[L2J] Lineage ][ Asylum .::Epilogue::. .:: x7 rates::. {Beta testy do końca lutego}

Zaczęty przez HellSign, Styczeń 21, 2011, 04:26:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

LubiePlacuchy

Przeciez to normalne ze ktos chce na czyms zarobic, skoro poswiecil ogromna ilosc swojego czasu w stworzenie tego czy innego projektu L2 chce z tego jakis korzysci. Nikt CI nie kaze grac na tym serwerze jest mnostwo innych. Wedlug mnie moze byc nawet dota bardziej rozbudowana wazne zeby serwer byl stabilny i mial wmiare interesujace community pod wzgledem pvp. Prosty przyklad juz dobrze znanego RPG club x5 , dota w postaci cakow przyniosla im mnostwo kasy skoro ludzie juz od 20 lvlu jechali na perma vicie mimo to serwer dalej ma duzy online po takim okresie czasu. Osobiscie mam nadzieje ze bedzie to jeden z bardziej dopracowanych serwerow i bedzie mogl rywalizowac z l2ex i cerberusem.

Duszekk

Witam nie chce mi sie tego czytac jak ktos by mogl napisac mi w mega skrocie o co kaman bede wdzieczny::P
www.l2heaven.jcom.pl    Zapraszamy!!!!!!!!!!!

Frogly

Odpowiem na pytanie przed spamem na mój temat.
Mam prawo zapytać na tym forum o ten serwer jeżeli na oficjalnym forum serwera jestem wyrzucany za nic.
A ten pan który mnie obraził powinien zniknąć z tego forum na tydzień chociaż. Gdyż ja się nie wyrażałem w żaden podobny sposób o nikim innym na tym forum.

//Naito -- W którym miejscu tego tematu ktokolwiek cię obraził ?

Do tego jak wszyscy widzimy 60% tego tematu to spam typu - kim będziesz grał, czy twój klan tam będzie .....
Na forach ogólnych serwerów prawda czasami jest naciągana a także ukrywana.

Czasami każdy popełni drobne błędy, ale wdłg mnie nikt nie ma prawa usuwać takich osób z rubryki współautor.
Przykładem może być nawet II wojna gdzie osoby (autorzy poboczni którzy także zrobili coś złego) są pomijani.

Nie pokazywałem ogólnie palcem na różne strony serwera że są złe. Pytanie było pytaniem które dotyczyło w 100% części serwera która jest wymieniona na forum.

Dla osób które nie znają znaczenia kultura wypowiedzi polecam rozmowę w 4 oczy, czekam na pw.

Pozdrawiam.

Nie ma to jak wrócić na stare fora po wyzerowaniu ...

Ryane

Cytat: Frogly w Luty 03, 2011, 07:19:11 PM
A ten pan który mnie obraził powinien zniknąć z tego forum na tydzień chociaż. Gdyż ja się nie wyrażałem w żaden podobny sposób o nikim innym na tym forum.

Gdybysmy za obraze uzytkownika kazdego banowali na 7 dni to na forum zostaliby sami moderatorzy i admini, ktorym czegos takiego nie wypada robic. A bardzo czesto ludzie, az sie prosza, aby im cos bardziej dosadnie wytlumaczyc.

Do tego jak wszyscy widzimy 60% tego tematu to spam typu - kim będziesz grał, czy twój klan tam będzie .....

Jesli rozmowa toczy sie na temat serwera to takie rzeczy nie mozemy nazywac spamem.

Na forach ogólnych serwerów prawda czasami jest naciągana a także ukrywana.

Siedze tu dlugo i zazwyczaj wlasnie na tym forum prawda wychodzi na jaw. Najczesciej administracja danego serwera usuwa niewygodne posty i tematy na swoim forum, tutaj zas wiekszosc modow i adminow nie jest tak mocno powiazanych z danym serwerem i nie ingeruja w takie sprawy.

