Epic Phail

Zaczęty przez HellSign, Grudzień 08, 2010, 03:32:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

GenesiZ

Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

HellSign

Bardzo duży + dla serwera, po wipie all ogarneli, Online wzrósł do 3700

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Gandam

online wypas! :D nic tylko farmic :p
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

HellSign

No a farmy jest duuuuuuużo, może nie tyle co na s gratki, ale s80 łoh sporo tego, nie podobają mi się tylko talizmany w shopie a tak to Oki:P, no ale fame'a trzeba farmić i tak:D

Dużo CP biega na serwerze, także na retail setup party radziłbym się nastawiać :P
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Kamal

drezyna

PW LF klan/cp/łotewer :bump:

Polopiryn

Jest miło i przyjemnie :D

Kamal przecież może być system CP, ale to nie znaczy że ty musisz konkretnie w tych godzinach grać co twój CP. Jak na razie tak się składa, że godziny kiedy jestem pasują idealnie do CP w którym jestem hehe ;p. A jak się ucieszyli gdy przyszedł Bishop aż miło było expić  :afro:
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

ugh

Mam nadzieje, że nie będzie już kolejnego faila.

Na każdym spocie ktoś się kręci, okazji do pvp jest mnóstwo. Ja dla mnie wielki +  :P

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Gandam

+35 na varce w 1h farmy -_- :P no nie dadza nafarmic qi :X

do tego przerwali restartem :p w sumie dobrze bo mp nie mialem a flaga byla XD
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Kamal

Miała być suba for free, ale te 5,2kk ujdzie :D Szkoda tylko, że jest gigantyczna kolejka na guardiany  :twisted:

driki

kamael nie musi isc na guardiany xAXAXAXAXA ;d

Hoshi

Cytat: Kamal w Grudzień 13, 2010, 07:33:09 AM
Miała być suba for free, ale te 5,2kk ujdzie :D Szkoda tylko, że jest gigantyczna kolejka na guardiany  :twisted:

Jak dobrze ze gram kamaelem i nie potrzebuje tego shitu :D

Rickert

Cytat: Kamal w Grudzień 13, 2010, 07:33:09 AM
Miałem gotowego nobla 2h po starcie... niestety [nie]suby ubiły go kilka minut wcześniej ale już ma okienko, więc jak ktoś chce na baraka "kewlbish
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

jh0ri

Idzie zdobyć s84 w jakiś sposób ?? Nie licząc DOTY ??
Тихий!!! Тихий!!!

Polopiryn

Zbierasz QI varka,pagan,pi itt.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

jh0ri

Tak ...

Jak s84 jest tylko za col'e A na varce to one raczej nie lecą .
Тихий!!! Тихий!!!

bula

Cytat: jh0ri w Grudzień 13, 2010, 03:01:33 PM
Tak ...

jak sie jest zjebem i chce sie koniecznie w noble vesperach chodzic to widzi sie vespery a cole

a jak sie nie jest zjebem i ma sie oczy to czlowiek nagle potrafi zauwazyc ze wszystkie vespery mozna dostac w gm shopie za qi i adene

Bluzg

Cytat: bula w Grudzień 13, 2010, 03:19:16 PM
Cytat: jh0ri w Grudzień 13, 2010, 03:01:33 PM
Tak ...

jak sie jest -_-' i chce sie koniecznie w noble vesperach chodzic to widzi sie vespery a cole

a jak sie nie jest -_-' i ma sie oczy to czlowiek nagle potrafi zauwazyc ze wszystkie vespery mozna dostac w gm shopie za qi i adene

Stryku po co takie posty komentowac, szkoda nerwow na slepych tardow ;]

HellSign

Polaków około 100tki, dzięki działowi przybywają nowi gracze, także z rotacją ludzi nie powinno być problemu, w sam raz dla ludzi z Onlinem do >5h, dobra zabawa, sporo farmy, serwer nastawiony na :

Party PvP
Gang PvP
Mass PvP

1vs1 nie wystepuje, chyba ze na dragon valley jak pkuja goscie 76+ c gradowcow.
RPG CLUB x3 Empire

Polopiryn

Cytat: HellSign w Grudzień 14, 2010, 12:40:48 AM
Polaków około 100tki, dzięki działowi przybywają nowi gracze, także z rotacją ludzi nie powinno być problemu, w sam raz dla ludzi z Onlinem do >5h, dobra zabawa, sporo farmy, serwer nastawiony na :

Party PvP
Gang PvP
Mass PvP

A tam, dla chcącego nic trudnego. Zawsze się znajdzie jakieś 1vs1, bo drugi post to Box :P

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Bluzg

Cytat: HellSign w Grudzień 14, 2010, 12:40:48 AM

Party PvP
Gang PvP
Mass PvP

Co ty mowisz ze nie ma 1vs1, co chwile w pagans z jakims ee , bishopem sie tluke

Rickert

Ludzi w pizdziet dalej.. Varke się robi najdłużej, ale jak już się zrobi ten 3 lvl to szybko się doterów dogadania. Dlatego nie ma co też patrzeć na tą dotę - fakt, też uważam - że przesadzili iż dali to na start.. No ale idzie ich nadgonić. Jedyne co boli to party doterów ze OE skillami ale na szczęście tylko 1 takie pt aktualnie zauważyłem.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Nervoson

Co tam felek zdotowal? homka +6 ?

HellSign

Co tam Owek nadal na lancerze w fogu moby bijecie?
RPG CLUB x3 Empire

xXxFelekxXx

Cytat: Nervoson w Grudzień 18, 2010, 04:53:11 AM
Co tam felek zdotowal? homka +6 ?

Jak tam się gra kupioną postacią ?

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)