Lineage 2 uGaming Epilogue x20/x10 start: 26.12.2010r. 19:00 L2J

Zaczęty przez perfecT, Grudzień 23, 2010, 01:31:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

jh0ri

Cytat: caspar0 w Grudzień 30, 2010, 09:07:07 PM
Dwie godziny minęły od planowanego starty i ostatniej wiadomości GM'a :D
a) się wkuwił i poszedł spać
b) pracuje nad tym
Kurde trochę szkodą bo się podjarałem już tym serwerem :D

Albo mama odciela neta ...  :afro: :afro: :afro:

Ja tam wole sie jarac jutrzejszym dniem.
Тихий!!! Тихий!!!

DoD0

CytatWe have serius ... problem we will try to fix it today but... we dont promise.. if we cant fix it today .. tommorow is new year.. servers will back online tommorow or on 1st days in January. if we have any news will be writed HERE !

A więc możliwe, że zagramy za rok :D

"...When the FAIL is so strong, one facepalm is not enough"

Brianoc

Mnie zawsze zastanaiwa, i nie mowie tu tylko o tym serwerze, dlaczego admini sa pewni ze na okreslona godzina wystartuja nie robiac nawet probnego startu kilka godzin przed
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

Polanin

We have serius ... problem we will try to fix it today but... we dont promise.. if we cant fix it today .. tommorow is new year.. servers will back online tommorow or on 1st days in January. if we have any news will be writed HERE !

To do jutra, mam nadzieję.... :(

L4mp4rd

Ja stawiam na 1-I-2011..
Nie sądzę żeby Admin jutro puścił serwer w ruch..

Aza

"in some hours today is possible to be all servers online" jakies 15 minut temu : p

Saw

Cytat: L4mp4rd w Grudzień 30, 2010, 11:05:28 PM
Ja stawiam na 1-I-2011..
Nie sądzę żeby Admin jutro puścił serwer w ruch..

« Reply #2 on: Today at 03:13:29 »
Problems Solved but Servers will be coming ON tommorow (when i wake up i think) ... still need tests but we are tired..

Myślę jednak że pogramy  :D

DoD0

Ja myślę, że pogramy max 1h, a potem znów coś sie spier... i serw ruszy 1.01.2011  :x

perfecT

Dobrze by było jakby ruszył pierwszego stycznia ,bo sylwester jest i trochę lipa będzie .

gumiss

Nie wszyscy idą gdzieś na sylwestra i chcieli by sobie pograć :) Oby szybko ruszył :)

Bastic

Kiedy rozum zaśnie, kiedy pójdzie spać, to jest pora właśnie, by się bać...

wodzu3000

Hoshi

Na x20 500 online, kilka osob narzeka na lagi - nie wiem na jaka skale to jest. Debuff land rate nadal nie naprawiony, nie wiem czy zrobil vortexy, ale trance nadal nie dziala, stun 0% na wejscie, generalnie admini to jakis zart.

Bastic

Kiedy rozum zaśnie, kiedy pójdzie spać, to jest pora właśnie, by się bać...

perfecT

Ryane

Ja slyszalem, ze oba serwery x10/x20 stoja na tej samej maszynie :) Ale to tylko taka plotka.

Hoshi

Ja mysle ze to nie plotka, i ze nigdzei tego nie ma podane ale kazdy o tym wie.

DoD0

Fakt lagi są, a bugi jakie był takie są, więc po co to otwierali ?  :shock:

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

Saw

No niestety, miało być inaczej a wyszło jak zawsze.Szkoda było czasu na czekanie.Nie wiem skąd oni dorwali te datapacki, ale takiego badziewia jeszcze na oczy nie widziałem.Szkoda słów.

Brianoc

Brakujace moby niedzialajace questy debufy nie wchodza... wymieniac mozna w nieskonczonosc
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

yeahu

Cytat: Brianoc w Grudzień 31, 2010, 10:42:20 PM
Macie cos na oku?

OWNED: http://l2.ugaming.org/forum/index.php?topic=447.0
Jak tylko wbilem na serwer to wiedzialem ze to bedzie "epicki serwer" w 100% znaczenia tego slowa xD Oni pomijaja nawet projekt L3 ! Na naszych oczach tworzy sie nowatorska wersja L4      !!! xD
Cytat: jh0ri w Listopad 06, 2010, 08:35:49 PM
Nie mogę sie zalogować staje mi po wpisaniu id i hasla
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 11:37:19 AM
Start odbędzie się jutro a dokładniej jutro
beka xD

mariucha

Ja wiedziałem od samego początku, że tak będzie, o czym pisałem w tym temacie, to zarzucano mi czarnowidzdztwo^^.