Rickert

Cytat: Ryane w Luty 03, 2011, 09:38:03 PM

Gdybysmy za obraze uzytkownika kazdego banowali na 7 dni to na forum zostaliby sami moderatorzy i admini
[/b]
NIE prawda! :)

Btw. czemu w ogóle myślicie co do zakazania czy też pozwolenia na Dualboxy? W czym to komu przeszkadza i czemu ma być zakazane - czemu ma to służyć? Bo wraz ze startem każdego polskiego serwera, na forach zawsze jest dyskusja na ten temat. :/
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

wlador

Cytat: MiilkyChocolate w Luty 02, 2011, 07:45:53 PM
A ja słyszałem od tego drugiego dalej nie pamietam nicku kto z Toba sus wspolpracowal, ze na dwoch mieliscie 1k $ nie zł tylko $, A to juz nie jest chyba malo - , -

Ciekawe jestem od kogo, bo mimo iż jedyną współpracująca ze mną osobą był Rioskai, który nie miał ani grosza za to że mi pomagał, to nie zarobiłem na tym serwerze prawie nic i nie ma dla mnie to najmniejszego znaczenia, proszę skończ już z tym śmiesznym "ktoś mi coś powiedział", równie dobrze możesz mówić, że Jezus Ci się objawił i zdradził Ci datę końca świata.

Prawdą jest że na dementi mało rzeczy było naprawiane, ale tym razem robimy to w zupełnie innej ekipie i w tej ekipie możemy zagwarantować wam, że nie odpalimy serwera, dopóki sami nie będziemy z niego zadowoleni. Codzienny wkład każdego z nas to kilka-kilkanaście godzin i robimy to mimo iż każdy z nas ma prace, rodzinę i obowiązki. W tym miejscu chciałbym podziękować wszystkim, którzy  bezinteresownie wspierają nasz projekt, uczestnicząc w testach i wskazując błędy, które staramy się na bieżąco naprawiać. Jesteśmy wdzięczni również za słowa uznania użytkowników tego forum. To dla was robimy serwer i zaręczam iż dopełnimy wszelkich starań aby gra na nim była przyjemnością.

Pozdrawiam Suspended.

wlador

Cytat: MiilkyChocolate w Luty 04, 2011, 11:16:33 AM
Wy macie jakięs kompleksy? Czy problemy z czytaniem rly? Typ mi mówi, że siedzą po kilkanaście godzin dziennie przy pracy/rodzinie/trelemorele, a to jest w takiej sytuacji nie możliwe :D Dlatego skomentowałem. Gdyby napisał po parę nie ma problemu ^^ Nie odezwałbym się nawet : < Poza tym na -_-' się wtrącacie?

Napisałem kilka-kilkanaście to oznacza od kilku do kilkunastu, kiedy mamy wolny dzień i dużo wolnego czasu. W normalne dni nie możemy spędzić nad serwerem więcej niż kilka godzin, ale wykorzystujemy większość wolnego czasu. Chyba nie sądzisz że do pracy chodzi się każdego dnia w miesiącu? Dorośnij w końcu i przestań pisać żenujące posty.

Hesser

Cytat: MiilkyChocolate w Luty 04, 2011, 02:25:13 PM
Wiesz, że masz kompleksy młodego wieku to mnie -_-' obchodzi rly... Jestem jednak troszkę starszy i wiem co piszę ; ) Jak dorośniesz może wspólnie pokonwersujemy, bo dalej nie rozumiesz, że nie prowadzę rozmowy z Tobą.
Ja jestem młody dzieciak i się tego nie wstydzę, mimo tego potrafię prezentować poziom jakieś 5432 pięter wyżej niż Twój "starszy człowieku".
Forum to miejsce nie do rozmów prywatnych, więc jak chcesz z kimś gadać prywatnie - napisz do niego, a nie zaśmiecasz forum i każesz nam czytać Twoje wypociny.

