Lineage 2 uGaming Epilogue x20/x10 start: 26.12.2010r. 19:00 L2J

Zaczęty przez perfecT, Grudzień 23, 2010, 01:31:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

L4mp4rd

Cytat: dejv w Grudzień 30, 2010, 05:06:00 PM
Lampard fail jako 3 napisałeś

Możliwe że post pisałem 10 miunt...
Wszystko jest możliwe, może pisałem->odszedłem od komputera.
Nie będę sie sprzeczał, ten temat nie jest do tego.

Hoshi

Załoze sie ze wroce o 20:30 z pilki i server jeszcze nie bedzie stal ^^ albo juz nie bedzie stal :P

Hesser

Cytat: L4mp4rd w Grudzień 30, 2010, 04:58:43 PM
Po pierwsze:
Cytat: Hesser w Grudzień 30, 2010, 03:38:04 PM
Cytat: L4mp4rd w Grudzień 30, 2010, 03:22:09 PM
No jakieś info przydałoby się rzucić z tego co wnioskuje online będzie sporawy :)
Cytat: gumiss w Grudzień 30, 2010, 03:20:25 PM
troszkę lipa ;/ mogli by napisać coś mniej więcej a tu 0 ;/;/;/
Cytat: dejv w Grudzień 30, 2010, 03:15:40 PM
No przydałoby się jakieś info ,bo nie wiem o której do domu wrócić ;)

Czemu wszyscy piszecie o tym samym? 1 post "No przydałoby się" by starczył, ale po co skoro mozna nabijać posty? ; >

Dokładnie, jesteśmy dumni że mamy +1 Post :)
A może poporstu czekam na otwarcie serwera cały dzień i chciałbym wiedzieć keidy ??
To takie trudne do zrozumienia ?
Zwróć uwagę na to ze 3 posty są pisane mniej wiecej o tej samej godzinie.

Po drugie:
Cytat: Hesser w Grudzień 30, 2010, 03:38:04 PMCzemu wszyscy piszecie o tym samym? 1 post "No przydałoby się" by starczył, ale po co skoro mozna nabijać posty? ; >

Tym stwierdzeniem otrzymałeś pretekst żeby zrobić to samo (+1) :)
Pozdrawiam

No to teraz tylko czekać i oby ten start serwera wypalił :)

O ile dobrze wiem na tym forum jeśli ktoś napisze posta w trakcie pisania to dostajesz o tym info, więc usprawiedliwianie się, że pisałeś go 10 minut jest kolejnym głupstwem - sorka ; D
No fajnie - czekasz na serwer, ale czy to powód żeby dublować, a nawet .. (cholera, jak się mówi jak ktoś dubluje zdublowany post?). Nie wydaje mi się :)
Mniej więcej o tej samej godzine - 7 i 2 minuty różnicy, troche dużo jak na pisanie jednego zdania.
Hm, GF? : )

Hesser

Sędziowie zdecydowali ;d

Btw widząc to co wypisuje ten GM czy kto to tam jest na forum to trochę lipa, świeci lekkim nieogarem ;<

Klucznik

POZDRO LOL

Hesser

Dla mnie może mieć nawet 9 jak będzie wiedział co ma robić ; p

Saw

Cytat: Acid
Problems not solved we contineu work.. will try to fix them today ..

Nie zapowiada się ciekawie  :D

L4mp4rd

Cytat: Hesser w Grudzień 30, 2010, 06:32:55 PM
Sędziowie zdecydowali ;d

Sędzia, ktorego również cytowałes  :oops:  hahaha  hahaha  hahaha
Coś tu nie wyszło Ci, ja poporstu chciałem ci udowondnić ze nie nabijałem bezsensownie postów...
A Ty swoja postawa przedstawiasz zdesperowanego forumowicza [?], który za wszelką cenę chcę udowodnic całemu forum jaki on to jest z**ebi**y i wyłapie każdego kto choć troszke łamie relgulamin forum...
Nie odpisuj na tego posta, bo będziesz starał mi  udowodnić, że ta rozmowa służy tylko do nabijania postów a to robi się troszeczkę nudne.. :(
Pozdro :*

A teraz główny temat posta :) (żeby nie było)
Mimo godziny 19 Serwer nie wystartował, troszku lipa, trzeba bedzie sie pobawić jeszcze na jakimś HRku :D
Byłbym wdzięczny jakby ktoś dodawał info co Administracja serwera poczynia w kierunku serwera :)

wxtreme

;D

Hesser

Czy ja wiem, czy się nie dał.
Mi dalej udowodnił, że wygrałem ;d

Btw nie musze nikomu udowadniać swojej zajebistości, staram się po prostu wyeliminować idiotów którzy mieli by zamiar grać na tym samym serwerze co ja ;)

cieniaseq

Sędziowie zdecydowali ;d

Btw widząc to co wypisuje ten GM czy kto to tam jest na forum to trochę lipa, świeci lekkim nieogarem ;<

Cytat: Hesser w Grudzień 30, 2010, 07:41:13 PM

Btw nie musze nikomu udowadniać swojej -_-'ści, staram się po prostu wyeliminować idiotów którzy mieli by zamiar grać na tym samym serwerze co ja ;)

Scal sobie swoje dwa posty i powiedz mi na jakiej zasadzie ktoś może wnioskować, że Ty akurat tutaj chciałeś zagrać.

gumiss

Jesli zna ktoś fajny serwer mid rate albo jaki ma startować to napiszcie :)

Saw

Cytat: gumiss w Grudzień 30, 2010, 08:09:29 PM
Jesli zna ktoś fajny serwer mid rate albo jaki ma startować to napiszcie :)

W tym problem chłopie że niczego nowego niema w planach  :(.

