Lineage 2 uGaming Epilogue x20/x10 start: 26.12.2010r. 19:00 L2J

Zaczęty przez perfecT, Grudzień 23, 2010, 01:31:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hoshi

Na szanse dropa Seal stonow w kata bym nie patrzyl, bo przy takim rate wynosi raczej 100%

mariucha

Cytat: rexatras w Grudzień 28, 2010, 10:32:29 PM
Cytat: mariucha w Grudzień 28, 2010, 08:42:28 PM

- raz dropia wszystkie tj czerwone i zielone np
- innym razem tylko zielone lub tylko czerwone
- przy kolejnym mobie nie poleci żaden

a widziałeś coś takiego jak szansa na dropa adeny/seal stone?
Cytat
Do tego dziwne rozstawienie mobów w kilku lokacjach gdzie bez WL-a na szpicy nawet nie ma co wchodzić
Co prawda też byłem tym zdziwiony, ale jak dla mnie jest to jak najbardziej na + na serwie masz full buffa i ubicie takiej grupki obojętnie jaką postacią wcale nie jest trudne.

Cytatdokumentnie zbugowany HB - nie da się nawet wejść.
nie wiem jak masz zbugowane skoro koleś u mnie w klanie linkował itemki z himer na hellboundzie...

Widziałem coś takiego, ale się nie spotkałem by przy takich ratach z moba z ktorego ma dropić ss nie dropiły. Nie widziałem serwa, na którym nie ma mobów na SV, nie widziałem serwa na którym Vortex wchodzi 1 na ok. 150, nie widziałem serwera bułgarskiego udającego litewski wymieniać dalej?

rexatras

sory, ale gdzie tak w ogóle admini udają litwinów? po flagach na stronie to wnioskujesz? to wychodzi na to, że to polski serwer...

Saw

Cytat
Widziałem coś takiego, ale się nie spotkałem by przy takich ratach z moba z ktorego ma dropić ss nie dropiły. Nie widziałem serwa, na którym nie ma mobów na SV, nie widziałem serwa na którym Vortex wchodzi 1 na ok. 150, nie widziałem serwera bułgarskiego udającego litewski wymieniać dalej?

No z tym się zgodzę, takich cudów jak na tym serwie nie widziałem na żadnym innym.Ale to nie jest jeszcze aż takim problemem.Ciekawą sprawa są debufy które kompletnie nie wchodzą w nic.I to bez znaczenia czy różnica lvl jest 5 czy 50.

perfecT

Ja z widzeniem mobów na SV nie miałem problemów ,a HB działa w 100% .Co do dropu seal stonów to leciało ich az 50k  :o :o ,ale nie za każdym razem , więc co ci nie pasuje ? Największym buglandem na tym serwerze to debufy ;p

Brianoc

HB dziala poprawnie wlacznie z chimerami, celtusem, evilami i cytadela. Za najbardziej bezsensowna rzeczuwazam BSOE u mobow ^^
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

HellSign

a Wy skąd wiecie, że HB działa w 100%, wiedzieć będziecie jak go otworzycie i zlvlujecie, ale sorki jak nie działają :

- Spelle
- Spoil
- Drop
- Geodata
- Lagi przy takim online

to ja nie wiem skąd oni tą paczkę ściagali chyba wersję beta z 2009r.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

SpeedyGonzales

Dajcie sobie juz spokoj  z tym serwerem. Na nim nawet spoil poprawnie nie dzialal (nigdzie sie z takim czyms nie spotkalem).

Saw

Cytat: SpeedyGonzales w Grudzień 29, 2010, 01:17:51 PM
Dajcie sobie juz spokoj  z tym serwerem. Na nim nawet spoil poprawnie nie dzialal (nigdzie sie z takim czyms nie spotkalem).

Masz100% racji.Ale bardzo chętnie jutro wejdę i zobaczę, co takiego poprawili.

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

hAhmed

Serwer wstaje jutro , dokladna godzina jeszcze nie znana.

