l2darkomen x22 freya 12.01.11

Zaczęty przez kariaaa23, Styczeń 16, 2011, 09:32:49 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gandam

popracuj nad przecinkami/składnią  retard from A... XD
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Sunder

Cytat: kukiman w Styczeń 27, 2011, 05:58:46 PM
Tak akurat grałem na tego typu midach Olem... Więc mi nie mów ,że Ol ma słaby dmg ok? Bo bijąc po 400-500 to mi wystarcza aby rozwalić każdą klasę. Biorąc pod uwagę full buff + mana poty - bez silence nie jesteś w stanie nic mi zrobić. I nawet nie próbuj udowadniać ,że nie
Kukiman gram na tamtym serwerze deska i jeszcze nie mialem problemu z zabiciem jakiego kolwiek OL'a wiec nie mow ze nikt nic ci nie zrobi:) W OL'a przy dobrym krycie z Crush of Doom za 4k moge sieknac lajtem, a nuki wcale nie sa tu jakies przekoksy jak ktos tam pisał da rade takiemu spokojnie sa napewno slabsze niz na niektorych serwerach. Na tym serwie balansu nie bylo jak kamaele walily mnie po 5k gdy stalem na guts teraz gm je znerfil nie jest tak zle ogolnie jakies online wieksze by sie zdalo.. No i gm to chyba se w huja leci bo ostatni raz widzialem go 3dni temu ;/

Saw

Serwer spoko, nawet ludzie o dziwo ok.Nie widać płaczu na shoucie.Co przy sporym online polaków jest naprawdę dziwne.Jedno mnie tylko wku***** ------> CLICK

Avistel

To, że licznik pokazuje 2x więcej online to nic nowego. Fajny SK tam biega, o nicku Conserva z Dyna Cudgelem +16 :) Ogólnie serwer dla mnie śmieszny, nadal nie wiem czemu niektóre nabsy tam grają. Kamalol jak bił po kilka k z CoD był płacz, teraz jak go "zbalansowali" bije po 100 nukami, GL&HF

bartkowiak

o ile mi wiadomo spalił na 17 :P. Dlaczego gramy... a gdzie mamy grać??? Tu jest online, pvp, zabawa

Leo Czołgista

Cytat: Avistel w Styczeń 30, 2011, 05:55:53 PM
To, że licznik pokazuje 2x więcej online to nic nowego. Fajny SK tam biega, o nicku Conserva z Dyna Cudgelem +16 :) Ogólnie serwer dla mnie śmieszny, nadal nie wiem czemu niektóre nabsy tam grają. Kamalol jak bił po kilka k z CoD był płacz, teraz jak go "zbalansowali" bije po 100 nukami, GL&HF

Avistel - Złodziej :)

Avistel

Cytat: Leo Czołgista w Styczeń 30, 2011, 10:25:20 PM

Jakie masz podstawy do tego, żeby tak mówić hm? Bo co bo jesteś jednym z randomów w A... który nie umie się sam wyfarmić i ubrać tylko czeka na jałmużnę od innych? Bo wbilem prawie całego seta na 6 to od razu coś co zniknelo z konta musialo byc moją wina? No bo jak to tak wbic na +6 za 1 podejściem 4 party, ale jak widać zazdrość polaczków jest coraz silniejsza. Chcesz mogę wejść na serwer, dać Ci MOJE buty +8 fundation i hełm +6, bodajże tyle mi zostało po zrobieniu oe tardzie ;* Tyle w temacie.

ChillenSaint

loooooser! ja na dementia x15 miałem draco klate +19 i próbowali mi wcisnąć ze jestem gm'em
L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

TuneL/Koneser

Cytat: bartkowiak w Styczeń 30, 2011, 07:01:23 PM
o ile mi wiadomo spalił na 17 :P. Dlaczego gramy... a gdzie mamy grać??? Tu jest online, pvp, zabawa
O ile mi wiadomo max enchant to +16,ale spoko jak spalił na 17 lol :)
btw serwer jest online ? bo jakoś niemoge sie zalogować :/

pant

Cytat: Avistel w Styczeń 30, 2011, 11:14:36 PM

Jakie masz podstawy do tego, żeby tak mówić hm? Bo co bo jesteś jednym z randomów w A... który nie umie się sam wyfarmić i ubrać tylko czeka na jałmużnę od innych? Bo wbilem prawie całego seta na 6 to od razu coś co zniknelo z konta musialo byc moją wina? No bo jak to tak wbic na +6 za 1 podejściem 4 party, ale jak widać zazdrość polaczków jest coraz silniejsza. Chcesz mogę wejść na serwer, dać Ci MOJE buty +8 fundation i hełm +6, bodajże tyle mi zostało po zrobieniu oe tardzie ;* Tyle w temacie.

avistel nie chwal się skradzionym EQ  QQ

Leo Czołgista

Jako jedyny miałeś pasy na spoila Sutola , a jakoś "wyszły ci 2 pary spodni bo sobie 2 razy przez przypadek sklikales "
Tak samo na U-Gmingu grałeś pr0 w hói zajebisty "Farmer " a w pvp cipa , i taka prawda :)

Avistel

Cytat: Leo Czołgista w Styczeń 31, 2011, 03:58:35 PM

Jako jedyny miałeś pasy na spoila Sutola , a jakoś "wyszły ci 2 pary spodni bo sobie 2 razy przez przypadek sklikales "
Tak samo na U-Gmingu grałeś pr0 w hói -_-' "Farmer " a w pvp -_-' , i taka prawda :)

Jeszcze przytocz swoje mądre wyzwiska z tsa podczas gry na ugamingu, wystarczy, że ty jesteś prouberwchujelopolaczekPL, a ty tadzio zamknij jape, nie gadam z ludźmi którzy potrafią tylko na rodzine wjezdzac. QQ MOAR

pant

na rodzine jest najśmieszniej lecz nie zaprzeczaj iż nie praktykowałeś takiego rodzaju wyzwisk ^^

Avistel

Cytat: pant w Luty 01, 2011, 10:48:04 PM
na rodzine jest najśmieszniej lecz nie zaprzeczaj iż nie praktykowałeś takiego rodzaju wyzwisk ^^

Nie, nie praktykowałem, jakoś mnie to nie kręci Tadeuszu von Dumny Członku klanu Aureus  :D Widze, że już na tym shicie nie grasz  :?

gumiss

http://10.html :) zapraszam wipe jutro :)

//Ryane
5% ostrzezenia!

Cytat
- Zabronione jest reklamowanie innego serwera, niż ten, któremu dana prezentacja jest poświęcona - w przeciwnym wypadku użytkownik otrzymuje 5% za każdy tego typu post.

kariaaa23

Serwer Dark Omen od dzis lub jutro znowu online po przerwie wywołanej silnymi atakami ddos itp
  Z nowa maszyna, nowymi systemmi anty ddos i anty boot. Oraz spora liczba poprawek w samych plikach
Dokladne info o starcie     http://www.l2darkomen.com/forum/index.php?topic=432.0
Dokladna lista poprawek  http://www.l2darkomen.com/forum/index.php?board=20.0
                                                     Zapraszamy

Stargazer

FokuSs

Chcecie znośnego  mid rate?:DDD To trzeba sie zarejestrować i zaglosować na tak:    http://www.l2darkomen.com/forum/index.php?topic=444.0   

Dodałem tam pomysł na temat zdobywania itemów moim łamanym angielskim xD Także przeczytajcie i pospamujcie jak wam to leży xD
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

pant

ta i hero rozrzucający swoje epici i sprzęt w giran i 90% serwer overenchantująca swoje itemy i chwaląca sie powodzeniem na trade/shoult niech zrobi wipe to jego praca nie pójdzie na marne..

FokuSs

a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

AbaddoN

Juz by;/bedzie?
To kiedy rusza znow?

gumiss

WIADOMO ZE DZISIAJ BĘDZIE :):):) ZNOWU SERWER NABIERZE SWOJEJ ATMOSFERY :)  :) :) :)

FokuSs

Dokładnie dobry był xD Ponoć koło 20

gumiss

troszkę późno najlepiej zęby o 18 już stal :) napisz na forum :) jak coś to tu carr0 :)

mariucha

Nom serwer nabierze atmosfery, ledwie wstał i juz wipe, wbijać atmosphera przednia ^^.

Następne wipe w czwartek, a kolejne po niedzieli jakoś, by żyło się lepiej i była lepsza ATMOSFERA. ^^