Fat4lity

Cytat: Saw w Grudzień 30, 2010, 08:12:30 PM
W tym problem chłopie że niczego nowego niema w planach  :(.

Teraz to sylwestra kończyć planować a nie o l2 myśleć.

gumiss

L4mp4rd

Btw nie musze nikomu udowadniać swojej -_-'ści, staram się po prostu wyeliminować idiotów którzy mieli by zamiar grać na tym samym serwerze co ja ;)

Rozumiem ze obrażasz mnie ponieważ staram sie udowodnić prawdę ?
Ja też mogłem cie pocisnąć od xxx,xxx,xxx.
Ale po co ? Sam się zniszczysz  !! hahaha

Co do eliminowania idiotów(czyt. ludzi którzy zagrażaja Hesser'owi w grze na serwerze ((w jaki sposób?a kto to wie))) to nie sądze żeby ci sie to udało, ponieważ wiekszość osób mojeg pokroju ma takich ludzi jak ty głeboko w (...)  :o
hahaha

gumiss

Ogółem to oni chyba nawet nie próbowali włączyć tego serva moze jak by włączyli to confrim sam by sie naprawil bylem raz na takim serverku tak samo nie chodzilo ale jak włączyli to sie naprawilo :P

Hoshi

Cytat: Hoshi w Grudzień 30, 2010, 05:31:43 PM
Załoze sie ze wroce o 20:30 z pilki i server jeszcze nie bedzie stal ^^ albo juz nie bedzie stal :P

Wiem ze to troche dziwne quotowac samego siebie : D ale nasuwa mi sie tylko jedno zdanie na mysl...

A NIE MOWILEM XDD

Wygralem jak zawsze ja ;)

Hesser

Cytat: L4mp4rd w Grudzień 30, 2010, 08:29:34 PM

Co do eliminowania idiotów(czyt. ludzi którzy zagrażaja Hesser'owi w grze na serwerze ((w jaki sposób?a kto to wie))) to nie sądze żeby ci sie to udało, ponieważ wiekszość osób mojeg pokroju ma takich ludzi jak ty głeboko w (...)  :o
hahaha

Nie pisałem, że mi zagrażają ;) Nikt mi raczej nie "zagraża". Ale liczy się atmosfera.
Mniej idiotów = lepsza atmosfera, to chyba proste ;)

Cytat: cieniaseq w Grudzień 30, 2010, 07:53:29 PM
Sędziowie zdecydowali ;d

Scal sobie swoje dwa posty i powiedz mi na jakiej zasadzie ktoś może wnioskować, że Ty akurat tutaj chciałeś zagrać.

Em, nie wiem czy rozumiem Twój tok rozumowania..
Co ma do rzeczy, czy napisałem czy chce tu grać, czy nie? ;>

caspar0

Dwie godziny minęły od planowanego starty i ostatniej wiadomości GM'a :D
a) się wkuwił i poszedł spać
b) pracuje nad tym
Kurde trochę szkodą bo się podjarałem już tym serwerem :D

cieniaseq

Cytat: Hesser w Grudzień 30, 2010, 09:03:53 PM

hahaha

Nie pisałem, że mi zagrażają ;) Nikt mi raczej nie "zagraża". Ale liczy się atmosfera.

Sędziowie zdecydowali ;d

Co ma do rzeczy Ty jeszcze się pytasz człowieku o ile nim jesteś, to że w pierwszym swoim poście piszesz jaki to nie jest to GM a w drugim ze chcesz eliminować idiotów którzy chcą grać na tym samym serwerze co Ty. Zastanów się pierw poważnie nad tym co napiszesz a później to napisz. Taka rada od serca pierw napisz, następnie to 10x przeczytaj, a dopiero kliknij button "Wyślij".

Saw

Podobnie jak Ty myśli te 300 osób na forum.Tak na marginesie czuje że dziś nie zagramy, a czemu ?.To napisze jutro  :D

Hesser

Cytat: cieniaseq w Grudzień 30, 2010, 09:14:43 PM
Cytat: Hesser w Grudzień 30, 2010, 09:03:53 PM

hahaha

Sędziowie zdecydowali ;d

Co ma do rzeczy Ty jeszcze się pytasz człowieku o ile nim jesteś, to że w pierwszym swoim poście piszesz jaki to nie jest to GM a w drugim ze chcesz eliminować idiotów którzy chcą grać na tym samym serwerze co Ty. Zastanów się pierw poważnie nad tym co napiszesz a później to napisz. Taka rada od serca pierw napisz, następnie to 10x przeczytaj, a dopiero kliknij button "Wyślij".

Ech.
Po pierwsze - to, że nie podoba mi się GM nie znaczy, że nie chcę tu grać - samo udzielanie się w tym temacie świadczy o jakimkolwiek zainteresowaniem serwerem.
Po drugie pozwól tylko, że zacytuje siebie:

CytatSerwer wygląda w miare - może nawet zagoszczę

Kolejny...
GF ^^

perfecT