[L2J] Lineage ][ Asylum .::Epilogue::. .:: x7 rates::. {Beta testy do końca lutego}

Zaczęty przez HellSign, Styczeń 21, 2011, 04:26:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kepos

Cealvar

To może na tym IL bo epilogue, to wstanie jak już nikt w L2 nie będzie grał.

xOmeNx

powiem tak nasz klan tez mial isc na asyluma no ale gnat zrobil im psikusa a wiekszosc dobrych klanow przewinela sie przez ten server i wie czego moze oczekiwac a asylum to tak na prawde jedna wielka zagadka i juz nie wspomnie o plikach i kolejnej niewiadomej dotyczacej maszyny czy to pociagnie bo moze wyniknac podobna sytuacja jak na czechgamers :>

Kepos

Cytat: CichyWielbicielBeo w Marzec 15, 2011, 10:23:29 PM
Cytat: Soprano w Marzec 15, 2011, 06:29:57 PM
Z boxami online może przekroczy 400  ;)
pompa z cwela
To był sarkazm, widzę niestety, że jesteś zbyt tępy by to zrozumieć.
Ten serwer skończył się(a nawet jeszcze nie wystartował  hahaha) wraz z startem exa sad but true.

ONYX2

O L2Asylum to będzie dopiero głośno za około 1,5 - 2 miesiące więc nic się nie skończyło.

Dobrze zrobili skorzystali z pomocy graczy, ocenili że nie warto startować w tym czasie, a teraz sobie spokojnie pracują i nikt im dupy nie zawraca.

A teraz proponuje się pobawić na L2Ex, żeby Wam się nie nudziło i żebyście nie robili offtopa, do czasu gdy wstanie właściwy serwer jakim bedzie własnie L2Asylum :).

Gdybyś chciaż chciał raz na jakiś czas popołudniami, wejść na L2Asylum TS3 to byś o wiele więcej wiedział na temat serwera. Mają fajną Administrację i można z nimi na spokojnie porozmawiać o ile nie są zajęci.
L2 Official Franz/Naia: Necro/Soultaker 76
L2 Official Franz/Naia: Spoil 70

TO JEST CZAD: http://www.lineage2.com/gd/
NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

Liar

ONYX piszesz tak jakby Asylum był jedynym dobrym wyborem i to mnie już denerwuje. Oczywiście pójdę na Asyluma, bo nienawidzę freyi, ale myślę, że serwer Gnata na pewno będzie dobry z resztą wszystkim zostały dobre wspomnienia z Arii. Przestań już fanboyować temu serwerowi. Lubisz administrację ok, ja też, wiesz, że to będzie dobry serwer, ok ja też, ale nie piszę w co drugim poscie jaki jest wspaniały i, że zabije wszystkich swoją samozajebistością.
Waitin' for : www.l2asylum.com

beefbeef

Cytat: Liar w Marzec 18, 2011, 10:08:54 AM
ONYX piszesz tak jakby Asylum był jedynym dobrym wyborem i to mnie już denerwuje. Oczywiście pójdę na Asyluma, bo nienawidzę freyi, ale myślę, że serwer Gnata na pewno będzie dobry z resztą wszystkim zostały dobre wspomnienia z Arii. Przestań już fanboyować temu serwerowi. Lubisz administrację ok, ja też, wiesz, że to będzie dobry serwer, ok ja też, ale nie piszę w co drugim poscie jaki jest wspaniały i, że zabije wszystkich swoją -_-'ścią.

idealnie tu pasuje

xOmeNx

zanim asylum wstanie to na l2ex bedzie juz h5 ktorego testy juz sie zaczely gnat zebral community co gralo na offie i zbieralo info teraz wprowadza all na servie testowym jedynym ratunkiem dla asyluma sa gracze co bede chcieli pograc "spokojnie" lub fail exa zwiazany nie wiem z czym pozdro

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

ONYX2

Ale po co ta cała dyskusja Asylum wystartuje za 2 miechy a Ex za dwa tygodnie.

A tak żeby Was podenerwować jeszcze bardziej, wczoraj było na forum Asyluma :):

Most Online Ever: 364 (March 17, 2011, 06:54:59 PM)

im dłuższa reklama tym większe zainteresowanie :),
im większe krakanie tym większe zainteresowanie,

i co by tam nie wymyslić zainteresowanie rośnie z każdym Waszym pierdnięciem.

Nie ważne co się mówi ważne, że się mówi !!!
L2 Official Franz/Naia: Necro/Soultaker 76
L2 Official Franz/Naia: Spoil 70

TO JEST CZAD: http://www.lineage2.com/gd/
NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

ARCYK

Cytat: ONYX2 w Marzec 18, 2011, 04:19:59 PM

Wszystko ładnie, pięknie tylko jak to już ktoś wcześniej zauważył ile napaleńców jest na Interlude a ilu na Epilogue :P.

Osobiście idę na exa bo grałem na poprzednim x5 i bardzo miło wspominam spędzony tam czas. Na Assassinie nie byłem, więc nie wiem jak tam sobie radził Jumanji. Przez krótki czas byłem na Dementii i w sumie nie było tak źle ;). W każdym razie pewnie i tak lookne na Asyluma.

szponiasty

Hehehe, a to dopiero odkrycie :P
Oj tam oj tam

ChillenSaint

L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

Nightmare997

Tracy graczy nie podajac zadnego info...
Niby mi sie nie spieszy ale nie wiadomo czy przypadkiem nie czekamy bez sensu  :oops:

RazielIII

to o niczym nie swiadczy
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

zaboroo

Te 89% postępu na stronie już chyba od tygodnia widać jak nie więcej...
EU Retail - Franz - 2007-2009 - sold

01.04.2011 - L2Ex x5

81 EE - Sold

Cealvar

Taa śmieszne to jest z tym paskiem postępu. Po co robić takie coś skoro przybywa 1% na 2 tygodnie? Przez to tracą dodatkowych graczy, nie mówiąc już o nieistniejącej dacie startu.

Rickert

Jeżeli myślicie, że to się samo zmienia względem ich pracy na serwerze to gl. Równie dobrze mogą dać 99% i za miech ten 1% dodać...

O takich sprawach jak dodawanie 1% dziennie coby to nie czytać płaczu na forum sam bym zapominał. :D
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Cealvar

I o to chodzi, bo gdyby było widać regularny postęp to miało by to sens, a tak to sprawia wrażenie zastoju.

Moler

Ale to dobrze nawet że rośnie tak wolno. Dzięki temu serwer ruszy np 2miechy po exie i tym co się znudzi już tam gra przyjdą tu :) Nie oszukując się Asylum nie miałoby szans startując wraz z exem.

zaboroo

EU Retail - Franz - 2007-2009 - sold

01.04.2011 - L2Ex x5

81 EE - Sold

Nightmare997

Cytat: Moler w Marzec 20, 2011, 10:50:03 AM
Ale to dobrze nawet że rośnie tak wolno. Dzięki temu serwer ruszy np 2miechy po exie i tym co się znudzi już tam gra przyjdą tu :) Nie oszukując się Asylum nie miałoby szans startując wraz z exem.
Ty tak twierdzisz
No jak Tobie sie nudzi gra po 2 miechach to GL...
Epilogue > Freya i nie tylko ja tak twierdze

szponiasty

Cytat: Moler w Marzec 20, 2011, 10:50:03 AM

Jeśli reklama opierała się jedynie na lineage2.com.pl, to na pewno nie miałoby :)
Oj tam oj tam