HE

Zaczęty przez VikeM, Styczeń 17, 2011, 05:44:21 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

VikeM

Witam!

Nie grałem na DN od 2-3 lat... Mam tam 67 he i 60 glada...

1.Kim opłaca się bardziej grać?
2. Gdzie expić tym HE (Bow of Peril, Plated leaher set (600kk na wydatki kupić coś?))
3. Jak to jest z tymi subclassami... ile bedzie kosztować mnie dorobienie sobie suba?

ViveN

1. Ja polecam glada szybki exp, fajne pvp ale kazdy woli co innego wiec to juz zalezy tylko od cb.
2.Moze na woa
3.horn kosztuje 1 dc ale mozesz tez wziąsc q i poprosic kogos żeby ci ubił golke.

Margrit

DN ale jakbyś sprecyzował bo na infi jest pacjent co się zwie sirsethan co jakiś czas organizuje eventy z darmowymi hornami :D, a co do chara to z takim sprzętem będziesz robił za mięso armatnie chyba, że masz znajomych co ci pomogą, btw ja bym wybrał glada

Boomer

Nie wiem co tam macie na Infi, ale w realiach NM to ja bym zrobił he, łucznik zawsze będzie dobry i potrzebny w pt/klanie, czy to na zwykły exp czy na siege/mass, oprócz tego można go dobrze subnąć. A glad? To już nie IL gdzie niszczył wszystko co się rusza, co chwile powstają na forum DN qq topiki na temat glada, i imo to char nijaki. Na oly już nie koksi tak jak dawniej, a jego przydatność w pt tez jest niewielka

Itemki masz raczej kiepskie, więc z farmem nie poszalejesz. Przede wszystkim rozejrzyj się za klanem, będzie Ci łatwiej z lvlem( może uda się zorganizować nawet trainy). A jeśli nie to załatw sobie buffera na plecy to możesz bić na Blazing( da się tutaj również zarobić--> q na moonstone shards+ manor), albo WoA. Określ także serwer na którym grasz.

EE/SWS, BP/PAL, OL/WC i wiele innych...

VikeM

Więc tak... Gram na Dragonie x15 Za sianko, które miałem zakupiłem full majestic, a od kumpli dostałem cornage bowa... Expie sobie na FoS, ale pieniędzy tam dużych nie zarobię... Gdzie moge zarabiać dobre pieniądze i czy oplaca trzymac matsy potrzebne do craftingu broni?

djk_25

ogólnie to z samych mobów dużo kasy nie zarobisz. jeżeli chcesz się czegoś dorobić, to musisz sobie znaleźć klan, który chodzi na RB. teraz gdy masz już top A armor, to będziesz musiał zbierać na S, czyli draconika albo IC, a to jest koszt 3DC za czystego seta. broń S grade, czysta, kosztuje tyle samo. w przeliczeniu na adenę jest to około 2,1kkk. jak zarobić taką kasę? dużo razy już było opisywane na różnych forach, ale powiem ci, że w zasadzie opiera się to na ryzyku [kraft, kupno taniej sprzedaż drożej], czasie [wypady na RB, dropienie z dobrych mobów enchantów, recept i matsów S, S80 grade] oraz donactwie [kupowanie od admina lub na allegro DC]. ja z tym ostatnim raczej nie chcę mieć nic wspólnego i dlatego na razie dorobiłem się seta draco, IC oraz łuku dynasty czystego. inni mogą się śmiać bo w ciągu 2-3 miesięcy wydali tysiączka pln i biegają teraz w dnetach i z icarusami :D

jeżeli nie planujesz krafcić itemów, to lepiej matsy sprzedawać

Cytat
3.horn kosztuje 1 dc ale mozesz tez wziąsc q i poprosic kogos żeby ci ubił golke.

serio??? widziałem na dragonie x15 za 7-8, a u donny za 10, ale za 1dc. hmmm

Boomer

ViveN pisał o realiach infinity, dlatego tak tanio. Zresztą sytuacja na NMie wygląda podobnie, golki "potrafią" dniami stać, bo nie ma ich kto bić.

EE/SWS, BP/PAL, OL/WC i wiele innych...

ViveN

Cytat: Boomer w Styczeń 18, 2011, 04:41:15 PM
ViveN pisał o realiach infinity, dlatego tak tanio. Zresztą sytuacja na NMie wygląda podobnie, golki "potrafią" dniami stać, bo nie ma ich kto bić.
Sory za bład ale patrzac na lvl postaci myslałem ze grasz na serwerze z najnizszym rate.