Lineage 2 uGaming Epilogue x20/x10 start: 26.12.2010r. 19:00 L2J

Zaczęty przez perfecT, Grudzień 23, 2010, 01:31:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Polanin

Czytam,...i po liczbie postów w tym temacie , zarówno tych na +/0/- wniskuje, że online na starcie będzie większy niż był za 1 razem.Jedni wejdą tam z czystej ciekawości, drudzy po to żeby grać, bo i tak na te raty nie ma na razie żadnej alternatywy.Admin burak czy nie stara się i chwała mu za to, jeśli znowu failnie, cóż trudno.. Jedno jest pewne, że w końcu stanie coś pożądnego, ale żeby coś tam osiągnąć trzeba zaczynać od startu, a ja nie zamierzam czekać na gdybane opinie i wbijam od razu.Jak będzie jakaś klapa to sam o tym poinformuję innych :P

Hoshi

Ja rowniez wejde zobaczyc, ale jesli nie zobacze naprawionego hammer crusha to od razu wychodze... (przed failem serva nie siadl mi zaden ze 100? przy wypisanej 50% szansy na mobach/ludziach)

kuziem69

czemu wchodzac na strone L2 balck sabbath przekierowywuje mnie na Ugaming ? czyzby to mialo oznaczac taki sam fail jak black sabbath ? jak wiemy GM zarobil sobie na sylwestra i olal ludzi

Brianoc

Ugaming nie jest polskim serwerem ani admini nie sa z polski. Dodam ze bety na ugaming trwaly dlugo wczesniej nim powstal sabath
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

L4mp4rd

U mnie rowniez jak wchodze na strone black sabbath to przekierowuje mnie na uGaming

Polanin

No jasne ze ekipka z BS chce zdyskredytować wiarygodność ungaming niejako na zapas. Przecierz jak sam asoq pisał stawia 4 serwy z czego jeden już został zdemaskowany, a temat o nim usunięty a szkoda.Admini zrobcie nowy dział LOLSERWERY l2, żeby ludziska się nie nabierali..,co wy na to?

rexatras

Brianoc

a.k.a Szakalaka

Bot coder!

perfecT

hAhmed

Tak jest uGaming to sieć serwerów do WoW'a , Cs'a Aiona ,Mu Online  i Lineage
Min. dlatego rowniez daje szanse temu serwerowi , bo ich inne serwery prosperują całkiem dobrze....

No , ale ja jestem friendem gm'a wiec juz lepiej nic nie pisze bo zaraz sie okaze ze to ja jestem adminem or something... ;D

perfecT

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

hAhmed

A ja stawiam  że ogarną i jeszcze cos wyrośnie z tego serwera :D

jh0ri

Ja też stawiam ze ogarna.
Ale nic z niego nie bedzie na  dluzsza mete.
Тихий!!! Тихий!!!

Saw

Coś mi się zdaje że nie ogarną, już zaczynają mieszać coś z questami itp.No ale nic zobaczymy po starcie.Jedno wyłączenie serwera i spadam z tego bałaganu.Mieli wystarczająco czasu aby to wszystko ogarnąć.Tylko pytanie czy potrafili to wykorzystać.

perfecT

No przydałoby się jakieś info ,bo nie wiem o której do domu wrócić ;)

gumiss

troszkę lipa ;/ mogli by napisać coś mniej więcej a tu 0 ;/;/;/

L4mp4rd

No jakieś info przydałoby się rzucić z tego co wnioskuje online będzie sporawy :)

Hesser

Cytat: L4mp4rd w Grudzień 30, 2010, 03:22:09 PM
No jakieś info przydałoby się rzucić z tego co wnioskuje online będzie sporawy :)
Cytat: gumiss w Grudzień 30, 2010, 03:20:25 PM
Cytat: dejv w Grudzień 30, 2010, 03:15:40 PM

Czemu wszyscy piszecie o tym samym? 1 post "No przydałoby się" by starczył, ale po co skoro mozna nabijać posty? ; >

Serwer wygląda w miare - może nawet zagoszczę. Coś trzeba robić, a będąc chorym "coś" ogranicza się do tv i kompa, ewentualnie dobrej książki* ^^

perfecT

Dla wszystkich zainteresowanych reaktywacja serwera będzie dzisiaj o godzinie 20 +2GMT ,a u nas o godzinie 19:00 . Zapraszam :)

hAhmed

CytatDla wszystkich zainteresowanych reaktywacja serwera będzie dzisiaj o godzinie 20 +2GMT ,a u nas o godzinie 19:00 . Zapraszam :)
Tak ale nie jest to w 100% pewne także prosze sie uzbroić w cierpliwość , gdyż Admin nie wiem sam dokladnie , jednynie przewiduje że maszyna bedzie gotowa na 19.00....

L4mp4rd

Po pierwsze:
Cytat: Hesser w Grudzień 30, 2010, 03:38:04 PM
Cytat: L4mp4rd w Grudzień 30, 2010, 03:22:09 PM
Cytat: gumiss w Grudzień 30, 2010, 03:20:25 PM
Cytat: dejv w Grudzień 30, 2010, 03:15:40 PM

Czemu wszyscy piszecie o tym samym? 1 post "No przydałoby się" by starczył, ale po co skoro mozna nabijać posty? ; >

Dokładnie, jesteśmy dumni że mamy +1 Post :)
A może poporstu czekam na otwarcie serwera cały dzień i chciałbym wiedzieć keidy ??
To takie trudne do zrozumienia ?
Zwróć uwagę na to ze 3 posty są pisane mniej wiecej o tej samej godzinie.

Po drugie:
Cytat: Hesser w Grudzień 30, 2010, 03:38:04 PMCzemu wszyscy piszecie o tym samym? 1 post "No przydałoby się" by starczył, ale po co skoro mozna nabijać posty? ; >

Tym stwierdzeniem otrzymałeś pretekst żeby zrobić to samo (+1) :)
Pozdrawiam

No to teraz tylko czekać i oby ten start serwera wypalił :)

perfecT