Lineage 2 uGaming Epilogue x20/x10 start: 26.12.2010r. 19:00 L2J

Zaczęty przez perfecT, Grudzień 23, 2010, 01:31:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mariucha

Cytat: heikero w Grudzień 26, 2010, 07:19:45 PM
Mariucha, wez wypi,erdalaj.
W kazdym dziale 'smiesz' w cos watpic.

//Ryane
10% ostrzezenia!

Czemu 10% ?

Stul dziub ........... eee  lamusie , jak dotychczas udowodniłem ci ze 100% dokładnością, że reklamowane przez ciebie serwery to fail.
Z tym serwerem bedzie podobnie, skoro już na starcie bułgarski serwer próbuje udawać litewski.
Pytanie brzmi po co?
Czas pokaże.
Nie w każdym dziale smiem w coś wątpić, poczytaj uważnie o serwerach na tym forum, jednakże jak dotychczas mam 100% racji obnażając wszystkie słabości lolserwerów, które według ciebie(celowo z małej litery) są OWER POWER, a z czasem okazuje się, że znów ja miałem rację.

DoD0

Serwery online, lf cp na x10 (glad) "Avistel ; gg: 6903128 ; pw

"...When the FAIL is so strong, one facepalm is not enough"

aqqvirus

jaki wy tam macie w ogóle online na tym servie ? i co tam sa za klany ?

Gandam

Remedy?:OO ktora to juz reaktywacja XD

600 to na ktorych ratach?:>
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

yeahu

Ten serwer jest tak low ze az nie mam porownania xD polowa skilli nie dziala, nie mowie o szansie debuffow ;< nie wiem czemu tam gra ponad 600 osob xD Poczekam chyba na cos innego bo tu nawet vortex w blue moby nie wchodzi XD pozdro ^^
Cytat: jh0ri w Listopad 06, 2010, 08:35:49 PM
Nie mogę sie zalogować staje mi po wpisaniu id i hasla
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 11:37:19 AM
Start odbędzie się jutro a dokładniej jutro
beka xD

Brianoc

a.k.a Szakalaka

Bot coder!

Hoshi

Cytat: yeahu w Grudzień 27, 2010, 03:04:03 PM
Ten serwer jest tak low ze az nie mam porownania xD polowa skilli nie dziala, nie mowie o szansie debuffow ;< nie wiem czemu tam gra ponad 600 osob xD Poczekam chyba na cos innego bo tu nawet vortex w blue moby nie wchodzi XD pozdro ^^

Na x20 niestety to prawda :P Hammer crusha krasiem od startu serva nie wlozylem ani 1 koksajac nim na mobach i bijac ludzi. Debuff land = 0% chyba, duzo rzeczy nie dziala, wczoraj blunt mastery odpalalo mi sie przy kazdym hicie.
Do tego dzisiaj doszedl bug z buffami i ludzie na full buffie brali jeszcze buff newbie. Btb / ww / shield / emp sie stackowaly i mialo sie te buffy 2 razy. Polowa servera placze ciagle ze ma lagi, gdy druga polowa normalnie gra. Do tego te moby postawione w grupkach nie wiem jakim cudem w niektorych lokacjach, lub po prostu brak mobow na co ludzie wczoraj tez narzekali (np na SV). Barakiel ma tylko 2 miniony, co prawda jest wzmocniony ale ubicie go bez obstawy to nie problem.

A oto screen do podwojnych buffow ;] ww/shield/btb x2
http://img137.imageshack.us/img137/3568/shot00003oa.png

Jedyny pozytyw to nawet niezly online jak na taki rate i fakt ze admini cos tam robia i moze kiedys ponaprawiaja to co najgorsze :P
1 stycznia podobno ma byc nowa maszyna, wiec lagi prawdopodobnie ustapia. Server brnie do przodu, to w koncu dopiero jego 2gi dzien.

mariucha

Zgadzam się z przedmówca, ciągle natomiast nie wiemy dlaczego bułgarski serwer udaje litewski ^^

Właśnie tam wbiłem i powiem tak:

Połowa skilli nie działa
Moby np w cata raz dropią seal stony innym razem nie jak im się chce
W lokacji SV nie ma mobów, na HB tez sie nie da wejść
Ale to wszystko pikuś w porównaniu z lagami, zeby wyjsc z Giran trzeba poswiecic ok. 30 min.
Życzę powodzenia na tym serwerze, głównie dla Heikero ^^

HellSign

Cytat: mariucha w Grudzień 27, 2010, 05:25:39 PM
Zgadzam się z przedmówca, ciągle natomiast nie wiemy dlaczego bułgarski serwer udaje litewski ^^

gm friends są wśród nas, dlatego tylko duże serwery się liczą jak np. rpg w nich jest jak w życiu dla porównania :

Korporacja - awans?
Mała firemka - napijemy się!
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

yeahu

aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

beka xD

YASB

x20 jest zbugowany podobno własnie,ale na x10 jest raczej ok  ;d
Online na x10 był jakos szycztowo chyba 352,teraz jest 306 ;)

Brianoc

Server fail. Bugow tyle ze jak w l2 gram 6 lat to czegos takeigo nei widzialem.
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

SpeedyGonzales

Saw

Cytat: SpeedyGonzales w Grudzień 27, 2010, 06:36:06 PM
No dokladnie, zaluje w ogóle ze zaczynalem tu gre ;/

Zgadza się jedna wielka porażka, szkoda było nawet tego jednego dnia.Nie spodziewałem się że tak potwornie można zrypać serwer, ale widocznie się dało.Generalnie nie było rzeczy która by tam działała poprawnie.

Grande

W ogóle ja sie zastanawiałem skąd oni te pliki wzieli, bo takiego serwera to jeszcze nie widziałem, a w l2 juz troche lat gram, od respawnu mobów przez skille i nie działające questy, po mieszanie rat od x1 do x15, a to wszystko należy dodać pobugowane, ma działanie z kosmosu jak bym zupełnie w inną gre grał.

perfecT

A ja się zastanawiam dlaczego na becie all pięknie działało . A na starcie nic ? Zmienili pliki ?

Tak czy inaczej fail  :P

yeahu

ale tylko ten x20 jest tak zjebany czy ten x10 tez w sumie to te 2 stoja na tych samych plikach wiec to dziwne, chyba ze sie myle... :oops:
aha.

beka xD

Saw

Cytat: Grande w Grudzień 27, 2010, 06:54:40 PM
W ogóle ja sie zastanawiałem skąd oni te pliki wzieli, bo takiego serwera to jeszcze nie widziałem, a w l2 juz troche lat gram, od respawnu mobów przez skille i nie działające questy, po mieszanie rat od x1 do x15, a to wszystko należy dodać pobugowane, ma działanie z kosmosu jak bym zupełnie w inną gre grał.

Też mnie to zastanawiało skąd takie pliki, bo na żadnym serwie takiego badziewia nie widziałem.A gram już w l2 w uj i trochę.

perfecT

Dziwne ,że na x10 nikt nie miał żadnych problemów z lagami choć było 350+ online .Na x20 było to 800 online ,ale raz jedna połowa miała laga ,a raz druga .wtf ?

SpeedyGonzales

No nic, trzeba szukac dalej jakiegos serwera na te dlugie mrozne zimowe wieczory xD

Grande

Cytat: yeahu w Grudzień 27, 2010, 06:56:13 PM
ale tylko ten x20 jest tak -_-' czy ten x10 tez w sumie to te 2 stoja na tych samych plikach wiec to dziwne, chyba ze sie myle... :oops:
Ja opisałem x10, ale jeżeli tyle osób narzeka na x20 to też wcale nie lepiej tam było jak widac.