Rickert // Elles - FirePoint - X50 Interlude

Zaczęty przez Rickert, Styczeń 02, 2011, 04:52:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rickert

Pov - adv
eq: mj light set, b dagger z cd, bo biża

Początek z SV więc jakość nie zbyt dobra... Ale myślę, że z kolejnym będzie lepiej(Na kompie l2 wygląda przyzwoicie.. po zrenderowaniu wychodzi bullsh1t..)

Part 1: http://www.own3d.tv/video/51649/The_Time_bombel_mix__y0____Part_1_

Part 2: http://www.own3d.tv/video/51650/The_Time__Part_2_

Nigdy nie miałem się za imba daggera, trochę facestabów(Zazwyczaj po bluffie leci back i czasami facestab wyjdzie) gram na tym serwerze tydzeń, więc ciężko by kręcić mass pvp więc praktycznie same solo akcje. Jeżeli macie jakieś porady, to walić(Jak to było z poprzednim filmikiem..) :D
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

kazuPwNz

kolejny server gdzie dagger bije po 1.5k i 1v1 trwa 50sek :p
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Rickert

Ta.. powrót do starych czasów haha. :D Mam już as'a myślę że 2k z blowa dobiję! :)

Apocalyptik

Wypróbuj switch, step, blow, trick, step, blow, po 2 detargetach naraz łatwiej stargetować spowrotem. Długie pvp nawet, na tym Certusie x666 to chwila moment :P Btw. Jak są pirackie czapki w sklepie to idę tam grać :D

We ride together, we die together.

Rickert

Są.. :D Zapraszam. :) Hmm.. zazwyczaj zawsze przed bluffem walę detargeta, co by to mieć pewność, że back wejdzie.

Fat4lity

Cytat: kazuPwNz w Styczeń 02, 2011, 04:57:12 PM
kolejny server gdzie dagger bije po 1.5k i 1v1 trwa 50sek :p

No w końcu Interlude ;) A niektóre pvp trwają dłużej :P

Ogólnie Rickerto coraz lepiej Ci to wychodzi, szkoda że taka kiepskawa jakość nagrania :D

Rickert

Czekałem kilka dni z tym frapsem aż wróci kumpel, który się na tym zna bo sam frapsował. :P Ale dopiero od dzisiaj jest, więc przy następnym jakość będzie normalna, obiecuję! :)

xXxFelekxXx

na 2gim pasku skill z ikonką arcana wisdom ........ aha.......

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Rickert

Buff block, sry ale magowie często wrzucają 'resisty' czy też mighta/conca etc. :P

gustd

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

Rickert

Cytat: gustd w Styczeń 03, 2011, 11:25:01 PM
nie powala na kolana
Hmm, nie wiem czego więcej byś oczekiwał, ciężko walczy się na tego typu serwerach, bo każdy ma praktycznie taki sam lvl i buffy. Wiele zależy od EQ.

cukier

ja tylko dam jedna porade ,a mianowicie musisz popracowac nad konsekwencja pewnych dzialan na daggerze , co przez to rozumiem ? schematy znasz oczywiscie ,ale brak Ci deczko oglady ,widac lekki chaotyz w wykonywanych dzialaniach (i wlasnie dlatego zdarzaja Ci sie facestaby) ,poprostu trzeba sobie ulozyc wszystko w glowce co po kolei przy danych zalozeniach ,bo wedlug mnie tracisz efentywnosc przy spamowaniu "na slepo" blowow.a i jeszcze popracuj nad obejsciami ,jezeli grywasz na interludzie , na dalszych masz wieksze pole manewru ,bo jak kazdy wie dochodzi ss , hide

Rickert

Właśnie zazwyczaj staram się robić obejścia, ale zazwyczaj jak grałem na interlude serverach, to można było przebiegać 'przez' postacie, a tutaj na firepoint przez postacie nie przebiegniesz co jeszcze bardziej utrudnia obejście(Tym bardziej vs klasy spamujące atak).

Ale masz rację i nad tym będę pracował.