pOmSta

Sadek

No jakby wstawał w lutym to nie miał by szans ale wstaje gdzieś na poczatku marca to ci którzy zalicza faila na czechu i dexie przyjdą tutaj:P

Hesser

Po co porównywać serwer Frey'i do serwera GE? :> Poza tym ten serwer zapewne wstanie koło Kwietnia ;p

Miilky: Pewien mądry człowiek powiedział kiedyś, że jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to lepiej nie mów nic. Nie wiem czemu to powiedział, ale staraj się żyć według tych słów, nawet jeśli oznacza to milczenie do końca życia  : )

Nie będę się dalej zniżał do rozmowy z Tobą ;)

Rickert

Cytat: Rickert w Luty 03, 2011, 09:43:26 PM

Btw. czemu w ogóle myślicie co do zakazania czy też pozwolenia na Dualboxy? W czym to komu przeszkadza i czemu ma być zakazane - czemu ma to służyć? Bo wraz ze startem każdego polskiego serwera, na forach zawsze jest dyskusja na ten temat. :/

Up i pytanie do adminów, macie zamiar robić jakieś ankiety itp. w sprawie duala?

Hesser

Ale do czego argumentów? Żeby udowodnić, że jesteś debilem który pisze bezsensowne posty? Do tego nie potrzebuje argumentów, wystarczy zacytować dowolny Twój post ; )

Liar

Myślę, że warto będzie poczekać, ale rzeczywiście serwer może mieć problemy z online jeśli wystartuje pod koniec lutego.

MilkyChocolate,
Mam 17 lat, ale nadal wydaje mi się, że tekst w stylu : "morda w dupę, żryj kupę" jest dość nieodpowiedni. "jednak jesteś idiotą" nie jest zbyt dobry argumentem do dyskusji z Hesserem. Jeśli sądzisz, że Ty posiadasz mocne argumenty, bo klniesz i używasz jakby to ująć słabych zwrotów, masz przebicie, ale na pewno nie zdobywasz sobie szacunku współdyskutujących, a już prędzej ich pogardę. Myślę, że plotkowanie na temat tego co było jest nie w porządku. Rozumiem nie podoba Ci się jeden z Adminów serwera, dobrze nie mój interes, ale nie musisz pisać tego w co drugim poście. To jest forum żeby zadawać pytania i dyskutować na temat serwera Asylum, a nie dementii. Nie mówiłeś nic na temat Assassina, a to oznacza, że prawdopodobnie tam nie grałeś, czyli nie wiesz jak będzie wyglądało połączenie tych 2 serwerów.

Pozdrawiam,
Insegnante.
Waitin' for : www.l2asylum.com

ONYX2

To nie ładnie pisać o innym serwerze w temacie innego serwera, ale to nie ma znaczenia bo FREYA to DNO i nie warto porównywac serwerów. Jak ktoś chce grać na dupnej Frey niech idzie na serwery o których jest napisane wyżej.

Do waszej widomości FREYA jeszcze przez rok będzie się borykać bugami, więc gratuluje.

Na szczeście nie wstaje żaden porządny serwer GRACIA EPILOGUE więc nie ma żadnej konkurencji dla serwera L2ASYLUM. Będzie napewno bardzo duży online.

Po za tym uważam że Asylum madrze robi, że nie startuje w tym samym czasie co dwa duże serwery bo online podzieli sie pomiedzy Czech a Dex (hehehei będzie lipa)

A oni sobie wystartują na spokojnie jak ludzi na dex i czech faila zaliczą :). I przyjdą na ASYLUMa jak już ktoś wcześniej napisał.
L2 Official Franz/Naia: Necro/Soultaker 76
L2 Official Franz/Naia: Spoil 70

TO JEST CZAD: http://www.lineage2.com/gd/
NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

Rickert

Cytat: ONYX2 w Luty 04, 2011, 04:34:45 PM
Do waszej widomości FREYA jeszcze przez rok będzie się borykać bugami, więc gratuluje.
Fajny argument.. Jak na assasinie tak na dementii jak i na każdym l2j nie ważne czy to interlude czy freya - były, są i będą bugi.

