problem z podlaczeniem

Zaczęty przez kaku25, Listopad 25, 2010, 04:30:49 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kaku25

witam... mam problem z wbiciem na server x15 ... robilem jak bylo napisane ... i wszystko pasi .. do momentu kiedy zaloguje sie ... i mam wybrac server ... wybieram x15 klikam i wyskakuje mi disconnect ... tak samo jest jak proboje na inne serwy ... jak macie jakies pomysly to czekam ...

Neologis

Mam to samo, na żaden serwer nie mogę się zalogować od wczoraj.
L2 Phoenix:
Faraday - Sorc/BP

Polopiryn

Zróbcie update przez rpgupdater. Bo ostatnio był wprowadzany patch na boty. I możliwe iż wam pliku nie podmieniło, dlatego system traktuje jak bot i kickuje.

Podmieniany był system.dll.
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Neologis

Mi blokował avast system.dll - jako trojan leżał w kwarantannie.
L2 Phoenix:
Faraday - Sorc/BP

Polopiryn

Zablokuj avasta wrzuć plik jeszcze raz i będzie w porządku(Chyba). Sam mam Avasta Pro, ale on mi w system.dll nic nie wykrył.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Neologis

To jest właśnie darmowa wersja avasta, na innych serwerach często widzi ten sam wirus w pliku core.dll.
L2 Phoenix:
Faraday - Sorc/BP

Polopiryn

Z kołuj se konto na torrenty.org i tam jest Avast Pro z licencja do 2012 roku. Mi kolega niestety konto zabrał.

Ale jeśli avasta aktywowałeś, bo masz tego home premium to tak fiksować nie powinien hmm. A jak wyłączyłeś osłony i uruchomiłeś grę to się mogłeś połączyć?

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Neologis

Problem polegał na tym, że w pliku system.dll widział wirusa - win32 coś tam, czy ściągałem go ze strony rpg/uptadera itd. avast blokował przy 80% połączenie i automatycznie przerzucał plik do kwarantanny. Zobaczyłem co w niej jest i zaznaczyłem opcję przywróć i odczepił się od tego pliku i jest już wszystko ok, traktuje jako plik "zaufany" :)
L2 Phoenix:
Faraday - Sorc/BP