masz, zamiast 3 miesiące napierdala*
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Prokrastynator

jakbym miał na 300zł przez 6 dni pracować, to by mi sie dupy z domu ruszyc nie chciało  :D
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

swan

Cytat: Prokrastynator w Listopad 27, 2010, 12:53:41 AM
jakbym miał na 300zł przez 6 dni pracować, to by mi sie dupy z domu ruszyc nie chciało  :D
dokladnie ale gimbusy musza zarabiac na l2

Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2011, 01:38:09 PM
Nie wiem jak teraz, ale kiedy startowałem pół roku temu na Lancerze
Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2011, 03:58:53 PM
Myślę, że po ponad roku gry, śmiało jesteśmy gdzieś w top 10 constów
Cytat: Alarion w Wrzesień 19, 2011, 10:39:26 AM
ze startujac na Lancerze na przelomie lutego/marca w 2010

Itherus

Thombstone

heh ja chcialem ostatnio zagrac sobie na ru offie jakies 2 msc temu, ale odrzucilo mnie tylko sam fakt ze trzeba grac po godzinie 20:00+ (nocne CP) masakra. I ktos tam mowil ze bez PA sie nie oplaca wiec zrezygnowalem bo samemu sie nie oplaci a bez PA i w const raczej nie biora jesli ktos gra tylko popoludniowymi godzinami... Wiec N/C

Alarion

a powiedz mi, gdzie chcesz coś osiągnąć, grając tylko do południa, ew w do 16:00? Rano i po południu obowiązki, wieczorem pograć a w dni wolne od constans iść wieczorem gdzieś poza dom. Tak gra 90% ludzi w L2, nie tylko na Ru ofie.

Co do PA, to chodzi głównie o oszczędność czasu. Kupić raz za +30 zł, potem zarobić sobie z adene i jak ktoś jest obrotny to kupi PA za real PLN tylko 1-2 x w ciągu gry tutaj.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Thombstone

W sumie PA to najmniejszy problem ... Tyle ze trzeba liczyc sie z czasem gry jak piszesz. Wiadomo przeciez ze nie kazdy gra w l2 przez caly dzien ale znajda sie tacy no-life co siedzi od rana 10 do 24 nawala w l2 bo mamusia mu PA oplaci a on nie ma nic innego w domu do roboty. Heh takie zycie... I tacy tez tam graja zapewne na ru offie nie tylko polacy. Ja w sumie licze juz 4 miesiac przerwy od l2 bo na priv grac nie bede, bug /botland, a na ru offa nie mam czasu a szkoda bo bym sobie pogral a samemu mi sie nie chce grac.
Kiedys klan to byl klan chodzilo sie wszedzie jako klan i robilo wszystko jako klan ciekawe gdzie te czasy bynajmniej ja tak mialem. xaxa powodzenia z expem na x1 (lub x2 z pa)

Phoeniks

Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

Thombstone

zadne z powyzszych... stwierdzam fakty - l2 schodzi na psy jak i cale mmo

pokit

Cytat: Thombstone w Listopad 29, 2010, 04:10:20 PM
zadne z powyzszych... stwierdzam fakty - l2 schodzi na psy jak i cale mmo

lol pewnie l2 schodzi na psy bo ty w nie nie grasz! :oops:

PedoBear

Jakby nie mowic, to ostatnio coraz wiecej tematow na targu pt:" Sprzedam postac" albo ludzie farmia 85/75/75/75(pol rokuOo?) po to by sobie zarobic te 800 zl(nie licze sprzetu), czy moze koncza z gra, pomysl!>< Zeby nie mowic 800 zl na pol roku to nawet na chleb nie starczy .... No chyba, ze wolisz napier.... na kompie niz wyjsc z znajomymi kulturalnie sie nawalic w barze lub tez zabrac dziewczyne do  kina :P

pokit

Cytat: PedoBear w Listopad 29, 2010, 04:34:40 PM
Jakby nie mowic, to ostatnio coraz wiecej tematow na targu pt:" Sprzedam postac" albo ludzie farmia 85/75/75/75(pol rokuOo?) po to by sobie zarobic te 800 zl(nie licze sprzetu), czy moze koncza z gra, pomysl!>< Zeby nie mowic 800 zl na pol roku to nawet na chleb nie starczy .... No chyba, ze wolisz napier.... na kompie niz wyjsc z znajomymi kulturalnie sie nawalic w barze lub tez zabrac dziewczyne do  kina :P

Ucz mnie życia mistrzu! :o

Lebambel

mam pytanko:P  czy duzo cp pt zaczyna sie np po 21?:P bo pracuje do 21 a na chacie jestem o 21:20 a w grze juz o 21:30:P obecnie gram na rpg ale tam nie da rady zanlesc cp od tej godz bo wsumie albo sa cp noliferow albo dzieci ktore pykaja od 18 do 22 >.< bo jesli dalo by rade znalesc takie cp ktore pyka po 21 wsumie skusil bym sie :D i to nawet na suporcik^^
Abyss x7: Leathien Moonlllight Sentinel 78 sub necro 75/ex hero:D
Celes:Leathien Sagi 77/ sub cardi x77/Titan 76/AW x6:(   
l2 Existance x7:Onix Dominator 80<3 sub sh 75 ex hero:D

tytusDeZoo

Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

kabulek

L2C EU wannabe?
A chuuu, nic nie chce sprzedać :)))

Redbox

Nasz CP gra od 21, ale my to zuo i mamy full.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama