[L2J] Lineage ][ Asylum .::Epilogue::. .:: x7 rates::. {Beta testy do końca lutego}

Zaczęty przez HellSign, Styczeń 21, 2011, 04:26:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bamboszek

Screenów nie posiadam. Takie info było swego czasu na forum Asylum - niestety wpis został zmodyfikowany, zaś sam topik wylądował w trashu...

Tumulec

Tylko (L)

Piszę poprawnie po Polsku. Znaczy staram się :D

GenesiZ

Ja (31-03-2011 19:40)
i co wstaje ten wasz serwer?
BRIAN (31-03-2011 19:40)
nie
Ja (31-03-2011 19:40)
czemu
BRIAN (31-03-2011 19:41)
a bo mam taki kaprys
Ja (31-03-2011 19:41)
dziwne masz kaprysy
BRIAN (31-03-2011 19:41)
jak swinasujesz to wstanie
Ja (31-03-2011 19:41)
ludziom sie znudzilo czekanie na wasz serwer
BRIAN (31-03-2011 19:42)
mi tez
Ja (31-03-2011 19:42)
dziwnie to rozplanowaliscie
ja nic nie planowalem
po prostu niema sponsora a ja nie bede za to płacił zwłasnej kieszeni
postawie wlasny serwer
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

ONYX2

L2 Official Franz/Naia: Necro/Soultaker 76
L2 Official Franz/Naia: Spoil 70

TO JEST CZAD: http://www.lineage2.com/gd/
NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

Ryane

Regis90

Okazało sie jednak że był to Prima-aprilisowy żart,  dość nietrafiony zresztą i ryzykowny.
http://www.l2asylum.com/web/?p=562&lang=PL
Może im się trafił nagle sponsor i obrócili to w żart.

Jakkolwiek by nie było teraz L2Asylum  ogłasza Open Beta Testy, które rozpoczną się 18 Kwietnia 2011.
Pomimo że balance life to najbardziej socjalistyczny skill,  jest o dziwo użyteczny.

ONYX2

Bardzo mnie cieszy ta informacja, bo pograłem sobie na l2Ex i bugi są jak wszędzie i wcale tak cudownie ten serwer nie jest przygotowany jak wszyscy piszą. Fakt serwer jest wydajny to widać. Co ciekwsze rozmawiałem z paroma graczami którzy grali na L2Ex na Serwerze Aria i mówią, że są te same bugi co na Serwerze Khadia. Więc Gnat za wiele nie poprawił i leci też na opinii

Asylum też pewnie nie będzie idealnym serwerem i będzie miał bugi, ale chociaż będzie rozsądniejsza kronika bo Gracia Epilogue. ALe nie chce porównywac nic bo to będą dwa różne serwery co mnie cieszy.

Będzie alternatywa !!! i zdrowa konkurencja.

NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

k1k1

l2ex serwer zrobiony niedbale na szykosci. Tu nawet głupiego dc nie złożysz za szybko bo lokacje nie maja dwuwymiarowosci. Jak na BF np nie pospoilujesz juz DC hełmu i butków - brak mobów. Paliona 73, 79 nieczynna. Moby w toi z c5, bs zbagowane, moby z kilometra sie agrują. Nie ma championów, vitality od rb sie nie ładuje bo gm chce donate na czapki vitality. To tyle co wyniosłem do tej pory z serwera. Więc chetnie zmienie klimat na dzialajacą gracje. Czekam na date startu.

Duo

Faktycznie ten vit ostro pod dote zrobiony, nie dotujesz nie masz wita.

Uploaded with ImageShack.us

FokuSs

Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

GenesiZ

Nawet Suspended co zawsze miał na gg opis ''www.l2asylum.com'' już zmienił na ''www.provident.pl''
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

Jumanji

Strona jest przenoszona, oraz otrzyma nowa domenę.

http://l2asylum.eu

Niebawem strona będzie dostępna.

Proszę też administrację tego forum o przydzielenie mi wątku z prezentacją, tak abym mógł ją edytować w dowolnym momencie. Dane, które  znadują się w opisie wymagają uaktualnienia i popwienia, dlatego liczę na wyrozumiałość.

