System msg?

Zaczęty przez driki, Grudzień 06, 2010, 09:14:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

driki

ma ktos jakiś system msg? ja probowałem sobie zrobic to po uptade znika i dupa :x

(nie wiem jak inni ale ja moge na rpg tylko poprzez uptadera wejść)

Rickert

Zawsze, kiedy będziesz wchodził przez updatera będziesz miał 'oficjalny' system.msg
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

driki

w sumie już działa o dziwo nagle moge nie przez "uptadera" wbijac do gry.

żeby nie robic nowych tematów itp ma ktoś jakiś "ciekawy" system msg?

kazuPwNz

Cytat: Rickert w Grudzień 06, 2010, 09:16:39 PM
Zawsze, kiedy będziesz wchodził przez updatera będziesz miał 'oficjalny' system.msg
zmienia się nazwe updatera i wchodzi przez l2.exe
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Vortighern

Tam coś dziwnie dużo plików jest w tym poście tego typa.
Na forum tutaj w temacie o "kolorkach" nie ma GF
Czy ma ktoś sprawdzony system msg z onscreen wiadomościami i fajnymi kolorami.
Przydatny na BD/Spoila/Tyrka
sprawdzony pod RPG-club, Raziel cos wklejał kiedys zdaje mi sie. Przy okazji x5. :P
Tak wiem jak to zrobić, tak wiem jak używać googli, mam program z forum, tak sam se zrobiłem ale mi sie nie podoba i tyle.
Kto może sie podzielić niech napisze, kto ma to w dupie niech nic nie pisze :P

Ortografia polska to sztuczny wymysł 20-lecia miedzy wojennego.
NIE pisze poprawnie po Polsku!!!

Hoshi

Przydaje sie do wywalenia zbednych komend :P

Neologis

L2 Phoenix:
Faraday - Sorc/BP

Lokocz

Cytat: Neologis w Grudzień 08, 2010, 09:28:45 PM
Cytat: Lokocz w Grudzień 08, 2010, 09:02:40 PM
Zrob sobie sam

Wszystko pięknie ale wyskakuje błąd, zła kronika i tyle ...
jest w opcjach na poczatku wybor kroniki, przestwaiasz na gracie i tyle... ogolnie wyskakuje muultum bledow, ignorujac je program powinien dzialac bez problemu jezeli chodzi o edycje sustemmsg itp chyba ze sie pierdyknalem i wrzucilem zlego linka :D

Hoshi

Dobrego linka dales, ale nim i tak nie zmodyfikujesz za bardzo niczego. Niby przestawiasz na gracia ale np u mnie i tak sie nie da kolorow zmieniac etc :P Dziwne to jakies...
Na interlude nie bylo takich problemow, wlaczales utilsa i mogles zrobic co tylko chciales ^^ Nawet wczytywanie npc z dalszej odleglosci i ghost moda w kamerze :]

Lokocz

Cytat: Hoshi w Grudzień 08, 2010, 10:06:04 PM
Dobrego linka dales, ale nim i tak nie zmodyfikujesz za bardzo niczego. Niby przestawiasz na gracia ale np u mnie i tak sie nie da kolorow zmieniac etc :P Dziwne to jakies...
Na interlude nie bylo takich problemow, wlaczales utilsa i mogles zrobic co tylko chciales ^^ Nawet wczytywanie npc z dalszej odleglosci i ghost moda w kamerze :]
no ja to wszystko mam powlaczane

drugi raz sprawdzalem na pewno z tego linka zassalem, sam sobie wszystko zedytowalem bez problemu

ze tak zapytam, zmieniales wszystko przy wylaczonej grze mam nadzieje?

Hoshi

No ja tak :P uzywalem tego programu ze 3-4 lata temu ponad jak interlude wchodzilo (chyba dobrze pamietam ze to bylo az tyle czas temu :P), wiec wiem o co chodzi ^^ ale wypierdala mi 100 tys bledow, niby je zamykam etc, ale niektore rzeczy nie chca sie zmienic.
Cale szczescie ze zbedne gowna udalo sie usunac ^^

Lokocz

dziwne, mi dziala wszystko bez problemu

sakaszli

nie ma to jak odkopać temat <szatan>

mój dawny projekt jest już tak potężny że looool

download z tego linku: http://www.multiupload.com/1J643L2SB1

trzeba wybrać folder z folderem system ( w nowej wersji juz to będzie niepotrzebne), wiele bugów zostanie naprawionych w następnym update....zwłaszcza języki :D

a jak tam rpg :P dawno tam nie byłem jestem ciekaw co sie dzieje