L2Immunity (PVP) Gracia Freya

Zaczęty przez Immunit, Styczeń 06, 2011, 11:37:19 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shyque

Spokojnie lepiej poczekać te 20 min ale wbić na server :) Sorry za OFT : Jyqx jak chcesz napisz :)

jyqx

No niby tak... ale sam mowil ze bedzie na 20... a teraz nagle okazuje sie ze 21:20 ... no moglby wrzucic a poza tym co to jest godzina sprawdzania ...
@shyque nick mam Jyq :D
Jyq=WejdeCiDoWanny

W życiu najważniejszy jest fuks...

thx mpxx24

haran

Cytat: jyqx w Styczeń 06, 2011, 08:42:12 PM
No niby tak... ale sam mowil ze bedzie na 20... a teraz nagle okazuje sie ze 21:20 ... no moglby wrzucic a poza tym co to jest godzina sprawdzania ...
@shyque nick mam Jyq :D

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 06:25:48 PM
Wszystko na razie musimy sprawdzić więc może dzisiaj jeszcze udostępnimy patch w godzinach 20-21.

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Shyque

Dziękuje :) Jak coś GG :)
Z drugiej strony masz racje ,że w 1h mało można sprawdzić a mało co prawdopodobne jest ,że wbiją gracze z każdej klasy i każdą sprawdzą. :P

Duralex

jyqx

Jyq=WejdeCiDoWanny

thx mpxx24

Shyque

Immunit

Będzie na 21-20 bo jeszcze nie dokończyliśmy robić jedej rzeczy pisałem w graniach 20-21 - spokojnie zobaczycie serwer może nawet beta do 23 ;-)

Pozdrawiam!

jyqx

teraz mi odpowiedz ... Czemu ma byc taka krotka beta?
Jyq=WejdeCiDoWanny

thx mpxx24

Duralex

jyqx

spodziewalem sie inteligentniejszej odpowiedzi...
Jyq=WejdeCiDoWanny

thx mpxx24

Shyque

Panie adminie moim skromnym zdaniem też uważam ,że beta powinna trwać min do jutra do godziny 10:00-11:00 . Po becie jeszcze aby był czas na ewentualne poprawki do godziny startu .

jyqx

Jestem za. Popieram shyque mam nadzieje ze jednak bedzie dluzej beta...
@shyque napisz do mnie (PM)
Jyq=WejdeCiDoWanny

thx mpxx24

Immunit

OK, jednak beta będzie trwała do jutra do godziny 9:00 !

System jest już wystawiony i za pare minutek powinien być na stronie!

Shyque

Napewno napiszę  ;) Proponuję też dodać już server na toplisty .
Co do mojego wcześniejszego pytania do graczy , Czy wybiera się tu jakiś klan? EDIT.

tevin

no nie dopiero Freye instaluje :beksa:     Ale przynajmniej na porządną stronkę wrzucone. :)

Pozdrawiam, do zobaczenia w grze ;)

/edit

avast uważa że to wirus O.o

Shyque

Hmmm napewno niema wirusów , ale moja prośba do admina aby dodal skan folderu na obecność wirusów.

tevin

ja jakoś nie mogę uruchomić. Nawet po wybraniu "nie podejmuj akcji" antyvirus znajduje nowego pasożyta l2.exe Jak już skończy to:"system windows nie może uzyskać dostępu"... I nie mogę uruchomić l2.

haran

Cytat: tevin w Styczeń 06, 2011, 09:46:03 PM
ja jakoś nie mogę uruchomić. Nawet po wybraniu "nie podejmuj akcji" antyvirus znajduje nowego pasożyta l2.exe Jak już skończy to:"system windows nie może uzyskać dostępu"... I nie mogę uruchomić l2.

Ten sam problem :)

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Immunit

Wyłączcie antywirusa i powinno być ok.
System jest bezpieczny i działający bo osoby wchodzą powoli i działa im..

Pozdrawiam

Chemical

Też nie moge wbic ten sam problem co powyzej

jyqx

no i widzisz ... Dlatego beta sie przydaje... napraw to
Jyq=WejdeCiDoWanny

thx mpxx24

Chemical

nie wiem co to za syf ale po kolei wszystkie pliki mi zaraza.... antywitus mi szaleje wiec nie wiem co to moze byc...