L2Immunity (PVP) Gracia Freya

Zaczęty przez Immunit, Styczeń 06, 2011, 11:37:19 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

haran

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 09:50:37 PM
Wyłączcie antywirusa i powinno być ok.
System jest bezpieczny i działający bo osoby wchodzą powoli i działa im..

Pozdrawiam
Radzę coś z tym do jutra zrobić, bo nie trudno się domyślić, że sporo osób po prostu zrezygnuje ze ściągania patcha, w którym może być wirus.

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

jyqx

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 09:50:37 PM
Wyłączcie antywirusa i powinno być ok.
System jest bezpieczny i działający bo osoby wchodzą powoli i działa im..

Pozdrawiam
Cytat: Chemical w Styczeń 06, 2011, 09:54:02 PM
nie wiem co to za syf ale po kolei wszystkie pliki mi zaraza.... antywitus mi szaleje wiec nie wiem co to moze byc...

ahhh .... nie ma jak to virus w plikach l2. Immunit jezeli tego nie naprawisz to niestety ale na servie bedzie max 50 osob.
Jyq=WejdeCiDoWanny

W życiu najważniejszy jest fuks...

thx mpxx24

Chemical

Jutro robie formata kompa... Wszystko mi szaleje... i juz ponad 100 plikow zarazonych a nie bylo ani jednego.

tevin

przedstawienie sytuacji.
realista:Po wyłączeniu antyvirusa występuje błąd z l2.exe aplikacja zostanie wyłączona (czy jakoś tak). Po czym zacina się aplikacja mój komputer (to samo jak z l2.exe). Koniec...
Optymista:Mały błąd, mam nadzieje że szybko to naprawią, zapowiadało się ciekawie
Pesymista:Ehhhh kolejny fail ;/

@jyq 50?  hahaha
@chemical gl  :D

Chemical

myslalem ze sobie pogram jutro a 3h bede sie meczyl zeby kompa wrocic do pierwotnego stanu. Powodzenia na tym serwie...

Immunit

Skan już wrzucam moment, nie jest to żaden wirus bo jeden gracz który gra też ma anty wirusa i mówi, że wyłączył po prostu bo szalał - i wszystko działa wporządku.

jyqx

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 10:01:37 PM
Skan już wrzucam moment, nie jest to żaden wirus bo jeden gracz który gra też ma anty wirusa i mówi, że wyłączył po prostu bo szalał - i wszystko działa wporządku.

jak by Ci to powiedziec ANTYVIRUS NIE MOZE SZALEC... ten gracz bedzie mial zonka jak z rana nie bedzie mogl kompa wlaczyc/spiepszyl sie
Jyq=WejdeCiDoWanny

thx mpxx24

Chemical

Nie pomaga ani naprawianie ani usuwanie plikow zarazonych...  Też wyłączyłem bo szalał a teraz szaleje jeszcze bardziej :)

rexatras

n/c anty vir mi szaleje to go wyłącze bo ty mówisz, że to napewno nie jest virus...

jyqx

@rextras a z rana nie bedziesz mogl nic zrobic z kompem zostanie tylko format ... nie wiem czy oplaca sie to robic dla 10minutowej gry bo jest tylko 2 online
Jyq=WejdeCiDoWanny

thx mpxx24

haran

Nie chcę Cię martwić, ale tam jest jakiś wirus :p

Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

rexatras

Cytat: jyqx w Styczeń 06, 2011, 10:05:51 PM
@rextras a z rana nie bedziesz mogl nic zrobic z kompem zostanie tylko format ... nie wiem czy oplaca sie to robic dla 10minutowej gry bo jest tylko 2 online

na szczęście mam płatnego antyvira i nie pozwolił mi uruchomić l2.exe jak i wypakować całego folderu system... a antyvira bardzo rzadko wyłączam

jyqx

@immunit lepiej przeskanuj sobie kompa a nie tylko system. Ten virus zaraza pliki wiec mozesz miec zainfekowane inne . (jakbys nie wiedzial)
Jyq=WejdeCiDoWanny

thx mpxx24

BeZeLek

Cytat: haran w Styczeń 06, 2011, 10:06:17 PM

Nie chcę Cię martwić, ale tam jest jakiś wirus :p

Hahahaha, tego jeszcze nie bylo  hahaha   :oops:

tevin

no przepraszam, nawet nie zdążyłem kliknąć, dojeżdżałem kursorem i:

/edit nie będę spamował

to bez antyvira, tuż po identycznym błędzie z l2.exe

haran

Ja już się tego gówna pozbyłem, ale nie zaryzykuję sciągając tego patcha jeszcze raz :P

Rickert

Antywirus/firewall nie raz blokuje L2.exe i spamuje, że to nieznany plik/wirus więc dziwne.

@jyq
od XX postach pierdolisz to samo, stfu każdy już słyszał o tym...
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

tevin

jak widzę trochę więcej zajmujący dostępny jest inny patch. pobieranie trwa, będę edytował jakby co...

to samo znów wirus.

Immunit

chciałem powiedzieć, że teraźniejszy system zawiera nieszkodliwego wirusa w pliku niepotrzebnym do gry. Nazywa sie on unins000 wystarczy go usunąć z folderu i włączyć grę! :)

haran

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 10:24:10 PM
chciałem powiedzieć, że teraźniejszy system zawiera nieszkodliwego wirusa w pliku niepotrzebnym do gry. Nazywa sie on unins000 wystarczy go usunąć z folderu i włączyć grę! :)

To czemu ty go nie usuniesz zanim wrzucisz system?

tevin

hmm po wyłączeniu antyvira, usunięciu unis2000 i ponownym włączeniu antyvira jak i l2:

Już nawet nie chce mi się grać, całą koszulkę z nerwów przepociłem jak kompa nie mogłem uruchomić. :D Idę spać, mam nadzieje że jutro uruchomię komputer

lol po 1 gremlinie 34lvl i 95% ^^

Shyque

Miałem racje co do obaw z wirusem ;) Adminie zrób u siebie skan , wyczyść kompa i dodaj w pełni czysty patch , wiemy ,że anty wirusy wykrywają w l2.exe "wirusa" , ale ten wasz system jest poprostu zainfekowany. Jak Jyqx wspomniał beta się przydaje . Pozdrawiam .
/Edit
Proponuje dodać reklame na zagraniczne fora typu , maxcheaters.com , pmfun.com , hopzone forum , topzone forum itp jak ma być przyzwoity online sięgający ok 100ppl.

Immunit

Cytat: tevin w Styczeń 06, 2011, 10:31:14 PM
lol po 1 gremlinie 34lvl i 95% ^^
To dlatego, że ba beta testach ustawilismy exp x10000, żeby gracze mogli posprawdzać co i jak na serwerze w szybszy sposób :).

Shyque

Drodzy forumowicze , jeżeli macie problem ze swoim komputerem , mowa oczywiscie o wirusie , Polecam użycie bardzo prostego programu "ComboFix" , wyczyści komputer bez konieczności robienia formata , Mam nadzieje ,że wam ten program się przyda .
/edit Polecam najpierw zrobić jeżeli na to komputer pozwoli skanowanie własnym antywirusem.
Mi to zawsze pomaga w 100% .
Zapomniałem program działa jak konsola po wykonanej pracy tworzy liste tzw logi , zalecane jest ich usunięcie.

Duralex

Jak na razie na becie jest w miare ok..
Kilka bugów ale dość łatwych do poprawienia no i brak 3 farm z 4
No ale zobaczymy maja czas do 15..