[L2J] Lineage ][ Asylum .::Epilogue::. .:: x7 rates::. {Beta testy do końca lutego}

Zaczęty przez HellSign, Styczeń 21, 2011, 04:26:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ChillenSaint

L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

beefbeef

Cytat: Ryane w Luty 13, 2011, 04:56:27 PM
Cytat: Hesser w Luty 13, 2011, 04:48:54 PM
Ryane - KAŻDY serwer, zasługuje chociaż na danie szansy. Czemu ludzie tak bardzo pokładają nadzieję? Bo każdy Polak lubi, gdy coś Polskiego jest znanego i dobrego, a z taką administracją ma szanse to być jeden z nielicznych bardzo dobrych Polskich serwerów. I na to chyba wszyscy liczą, zresztą ja też. ;)

Zgadzam sie, ale duzo ludzi tu pisze w taki sposob, ze odnosze wrazenie, ze ten serwer bedzie lepszy od DEXa. Asylum tak jak napisalem bardzo dobrze sie zapowiada, ale nie wiadomo co mozna sie po nim spodziewac. Z pewnoscia bedzie to najlepszy z polskich serwerow, ktore ma zamiar w przeciagu 2 miesiecy wystartowac.

gorszego serwa niz arion nie da sie wypuscic...

Tumulec

Cytat: beefbeef w Luty 14, 2011, 01:01:44 PM

Hehe no a wszyscy mówią jaki to DEX wspaniały :D Owszem Dex był super ale bardzo wiele miesięcy temu a dokładnie nawet lata temu. Czekam na Asyluma i będę tam grał chodź by po to żeby zachęcić innych ludzi do gry. I wam radze to samo zapraszam na otwartą betę bo im więcej włożymy w to czasu i pracy tak pracy nie zwalajmy wszystkiego na Adminów i wybraną garstkę ludzi testujących serwer a cały wysiłek się opłaci i da nam po starcie fajny serwer gdzie z przyjemnością będziemy grać wiele miesięcy.

Pozdrawiam.
Tylko (L)

Piszę poprawnie po Polsku. Znaczy staram się :D

Kepos

Cytat: Tumulec w Luty 14, 2011, 02:14:31 PM
Cytat: beefbeef w Luty 14, 2011, 01:01:44 PM

Hehe no a wszyscy mówią jaki to DEX wspaniały :D Owszem Dex był super ale bardzo wiele miesięcy temu a dokładnie nawet lata temu. Czekam na Asyluma i będę tam grał chodź by po to żeby zachęcić innych ludzi do gry. I wam radze to samo zapraszam na otwartą betę bo im więcej włożymy w to czasu i pracy tak pracy nie zwalajmy wszystkiego na Adminów i wybraną garstkę ludzi testujących serwer a cały wysiłek się opłaci i da nam po starcie fajny serwer gdzie z przyjemnością będziemy grać wiele miesięcy.

Pozdrawiam.
/agree
DEX'a czasy już minęły. Ten serwer zyskał sobie rozgłos za czasów c4 jeszcze do IL. Popularność nie równa się jakość. Śmiem twierdzić, że już Inso jest o wiele bardziej ogarnięty niż ten cały admin DEX'a.
Czy Asylum będzie lepszy? Czas pokaże. Mam nadzieję, że te długie zamknięte testy dadzą wyniki na koniec  :)

RazielIII

dex na 99% nie wstanie w terminie, wiec moze troche graczy bedziecie mieli
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Ryane

Sam w pewnym stopniu przyczynilem sie do rozmow o dexie, wiec postow nie usuwam. Lecz wszystkie nastepne, ktore nie beda dotyczyly bezposrednio Asyluma bede usuwac.

PingwinekPikPok

Montujecie juz jakas ekipe na ten serwer ?  bo jak czytam na forum serwera to smiem twierdzic ze ponad polowa tam wypowiadajacych sie ludzi to jakies dzieciaczki typu dzis nie moge wbic na serw bo mam szlaban na kompa :)

beefbeef

Cytat: PingwinekPikPok w Luty 15, 2011, 05:29:22 AM
Montujecie juz jakas ekipe na ten serwer ?  bo jak czytam na forum serwera to smiem twierdzic ze ponad polowa tam wypowiadajacych sie ludzi to jakies dzieciaczki typu dzis nie moge wbic na serw bo mam szlaban na kompa :)

mysle ze jasno sie ekipa asyluma okreslila ze serwer ruszy nie predzej niz w kwietniu wiec watpie by ktos cos tworzyl. Na forum serwa jeszcze nie bylem ale pewnie wyglada jak na kazdym innym  :) btw a Ty nie miewales czasem szlabanu? bo jak widze Twoj podpis to niektore chary wybitnie wysokiego lvlu nie miewaly  :oops:

woskey

To bedzie dobry server, planujemy na niego wbic z kolegami, oby wstal jak najszybciej bo nie ma nic porzadnego i sporo osob by na niego uderzylo, mysle ze jak wystartuje na poczatek marca to ok. 1,5k spokojnie online. CZEKAM!

Drax09

pingwinek ja patrze w twoim podpisie są niestworzone rzeczy napisane graveland x5 ;p
Nowy podserwer zrobili  :P???

PingwinekPikPok

To bylo tak dawno ze moglem sie rypnac :0 x5 -x4 uj wie juz nawet nie pamietam :P lecialem z pamieci na tylu serwerach co sie latalo kto to by spamietal :)   listy nie prowadze.

male lvl charow ? zapodaj swoje .  L2 to nie cale zycie  - np. pamietam akcje w LexTailons jak mnie pan pokierowal do regulaminu forum po 2 dniowej nieobecnosci - min. 12h + online rozjebal mi rzezbe :) oczywiscie zostalem wywalony :) niewie moze niektorym forsa z nieba leci ja tam musze pracowac :) nie wspominajac o chyba wybitnym przypadku w Pokemonach  72 h online non stop (potwierdzone) chyba musial niezla sciezke jebnac bo na sucho to raczej nierealne :))) 

MiilkyChocolate

Realne na kawie i red bullach sam wiecej wyciagnalem na starym bfde : )

Co do asyluma. Mysle ze nawet zawitam po dlugiej przerwie jak sie jakies mile const znajdzie ^^ Spodziewam sie good serwa.

Vizjerei - SH 79 [BFDE x12]
Viz - TH 79 Noble [BFDE x12]
Viz - GH 79 Noble [BFDJ x30]
Vizjerei - BD 79 [RPG x5]
DaVidS - BP 80 [RPG x5]
RewQ - TH 79 Noble [Kastien x15]
MilkChocolate - WR 79 [RPG x15]
Overpow - PR 80 Noble [FirePoint x50]
MilkChocolate - SPS 85 Noble [DarkOmen x22]
iFckYourMom - Bers 84 Noble [DarkOmen x22]
Vizjerei - PR 79 Noble [InfiniteL2]

beefbeef

Cytat: PingwinekPikPok w Luty 15, 2011, 07:15:32 PM
To bylo tak dawno ze moglem sie rypnac :0 x5 -x4 uj wie juz nawet nie pamietam :P lecialem z pamieci na tylu serwerach co sie latalo kto to by spamietal :)   listy nie prowadze.

male lvl charow ? zapodaj swoje .  L2 to nie cale zycie  - np. pamietam akcje w LexTailons jak mnie pan pokierowal do regulaminu forum po 2 dniowej nieobecnosci - min. 12h + online -_-' mi rzezbe :) oczywiscie zostalem wywalony :) niewie moze niektorym forsa z nieba leci ja tam musze pracowac :) nie wspominajac o chyba wybitnym przypadku w Pokemonach  72 h online non stop (potwierdzone) chyba musial niezla sciezke -_-' bo na sucho to raczej nierealne :)))

co ma ilosc grania dziennego do lvlu? niektore twoje chary byly na 6x czy 7x... btw LexTailons z nm 30x?

PingwinekPikPok

Cytat: beefbeef w Luty 15, 2011, 09:31:06 PM

co ma ilosc grania dziennego do lvlu? niektore twoje chary byly na 6x czy 7x... btw LexTailons z nm 30x?

1. LexTailons z Azure
2. Walkowanie lvl postaci nawet nie wiem od czegu by zaczac w obiasnianiu co dlaczego i po co  sa poradniki tu na forum co i jak i po co .

Tumulec

Jak juz robicie offtopa to i ja cos napisze. Dajcie jeszcze wiecej w tych podpisach tak ze 150 serwerow.
Tylko (L)

Kamal

CytatNie pokazuj podpisów innych użytkowników.

W opcjach profilu

-OT kończy się tutaj-

beefbeef

jakies new info?

mysle ze wiecej os raczej przeglada to forum nic forum asyluma ...

AbaddoN

Daty startu akutalnie nie da sie okreslic, akutalnie sa poprawiane drobne bugi, zeby nic nie przeszkadzalo nawet bardzo wymagajacym graczom. Data startu zalezy tylko i wylacznie od tego jak szybko pojda prace :P
Raczej nie ma tez co liczyc ze ruszy w przeciagu dwoch najblizszych tygodni.

macris-007

Cytat: AbaddoN w Luty 16, 2011, 12:27:21 PM
Daty startu akutalnie nie da sie okreslic, akutalnie sa poprawiane drobne bugi, zeby nic nie przeszkadzalo nawet bardzo wymagajacym graczom. Data startu zalezy tylko i wylacznie od tego jak szybko pojda prace :P
Raczej nie ma tez co liczyc ze ruszy w przeciagu dwoch najblizszych tygodni.

abaddon czyli abz?
Sunrise Festival 2010 Day 2 - Ben Gold - 51:30min = In Trance We Trust...

DragonNetwork ~ Nightmare 30x ~ aVatars & v3 | Supreme ~ Nanaki 15x ~ aVatars | DEX ~ 4x ~ OOWW |     Azure ~ Celes 7x ~ W-q-rwiacze & Betrayal l RPG ~ 30x ~ aVatars  | DEX ~ Arion 4x ~ OOWW
| Asterios.tm ~ Argos 5x ~ OOWW ~ htRs Team |

nicks: Diablos | aDv | Redbox | ForTheSugarDaddy ...

http://www.own3d.tv/user/macris-007

PingwinekPikPok

oby na testach sie nie skonczylo - te zapowiedzi niczym z najwiekszych stajni oby nie czekac tyle co na gierki z Blizarda ... :) samym czekaniem idzie sie zmeczyc :P

ONYX2

Ja poczekam mi się nie spieszy, bo widzę, że warto poczekać. Być może to trochę potrwa!!! Na szczeście mam ten zaszczyt, że z grupą kilkudziesieciu ludzi  mogę uczesniczyć w zamknietych testach i każdy raczej z tych ludzi powie, że warto przyjść na ten serwer.  Ale ja nie bedę go Wam reklamował, bo ja już wiem, że będę tu grał.

Ludzie na Asylumie rozumieją ze za szybki nieprzygotowany start nikomu nie popłaca.

Przykład tegoroczny start CZECHÓW, to była masakra moim zadaniem, i pogrążenie się.
L2 Official Franz/Naia: Necro/Soultaker 76
L2 Official Franz/Naia: Spoil 70

TO JEST CZAD: http://www.lineage2.com/gd/
NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

AbaddoN

Cytat: PingwinekPikPok w Luty 16, 2011, 04:00:36 PM
oby na testach sie nie skonczylo - te zapowiedzi niczym z najwiekszych stajni oby nie czekac tyle co na gierki z Blizarda ... :) samym czekaniem idzie sie zmeczyc :P
Na testach na pewno sie nie skonczy... po prostu troche jeszcze zajmie dopracowanie wszystkiego.
Na forum jest dzial test i tam mozna zobaczyc co jest do zrobienia, a w archive sa rzeczy juz naprawione...

@diablos tak abz ;P odezwalem sie na gg.

k1k1

Moze w sobote wieczów dać nam szanse zarejestrowac sie , najlepiej autorejestracja. Każdy zaloguje ile da sie kont i zobaczymy jakie obciazenie wytrzymuje bez lagów :D

Tumulec

Cytat: k1k1 w Luty 18, 2011, 11:05:00 AM
Moze w sobote wieczów dać nam szanse zarejestrowac sie , najlepiej autorejestracja. Każdy zaloguje ile da sie kont i zobaczymy jakie obciazenie wytrzymuje bez lagów :D

http://l2asylum.com/board/ << Tutaj napisz :-) A najlepiej poczekaj na otwarta bete :P
Tylko (L)