AbQ

cukier

ja rozumiem to wszystko ,bo sam kiedys tez mialem z tym olbrzymi problem - ferwor pvp wciagal mnie tak bardzo ,ze myslenie calkowicie sie wylaczalo :D poza tym dvp nie jest magiczny :D

Kelly^_^

nei ma co kometntowac ladnei tam klujesz
tylko nie rozumie po co od razu switch>trick>....
a bym zapomnial probowales dasha na F10?
DOTA 2 > DOTA 1
Cytat: Naito
Niestety żyję i mam się dobrze :P
:/

dont kaminzi

xXxFelekxXx

Cytat: Rickert w Styczeń 03, 2011, 11:33:45 PM
Cytat: gustd w Styczeń 03, 2011, 11:25:01 PM
nie powala na kolana
Hmm, nie wiem czego więcej byś oczekiwał, ciężko walczy się na tego typu serwerach, bo każdy ma praktycznie taki sam lvl i buffy. Wiele zależy od EQ.

hmmm po prostu nie powala bo same 1vs1 praktycznie :P

Rickert

Cytat: Kelly^_^ w Styczeń 04, 2011, 12:58:45 PM
nei ma co kometntowac ladnei tam klujesz
tylko nie rozumie po co od razu switch>trick>....
a bym zapomnial probowales dasha na F10?
Na dasha już mam inny sposób, alt + f4 i po tym f2 i przejście na pierwszy, jest to szybszy i pewniejszy sposób.
Detargety nie zawsze wchodzą, większa szansa na wejście a na reuse nie narzekam.

Feluś ciężko na takim serwerze grając tydzień pójść na mass pvp. Poczekaj kolejny tydzień. :P

cukier

ja mam jeszcze lepsza propozycje dla Ciebie ,a mianowicie zmiana umiejscowienia reki ,poczatkowo deczko klopotliwe ,ale jak sie przyzwyczaisz to potem jest wysmienicie , poniewaz zyskujesz wiecej przyciskow. w moim bulidzie klawiaturowym ,na spokojnie bez wiekszego problemu moge obslozyc 8 przciskow F bez gimanstyki.

a oto moja propozycja ustawienia paska

i naprawde ,jesli przebolejesz poczatkowa niewygode to gwarantuje ,ze potem bedziesz tylko zachwalac takie ustawienie :D

kazuPwNz

Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

cukier

xXxFelekxXx

buff na robe zamiast na light i na duale, nawet combo na shield reszty nie chce mi się wymieniać ... nice cukier nim zaczniesz udzielać porad innym naucz się buffować i grać rofl ...

lub przestań grać na l2j...

cukier

Cytat: xXxFelekxXx w Styczeń 05, 2011, 03:36:34 AM
buff na robe zamiast na light i na duale, nawet combo na shield reszty nie chce mi się wymieniać ... nice cukier nim zaczniesz udzielać porad innym naucz się buffować i grać rofl ...

lub przestań grać na l2j...

embroider tak fakt pomylka z mojej strony , "i na duale" na jakie duale ?:D przeciez to sharpen edge dodajace p atack dla low range ,ale nvm

poza tym moj drogi nie przyjmuje porad od kogos kto ma nick zbudowany w sposob xXxtereferexXx  i naprawde nie interesuje mnie to czy podoba Ci sie moj buff , bulid , whateva poporstu Lineage ma ta cudowna wlasciwosc ,ze kazdy gra jak CHCE ! :) dziekuje za uwage

Cytat: bula w Styczeń 05, 2011, 03:39:43 AM
Cytat: cukier w Styczeń 05, 2011, 01:17:29 AM
why not ? :>
bo -hp i -p.def na daggerze to "no, no"

kamikaze bulid lover oto odpowiedz :)

poza tym Felku jpg ten mial na celu zobrazowanie ustawienia klawiszologi ,a nie buffa, ale oczywiscie wnikliwe oko forumowych tropicieli jest zawsze bystre !

kazuPwNz

tylko, że daggerom nie jest potrzebny p.atak dlatego lepiej iść w p.def i większą ilość hp
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end