Hesser

Milky, bo kulture i poziom trzeba trzymać wszędzie, nawet w internecie(Już pomijając fakt, że po drugiej stronie TEŻ jest PRAWDZIWY człowiek). A skoro w internecie chcesz być zupełnie inną osobą niż w realu i tu udajesz kogoś takiego, to przykro mi z powodu tego kim jesteś w realu i od czego chcesz tak bardzo uciec żeby tutaj pokazać ludziom, że jesteś fajny i nic Cie nie obchodzi i tylko Ty masz racje.

Rickert: Masz racje akurat, bugi były, są i będą wszędzie, ale Freya jest jak na razie dosyć nowa i trudniej dociągnąć wszystkie szczegóły, a dla przykładu nad GE Jumanji z Wolfiq (nie wiem jak Suspended) pracują już od długiego czasu i nawet na Assasinie nie było już jakoś szczególnie porażającej ilości bugów, mimo to pracują dalej, żeby ich prawie nie było (wiadomo, zawsze będą)

Rickert

Cytat: Hesser w Luty 04, 2011, 07:17:09 PM
Rickert: Masz racje akurat, bugi były, są i będą wszędzie, ale Freya jest jak na razie dosyć nowa i trudniej dociągnąć wszystkie szczegóły
Nie, z tym nie ma problemu. Problem jest taki, że na tą kronikę wychodzi mniej ogólnodostępnych poprawek w necie. Jak to zawsze bywa z tymi 'nowymi' l2jotami.

Hesser

Milky: Prawda, w necie jest pełno debili, ale w realu także. Z tymże dlaczego Ty próbujesz być dokładnie takim samym idiotą jak Ci o ktorych mówisz? ...

Rickert - o, to nawet bardziej sensownie brzmi ;)
Btw odczytałeś PMa? ;d

Rickert

Hesser

Rickert to mogłeś odpisać coś miłego ;( :D

No bo jak piszesz kontrowersyjną rzecz i jesteś agresywnie nastawiony do ludzi to się nie dziw ;)

Szakalaka

Hesser, odpusc sobie pisanie tutaj, bo to poprostu nie ma sensu. Szkoda nerwow  :)

Freya < Epilogue, juz nigdy nie tkne l2 powyzej epi...

A co do milky, on juz chyba zamieszkal na tym forum, spamuje kazdy temat. Ma kumpla moda, wiec moze sobie pozwolic.

Rickert

Cytat: Hesser w Luty 04, 2011, 10:58:04 PM
Rickert to mogłeś odpisać coś miłego ;( :D

No bo jak piszesz kontrowersyjną rzecz i jesteś agresywnie nastawiony do ludzi to się nie dziw ;)
Źle to odebrałeś, po prostu się śmiałem, bo to było dziwnie napisane. ;<

Hesser

no Szakalaka ręce mi już opadają ;<

Rickert - bo ja to dziwnie piszę, zwłaszcza jak prawie śpie ;D

HellSign

Cytat: Shyque w Luty 05, 2011, 08:43:31 AM
Lol? Jeżeli usłyszałeś to jest to fakt niesprawdzony , to po co gadasz? Najpierw dowiedz się dokładnie a potem pisz.

Tak naprawdę to działą z dwóch stron.

Administracja nie ukrywa błędów - ona ich nie wymienia.
Gracze spekulują - spekulacje nie są oparte na dowodach tylko na opinii, ale w ciągu dalszym duża ich część jest prawdą.

Problemem tego serwera nie będą pliki, a konkurencja a śmiało mogę powiedzieć, że na chwilę obecną jest to 1 z 3 Polsko-międzynarodowych serwerów godnych uwagi.

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON