uuuu Elfy :P

Zaczęty przez Darkenst, Listopad 29, 2005, 05:08:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Darkenst

Wiec zaraz bede miec 40 lv elven wizardem i teraz mam do wyboru
SpS -najszybszy mag nuker itd itp :P
ES - Elemental Summoner przywoluje summona kasy mu nie potrzeba bowalczy za niego summon wiec co wybrac :/ SpS jest duzo heh xD
Jesli nie grasz juz na servesze Lineage2World to bardzo Cie prosze o PM z twoim konto ProszE :)

arvegil

SpS lepiej się sprawdzi w PvP, ale wybór należy do ciebie ;)

Darkenst

Niechodzi mi o pvp tylko o levelowanie :P
Jesli nie grasz juz na servesze Lineage2World to bardzo Cie prosze o PM z twoim konto ProszE :)

PrzemekPL

to te sps lepszy summoner to moim zdanie dla ludi ktozy graja dla czystej przyjemnosci i znudzily im sie wsystkie inne postacie :)

eSkel

Summoner... lepszy wg we wszystkim. I nikt Cie nie zwyzywa za masz lamerska postac i ze usypiasz wszystko naokolo ;P BTW: summoner na wysokim lv soluje baaardzo mocne moby (np te w ToI) :) Raid Bossy ponoc tez :)

Skrzat

SpS to taka lama, a w dodatku moze atakowac tylko jednego przeciwnika, w PvE o wiele lepiej sprawdza ES (o ile nie jest zbugowany), ES (a raczej Unicron Mirage) potrafi walic Czarem paru przeciwnikow na raz, to taki Magowy Warlord, w PvP wcale nie jest gorszy, o tyle jak Sps rzuca szybkie czary, to samo robi Mirage, a gdy walczymy z magami, podmieniamy Osiolki, i teraz Boxer ma sie czym wykazac, i SpS nie ma szans, w ogóle Summonerzy to sa dobre postacie przeciwko magom, a jest ich malo nie dlatego ze "graja nimi ludzie ktorzy chca czerpac przyjemnosc z gry" tylko dlatego ze na wiekszosci servow sa zbugowani (na globalu summonerow jest pelno)
Skrzat to faja....

Ustaw w swójej sygnaturce i pomóż Skrzatowi zdobyć dominacje nad światem

PrzemekPL

co ty gadasz summoner z sps w zyciu nie wygra sps zuca sleppeing cloud i  2 trzalmi zabije przeciwnika  i jakby tacy wspaiali byli to by ich wiecej bylo glad tez jest zbugowany a jakos  pelno ich lata a summoner w ogóle nie jest do pvp stwozony i chodz moze namieszac to trzeba umiec nim grac konie kropka takie moje zdanie :)

Ryltar

Mylisz sie, jezeli nawet uspi summona i summonera a potem walnie w summonera to obudzi i summonera i summona(transfer pain) a do PVP jest bardziej stworzony niz myslisz tylko to wymaga pewniej wprawy.

Skrzat

zobacz co wyprawia Elemental Summoner na tym filmiku.. najlepszy jest moment jak wali 15 przeciwnikow w kupie na raz... http://vod.lineage2.co.kr/lineage2/2005/20...igitalTiger.zip
Skrzat to faja....

Darkenst

Mi wlansie sie znudizlo PvP czytajcie moje posty zawsze szukalem jakis postaci do pvp i jakies dmg dilerzy byli :P ...
Wole se summonem zagrac a to ze Elfy maja moze nie najlepsze oraz nie najlepsze cubiki ale bardzo mi sie ta postac podoba :) i w ogóle fajnie wyglada unicorn Mirage ;]

PrzemekPL

ja tez tera gram summonerem (docelowo warlock) ale tu sie bde klucil gralem sps na tainted i na 62 lvl w karmiana jeszce i demon stafem to summonerow zmiatalem 2 strzalami te ich kotki i koniki nawet podbiec nie zdazyly :) a lvl mieli ponad 60 i szczeze watpie zeby summoner mogl wygrac z sps i trzeba pamietac ze sps tez ma summona slaby bp slaby ale to pvp przydatny :p

Skrzat

ta tainted.. na tainted to Warrior na 26 lvl zabijal Glada na 49 lvl (Ashurej walil mi wiekszy dmg warriorem w broni D niz ja jemu Gladem w broni B) i ty mi mowisz co bylo na tainted... tainted to pomylka, na globalu summonerzy sa bardzo dobzi
Skrzat to faja....

Caelth

Nie tylko na globalu. Na Idragonie, gdzie gram, tez jest ich pełno. Wg mnie sa super. Załuje, ze nie robiłem od poczatku ES. Konik jest zarabisty, podbiega, robi prysznic i po zawodach, takiej obszarowki nie ma zaden mag. Nie wiem jak tam ze skillami ES na Idragonie, ale jest ich duzo i ciagle przybywa, wiec maja sie tam dobrze ^^ A SpSa mysle ze ES rozwali z palcem w dupie i z noga na glowie. SpS walnie 2 słabe czary, ale jak konik walnie to raz i pozadnie... poza tym SpS jest przereklamowany... Poczytaj na 4um opinie ludzi, ktorzy znaja sie na L2 dobrze i mowia prawde!
Serwer: Idragon.3d \ Zenith x5
Nick: Caelth
Klasa: PW

Ryltar

Life cubic nie jest slaby.Fakt dupe rusza raz na miesiac(mialem taki przypadek ze jak mialem 300 hp to sie nei ruszyl a jak przywolalem go po zgonie to dostalem 2 heale...) ale to bylo w C2.Mialem ES na testowym serwie to bylo fajnie.

PrzemekPL

ta sama obszarowke co konik ma tez sps a na i dragonie summonezy sa nazby przypakowani bo tam kiedys ( nie wiem jak tera) mozna ylo miec nawet karika jako summona starczylo jakiegos tokena dropnac. I wcale nie mowie ze summonezy sa slabi ale z sps nie wygraja malo która postac ma szanse z sps on poprostu jest za dobry 8)

Ryltar

Coloseum + He + BoP = Martwy sps...Zasieg...

PrzemekPL

coloseum + sleep + seed of water + blizard lub elemental symphony= martwi wszyscy tak to sie mozemy kłócić prze tydzien :D :D

Ryltar

Seed of power moga jedynie magowie rzucac na innych ale na prywatnych jest chyba inaczej.

Coloseum + SPS z BW robe z homo z sa acumen i tatuazami -9 INT + 9 WIT =rozsmarowanie drugiego sps.

PrzemekPL

no co racja to racja :D ale fakt faktem ze to jednak sps sps rozmarowywuje a nie jakis niebieski konik :)

Darkenst

A jaki summon najbardziej nadaje sie do expienia?

Ryltar

Od tych ES? to chyba boxer bo ma odnawianie many.

PrzemekPL

a który summoner jest najlepszy waszym zdaniem warock  es czy ps? bo chce se pograc ale nie wiem im :p i dajcie link do digital tiger jak macie bo ten od skrzata nie dizla

Ryltar

Warlock ma ta zalete ze moze expic i kombinacja body 2 mind + coarps life drain jak i odnowa many ale po 40 to glownie biega sie z kaiem.Wybieraj co wolisz.

PrzemekPL

a kazdy summoner ma po 3 summony? bo mi sie wydajke ze warlock ma tylko 2 koty ale nie wiem :p nie znam sie

Ryltar

Warlock:
Kai the Cat
Mew the Cat
Kat the CAT
Storm Cubic
Bind Cubic

ES:
Unicorn Boxer
Unicorn Mirage
Unicorn Merrow
Aqua Cubic