Co do "bugów" moze jest i pare irytujących , ale wiekszosc z nich jest od razu naprawiana po zgloszeniu , a kilka z nich wychodza z braku wiedzy nt. serwera . Co do mobów na SV , jesli czytales info nt. serwera to pisze jak byk ze moby sie pojawiają ,wtedy gdy osiagniesz 76+ lvl.

A wiekszosc bugow ktore tutaj wymieniliscie Admin juz zna i z wiekszoscia się juz uporał , gdy serwer czekal na nową maszyne.

Czemu wiekszosc polaków strasznie narzeka i wszystko wyolbrzymia....  :shock:

Ja serwerowi daje ostatnią szanse ,jesli laggi nie ustapią serwer napewno  bedzię miał faila , ale obecnie wszystko idzie ku dobremu.

yeahu

Czlowieku ogarnij sie jesli w ogole potrafisz ? Kto tu co wyolbrzymia ? Ja ci odpowiem.....ty? Nikt tu nic nie wyolbrzymia, jedynie stwierdzone zostaly fakty iz serwer to totalne dno. Nie wiem czy w ogole serwer mial bete bo tak spierdo*lonych skilli to ja nigdy nie widzialem jak gram 4 lata w l2.... Jedynie naprawde zdesperowane emo dzieci+admin friendy pójdą grac na takie scierwo jak ten serwer. GL :noob:
Cytat: jh0ri w Listopad 06, 2010, 08:35:49 PM
Nie mogę sie zalogować staje mi po wpisaniu id i hasla
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 11:37:19 AM
Start odbędzie się jutro a dokładniej jutro
beka xD

hAhmed

Jest mi Ciebie naprawde żal, wypowiadasz się o serwerze o którym nie masz pojęcia , akurat beta była i sporo zostało na niej zrobione.
Co to spier*** skilli zamiast żalić się tutaj opisz je Adminowi a naprawi je w kilka chwil, zreszta wejdz sobie na forum i zobacz jaka jest reakcja admina na zglaszane bugi , Admin pisze ze zaraz to naprawi mija chwila i juz wszystko dziala

Niestety są takie płaczki jak ty którzy wolą wypisywać na różnych innych forach , że nic nie działa zamiast zgłosić to Adminowi , który sprawnie się z tym rozprawia.

Skoro nie chcesz grać to nie graj , ale nie stawiaj serwera w złym świetle , bo pokazujesz tylko swoją głupotę i brak wiedzy na jego temat.

yeahu

Czlowieku xD Widze ze jestes z tych emo albo friendow wiec rozmowa skonczona powiem tylko tyle ze nie mam czasu pisac na forum serwera listy wszystkich skilli ktore nie dzialaja bo bylo by ich naprawde sporot, btw jesli byla beta to czemu bylo tyle bugow....a jak admin tak ostro pracuje to nie popracuje jeszcze z miecha to moze bedzie pare rzeczy dzialac. :oops:
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

beka xD

jh0ri

hAhmed
ALe sam powiedz co ty mozesz wiedziec na temat tego servera...
Po 2 dniowej grze tak naprawde dowiedziałeś sie wielkie G...
Тихий!!! Тихий!!!

hAhmed

Ja nie powiedzialem ze wiem duzo , wnioskuje tylko z samego zaangazowania Admina
Stwierdzilem ze Yeahu nie wie nic ,mowiac ze jest masa skilli pobugowanych , zapewne nie potrafi wymienić choćby kilku.... a jeśli jest niech je zgłasza Adminowi , wtedy ich nie będzie , od marudzenia nie widzialem zeby skille same sie naprawiały....
Ja wcale nie chwale tego serwera , bo wiem ze ten jego start to byl fail , rzeczywiscie bylo sporo bugów do tego laggi.
Ale jak juz pisalem daje mu jeszcze jedna szanse bo zmienil maszyne i na biezaco naprawia zglaszane mu bugi wiec nie widze powodu zeby ten serwer odsylac do kosza.

yeahu

-_-' czlowieku nie rozsmieszaj mnie prosze, ok ? Ja nie po to ide na serwer ktory wystartowal zeby tam bugow szukac i je zglaszac na forum do poprawki LOL, chyba ci sie priorytety -_-' w dupie..... a ze skilli to specjalnie dla ciebie: all debuffy od OL'a,Vortex w blue moby nawet nie wchodzil,fear i zapewne wiele innych....Glownie uswiadom sobie podkreslona czesc mojej wypowiedzi, dziekuje i -_-' ;]
btw. -_-' na wasze 5% ;* :oops:

//Ryane
Regulamin sie zmienil, teraz za takie cos jest 10% ostrzezenia. Jeszcze tylko 10 i bedziesz moderowany, a to juz takie fajne nie jest.

Myslisz ze mnie to obchodzi ? Gdyby to forum przedstawialo jakas wartosc zwiazana z l2 a jego użytkownikami nie było ponad 80% dzieci to pewnie bym sie zmartwił  :oops:
btw. ladny kolor ;] nowy dla modów ? taki męski ^^
aha.

beka xD

hAhmed

No to tak: Vortex juz jest naprawiony , wszelkie debuffy też już działają jak powinny.Jezeli chcesz isc na serwer gdzie nie ma buggow i nie trzeba ich zglaszac to chyba zle wybrales temat wchodząc w zakladke L2J! Ehh  :oops:

SpeedyGonzales

yeahu co to za stworek ten Twoj avatar? :P (mysle ze to bedzie ciekawszy temat niz rozmawianie o tym serwie) :D

yeahu

Jakies pojedyncze ktore nie zostaly wychwycone na beta testach ok ale nie wszystko jak leci....to jak mowisz jest L2J a nie L2ZnajdzcieBugiBoNamSieNeChce.
Nie wiem co to za stworek ale beka z niego xD
aha.

beka xD

rexatras

Cytat: HellSign w Grudzień 29, 2010, 12:47:39 PM
a Wy skąd wiecie, że HB działa w 100%, wiedzieć będziecie jak go otworzycie i zlvlujecie:

gdybyś grał to byś wiedział, że na x20 hb jest otwarty od startu i ma max lvl...

jh0ri

Mi sie wydaje ze ten "hAhmed"  to jest jakiś friend adminów , albo jeden z ich teamu i chce zlapac kilku graczy ^^
Тихий!!! Тихий!!!

Fat4lity

Cytat: yeahu w Grudzień 29, 2010, 02:45:00 PM
Nie wiem co to za stworek ale beka z niego xD

Daj spokój  :D Zwiesiłem się na nim z minutę i dalej nie wiem gdzie on tak pędzi :P

Cytat: jh0ri w Grudzień 29, 2010, 02:48:33 PM
Mi sie wydaje ze ten "hAhmed"  to jest jakiś friend adminów , albo jeden z ich teamu i chce zlapac kilku graczy ^^

Też mam takie wrażenie, dość dużo wie o ogólnym ogarze i działalności adminów.

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

hAhmed

Hehe no ładnie ładnie , postow mam tyle bo zrobilem teraz konto bo jak widze ze ktos wypisuje takie rzeczy nt serwera , na ktorym chcę grac (czyli zalezy mi zeby online byl w miare ) to mnie szlag trafia.

Jak napisalem zreszta serwer mial faila ale ze nie ma nic ciekawszego na rynku l2 to ja (jak i zreszta caly klan AureuS , ktory moze poswiadczyc ze nie jestem zadnym friendem gm LOL) zostaje tutaj i daje szanse temu serwerowi

Jesli macie serwer mid rate ktory wstał lub wstaje niedlugo to wtedy mozemy pogadac...

Ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma ! Peace. :)

Ps.Każdego nowego uzytkownika tego forum nazywacie GmFriendem? Hmm dziwne  :shock: