Składniki

Zaczęty przez Decimus, Grudzień 14, 2010, 09:11:58 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Decimus

Czy mógłby ktoś podać mi link albo wypisać jakie składniki są potrzebne do zrobienia dynasty weapon, głównie Blade i Bow. Zauważyłem że te co znalazłem w necie bardzo się różnią od tych jakie są potrzebne na INFINITY. Może ktoś ma możliwość zrobienia broni to wówczas niech "wypisze" receptę :)

Z góry dziękuję za pomoc

Margrit

Nie spotkalem sie jeszcze z dokladnymi ilosciami, sprawdz sobie na necie spisz co trzeba a potem musisz na serwie znalesc crafta i sprawdzic ile dokladnie czego trzeba.

Decimus

no to żeś mi odpowiedział, równie dobrze nie musiałbym pytać. chodzi o to że może już ktoś ma crafta i recepty na dynasty bow czy blade wówczas niech sprawdzi co jest potrzebne jak może i wypisze.

Calmodi

nie wiem na jakim serwerze grasz ale na dragonie zeby sprawdzic ile matsow potrzeba na poszczegolna bron wystarczy isc na rynek w giran, siedzi tam cala masa kraskow z wystawiona manufaktura broni s80...

Decimus

może i tak masz na DRAGON, nie wiem, ale na INFINITY nie ma ani jednego z bronią jest tylko ze zbroją, jakby było to bym nie pytał, to chyba jasne

Margrit

nie wiem jak jest teraz na infi bo juz tam nie gram, ale moze wystarczy krzyknac na rynku i sie ktos odezwie, nie musisz mu od razu mowic ze chcesz sobie sprawdzi co potrzeba, zrobi screny i sciemnij go ze ci czegos brak.

Calmodi

ewentualnie zrob sobie postac na dragonie, idz do giran i sprawdz xD