L2 AssassiN Low Rate x8 - Gracia Epilogue

Zaczęty przez Jumanji, Listopad 11, 2010, 01:37:08 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Odys

Ja wam powiem tak. Przestancie juz pisac w kolko to samo co juz wiemy po przeczytaniu dwoch pierwszych stron.Klocic sie mozecie w takim temacie jaki jest na tym forum "Offtop". Chca chlopaki to niech sobie graja bo zaden serwer tutaj z trzymajacych sie lepiej i gorzej nie ma tylu bezsensownie zapisanych stron jak ten. Na smietnik tez jest odpowiedni dzial.
Prosze tez nie odpisywac ze mam racje czy tez nie bo to kolejne nabijanie idotycznych postow(chodz napewno wielu sie nie oprze zeby cos niepotrzebnego dorzucic).

ONYX2

Gra a nawet przychodzą nowi gracze, ale widzę ze Was to Boli bo pewnie u Was gra 30 osob :)

Co do tekstu, który wkleiłem, zrobiłem to po to, żeby uswiadomić co niektórym jak wygląda sprawa kopiowania informacji z innych stron www i żeby wiedzieli co za to grozi w przypadku gdy dotyczy to prywatnej inicjatyny i może byc zaskarżone z powództwa cywilnego. Każda informacja, która znajduje sie bez zgody autora tekstu (a nie zrobi tego sam autor) i jest zamieszczona na innej stronie moze też się odbić także na Administracji danego Forum, za publikowanie nielegalnych informacji.  Następnie pytałem się prawnika i zgodnie z prawem wszystkie informacje publikowane bez zgody autora muszą być usuniete z danej strony na wyraźną zgodę po złożeniu przez tą osobę skargi lub pisma itp, a jak nie wierzysz to sobie sprawdź. Za wyjątkiem publikacji medialnych jak gazeta, TV itp, które zanim opublikuja informacje muszą przejść przez szreg procedur mówiących o przetwarzaniu przkazanych danych i tak dalej. 

Tak na marginesie to dziękuje za linka, który wysłałeś, bo tym samym potwierdzasz moją powyższą tezę, gdzie dokładnie jest napisane, że każda informacja publikowana przez autora w tym przypadku osoby wypowiadającej się na forum, podlega wlaśnie prawom własności, a tym samym prawom autorkim.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dozwolony_u%C5%BCytek

Pan Haseo nie sądzę, że otrzymał zgodę na kopiowanie informacji z innego forum więc zakończmy tą dyskusję.
L2 Official Franz/Naia: Necro/Soultaker 76
L2 Official Franz/Naia: Spoil 70

TO JEST CZAD: http://www.lineage2.com/gd/
NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

Hesser

Drah

Ten temat to jeden wielki owned od kilku dni tylko dla tego tematu się loguje na forum żeby się pośmiać z Fanboyi ;p

ONYX2

pewnie ze Owned :) tak naprawdę nadaje się tylko do skasowania :)

NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

Laner

Cytat: ONYX2 w Listopad 27, 2010, 09:26:31 AM
Gra a nawet przychodzą nowi gracze, ale widzę ze Was to Boli bo pewnie u Was gra 30 osob :)

Co do tekstu, który wkleiłem, zrobiłem to po to, żeby uswiadomić co niektórym jak wygląda sprawa kopiowania informacji z innych stron www i żeby wiedzieli co za to grozi w przypadku gdy dotyczy to prywatnej inicjatyny i może byc zaskarżone z powództwa cywilnego. Każda informacja, która znajduje sie bez zgody autora tekstu (a nie zrobi tego sam autor) i jest zamieszczona na innej stronie moze też się odbić także na Administracji danego Forum, za publikowanie nielegalnych informacji.  Następnie pytałem się prawnika i zgodnie z prawem wszystkie informacje publikowane bez zgody autora muszą być usuniete z danej strony na wyraźną zgodę po złożeniu przez tą osobę skargi lub pisma itp, a jak nie wierzysz to sobie sprawdź. Za wyjątkiem publikacji medialnych jak gazeta, TV itp, które zanim opublikuja informacje muszą przejść przez szreg procedur mówiących o przetwarzaniu przkazanych danych i tak dalej. 

Tak na marginesie to dziękuje za linka, który wysłałeś, bo tym samym potwierdzasz moją powyższą tezę, gdzie dokładnie jest napisane, że każda informacja publikowana przez autora w tym przypadku osoby wypowiadającej się na forum, podlega wlaśnie prawom własności, a tym samym prawom autorkim.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dozwolony_u%C5%BCytek

Pan Haseo nie sądzę, że otrzymał zgodę na kopiowanie informacji z innego forum więc zakończmy tą dyskusję.

Zostałeś zgłoszony do LOLA tygodnia, tym postem potwierdzasz że zaszczyt ten należy Ci się w 100%

http://www.goldenline.pl/forum/1533174/naruszenie-dobr-osobistych-i-wykorzystanie-wizerunku  (4 post od góry)
Czy masz pozwolenie na publikowanie treści tego posta? Myślę że to naruszenie praw autorskich!        SELFOWNED

ONYX2

CytatNie wiem co jarasz ale to musi być niezłe!

ale offtop niezły co? heheheh :) dobrze dobrze

NEW ENGINE.

Laner

Przypadkiem dałem wyślij wiadomość zanim napisałem całego posta i musiałem go edytować.
Ustosunkuj się do reszty (chcę się jeszcze pośmiać:P)

Odys

Trzeba to zglosic do programu "Pogromcy mitow" oni sie tym zajma !!

Hesser

fanboyów*
btw nie tylko on napisał tu coś śmiesznego, myślę że każdy z Was się zbłaźnił trochę, Ba, nawet ja ;)

ONYX2

Cytat: Laner w Listopad 27, 2010, 12:33:36 PM
Przypadkiem dałem wyślij wiadomość zanim napisałem całego posta i musiałem go edytować.
Ustosunkuj się do reszty (chcę się jeszcze pośmiać:P)

Nie ma sprawy. To jaki teraz temat :) jedziemy heheh :). Ja jestem do dyspozycji.

NEW ENGINE.

Hesser

Gospodarka Polski na przełomie XVIII i XIX wieku ? ;d

ONYX2

Dobra Panowie, nie ma co tam dalej wojny toczyć, server stoi jedni mają obiekcje inni tu grają, więc jakoś musimy się chyba z tym pogodzić, że nie wszystkim uda się dogodzić. Nie ma tak pieknie na świecie.

Troszkę wkurzyłem parę osób...., przez co cały ten offtop. 

No ale mam swojego wielbiciela i chętnie z nim podyskutuje on wie :). Nie mniej jednak nadal uważam, że mam swoje racje i przy nich obstaje :).

Co do gospodarki XVIII i XIX wieku nie czuję się w tym temacie najlepiej. Może lepszym tematem są kobiety i piwko :).

NEW ENGINE.

DzuDzak

grałem tam na początku jak tylko serwer wstał i powiem grało sie fajnie cały czas pvp z klanem thalion nic rewelacyjnego nie pokazywali raz my cisnęliśmy raz oni może 1 ubili epiki bo posiadali większy online i wyprzedzili nas questem odeszliśmy z serwa jak były "jaja" jak ktoś  pokazał 15 tys dmp z questu the zero hour ogólnie to pograłbym tam jeszcze raz ale jakby było wipe i start serwera poprzedzony 2 tyg beta testami ale z prawdziwymi testami gdzie gracz testuje lokacje qty a nie tylko pvp jak to bywa w większości przypadków. 

Liar

DzuDzak zapraszam. Z tych questów co robiłem wszystkie działają. Chyba tylko jest jakiś problem z Pailaką 77, ale nie jestem pewien. Jak potrzebujesz pomocy na start "Nolaan .
Waitin' for : www.l2asylum.com

DzuDzak

wiesz jeśli tam nie są kasowane konta to mam pala chyba 80 lvl ;p musimy ogarnąć na razie klan znaczy ludzi bo znowu się reaktywujemy tylko jak czytam ze 20 PPL to mi sie odechciewa :d

Brianoc

Cytat: DzuDzak w Listopad 27, 2010, 10:26:41 PM
wiesz jeśli tam nie są kasowane konta to mam pala chyba 80 lvl ;p

z ktorego ci wszystko zabralem :D
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

Liar

Nie ma 20 osób dzisiaj przynajmniej na pewno było więcej. Z resztą wpadnij i ogarnij sobie :) to się przekonasz ;P

jyqx

Jyq=WejdeCiDoWanny

W życiu najważniejszy jest fuks...

thx mpxx24

DzuDzak

nie wiem zaraz wbije bo ściągnąłem system ;pp jak mam pustego pala to nogi z dupy ;pp zawsze mam passy na twojego chyba WLa ;D  jednak musiał wyczyścić konto :P btw cholercia znowu muszę wbijać 5 lvl klanu jeśli rozpoczęlibyśmy tu znowu grać bo jakiś debil usunął klan :D i niestety palek 74 lvl to nie tu 80 lvl:P

Liar

Dziś online w samych klanach był 47. Myślę, że ogólnie gdzieś koło 80+, ale ręki sobie nie dam uciąć. Ja dziś zwerbowałem chyba 5 nowych graczy większość z gravelanda jest nowych.

Haseo

Nie wierzę by bezklanowych było więcej niż 10 online QQ

Liar

Przykro mi, że niewierzysz :P w każdym razie GL pasuje już z nazwy a trochę ludzi za sprawą klanu TEMPLARS przychodzi na serwer.

Haseo

Bo nie widziałem na serwerze nawet jednego żywego bezklanowca poza jednym 1lvl afk xD

spickler

Haseo, bo być może więcej nie było wtedy, nie znalazłeś kilku lub nie ma już więcej bezklanowych. Pewnie mieszanka pierwszego z drugim (części mogło nie być, a Ty nie zauważyłeś lub nie chciałeś zauważyć tę grającą część bez klanu), ale sam nie sądzę, żeby było aktywnych ok. 40 graczy bez klanu, jak to sugeruje Liar.

Stawiam, że poza ok. 50 w klanach gra może 10-15 osób bez klanu oraz 10 osób, które nie były zalogowane akurat (ja i moi znajomi  to 5 takich osób). Widać jednak progres, bo niedawno z obliczeń ledwo co 40 osób wychodziło (a często nawet nie).