//Zgłoszone :)

Szlachetny człowiek wymaga od siebie, prostak od innych. Największym powodem do chwały nie jest to, że nigdy nie upadamy, ale to, że potrafimy się po upadku podnieść.   FORUM: http://teamspeakserver.pl/forum

Regis90

Cytat: FokuSs w Kwiecień 06, 2011, 11:07:05 PM
To chyba nie był żarT?:D Strona forum wszystko padło xD
Środa-piątek jest najmniejszy ruch, a zwłaszcza wieczorkiem po 23-ej . Jak robić jakieś zmiany, konserwacje to właśnie wtedy

Niech robią, gniecą, ulepszają i testują.
Chcielibyście od razu, hop siup idealny prywatny serwer bez bugów który potrafi utrzymać 5k ludzi bez lagów. I rzecz jasna bez dotacji.

Na starcie i tak sie coś wykrzaczy i spieprzy, ale oceniać będę dopiero jak szybko administracja upora się z tymi chochlikami. Na razie patrzę na postępy i liczę że będzie to fajny serwer i dość stabilny. Tak żeby wracając z uczelni nie musieć od razu zabierać się do pisania raportów tylko wpierw sobie pograć :>   
Pomimo że balance life to najbardziej socjalistyczny skill,  jest o dziwo użyteczny.

Leon13th

Jumanji byłoby miło gdybyś na starym linku dał informacje że strona jest w trakcie przenosin.

drezyna

Cytat: k1k1 w Kwiecień 06, 2011, 08:52:00 PM
l2ex serwer zrobiony niedbale na szykosci. Tu nawet głupiego dc nie złożysz za szybko bo lokacje nie maja dwuwymiarowosci. Jak na BF np nie pospoilujesz juz DC hełmu i butków - brak mobów. Paliona 73, 79 nieczynna. Moby w toi z c5, bs zbagowane, moby z kilometra sie agrują. Nie ma championów, vitality od rb sie nie ładuje bo gm chce donate na czapki vitality. To tyle co wyniosłem do tej pory z serwera. Więc chetnie zmienie klimat na dzialajacą gracje. Czekam na date startu.

Niedbale i na szybkości to ty zostałeś chyba poczęty.. Co to ku*wa jest dwuwymiarowość? Wyobraź sobie, że wiele lokacji od GE, Freyi zostało zmienionych [ domyślam się, że na twoim zbugowanych lol serwerze o czymś takim nawet nie słyszeli ] w tym wspominane Beast Farm na lokacje high-levelową i jak ci się nie podoba to pretensje kieruj do NCSoftu.

Moby i ich staty są w pełni retailowe, więc twoje gdakanie o mobach z C5 włóż sobie wiesz gdzie.. To, że przeszkadza ci, że moby potrafią się aggrować to chyba kolejny dowód na to, że o L2 pojęcie masz srakie, offa w życiu na oczy nie widziałeś i grasz na lol serwie na którym o aggro mobów czy social aggro mało kto słyszał.

Tego, że nie ma "czempionów" nawet nie skomentuje.

Kup sobie człowieku reedukacje i napisz coś mONdrego za 1-2 lata.

Pozdrawiam.

ONYX2

Drezyna nie gorączkuj bo głowa Cię rozboli. Potwierdze jednak fakt że na exie nie wszystko jest retailowe, mam konta na Offie tak jak Gnacik i powiem, że bardzo się mylisz w tej kwestii. Jeszcze dużo do zrobienia jest na serwerze x5 u Gnata. Ja w to nie wnikam jednak.

Asylum pewnie też nie będzie idealny, ale będzie napewno odmianą dla tych co chcą grać w GE.

Co do pretensji do Ncsoftu to mam wielką bo zrobił Freyę i H5  czyli gów...ianą grę, w którą już dziś nikt nie chce grać, a wszyscy uciekają na coś co wiecej frajdy przyniesie.

Co to jest 2k graczy na serwerze jak za dobrych czasów w L2 grało po kilkadzisiąt tys ludzi na jednym serwerze.

Gnacik ten drugi serwer ewidentnie dla pieniędzy postawił i chwała mu za to, uważam że to był dobry pomysł aby ściągnac kasę z ludzi za jedo dwuletnią pracę. Z drugiej strony zachwiało to trochę na początku serwerem i zrobił się mały dysbalans co widać niestety.

Ten co ma kasę zawsze wyjdzie na tym dobrze.

NEW ENGINE.

drezyna

ONYX2 nie wiem o czym ty w ogóle do mnie mówisz. Odpowiedziałem tylko na herezje jakiegoś gimbusa dla którego retailowe L2 to Dragon-Network i jakieś lol privy stawiane przez 15 latków.

Nigdzie nie napisałem, że na exie wszystko jest retailowe, bo nie jest, i żaden inny priv też nie jest i prawdopodobnie nie będzie w 100% retail-like, lecz nie ulega wątpliwości, że EX, jeśli nie jest najlepszym polskim serwerem to na pewno należy do ścisłego TOP2.

W stosunku do Asyluma jestem nastawiony całkowicie neutralnie, zwisa mi czy serwer wypali czy nie [ muszę przyznać, że żart prima aprillisowy to było czyste 'mistrzostwo' - ironia, żeby zaraz mi ktoś nie pierdzielił głupio ], lecz po moich doświadczeniach z Assassinem i Dementią uważam, że nic się nie zmieni i stanie się oczywista oczywistość.

Cytat: ONYX2Co do pretensji do Ncsoftu to mam wielką bo zrobił Freyę i H5  czyli gów...ianą grę, w którą już dziś nikt nie chce grać, a wszyscy uciekają na coś co wiecej frajdy przyniesie.

No to miejcie pretensje do NCSoftu a nie do administratora, który z porządnego serwera nie chce zrobić jakiegoś mutanta, gdzie będą moby i questy z GF i GE/Freyi.

Co do nowych kronik, to mimo, iż zawierają dość kontrowersyjne zmiany, dalej są bardzo popularne i nawet jak wielu graczy z nich rezygnuje to przyciągani są nowi.

Tego dlaczego Gnacik postawił drugi serwer nie wiesz i wiedzieć raczej nie będziesz a jeżeli twierdzisz, że dla pieniędzy to nie wiem jakich bo opłacenie maszyn którymi dysponuje Gnat kosztuje naprawdę wiele.

ONYX2

Ok spoko...

Ale ja jestem za tym, że ludzi powinni płacic za cudza pracę, dlatego nie mam nic przeciwko dotacji rozbudowanej, dla mnie nie ma to znaczenia czy wprowadza to dysbalans na serwie. Podkewśliłem tylko ze tak jest. Mowie tylko co zaobserwowałem, ale mi to odpowiada. Ja generelnie jestem za dotacją, co pisałem też w poście L2Ex ze popieram w tym Gnata.

Uważam, że jeżeli sie pracuje nad czymś to ma ktoś za to zapłacic i tyle.

Podkreśliłem to w ostanim zdaniu "Ten co ma kasę zawsze wyjdzie na tym dobrze." i o to w tym chodzi, ma miec przywileje taki człowiek.... NCsoft też powiera kasę, nie ma gier za darmo, a ten co się z tym nie zgadza ma problem.

NEW ENGINE.

LentroN

Cytat: ONYX2 w Kwiecień 07, 2011, 12:33:09 PM
w L2 grało po kilkadzisiąt tys ludzi na jednym serwerze.
Zejdz na ziemię,kilkadziesiąt tys?
Co Ty za herezje wypisujesz,przecież to gołym okiem widać,że jedynym Twoim argumentem jest to,iż wg Ciebie GE jest lepsza od Frey'i.
A zaloże się,że z biegiem czasu,i tutaj zaczną się zmiany kroniki na nowsze,bo GE nie przywróci klimatu sprzed lat za czasów c3,kiedy gra dla wielu była nowa i świeża,ciekawe co wtedy napiszesz,pewnie że jednak nowe kroniki są okej,tylko po to aby przyciągnąć nowych graczy,tymi naiwnymi argumentami,w które może samemu Tobie jest ciężko uwierzyć.Uwierz mi,że przy tych rate ludzie dojdą do end game,i z czasem będą prosić o nowsze kroniki,bo wszystko się z czasem nudzi,a GE jest już znana od dawna także przy znajomości kroniki kilku lat+rates to się skumuluję.

Dotacja na EX nie jest zła,i nie jest jakaś porażająca,vitality można mieć za vote a także jakieś rzeczy kupując FA w grze,dla mnie to plus,że ludzie,którzy chcą i są skłonni wydać jakieś tam pieniązki w grze aby np poexpić z vitality i jakoś tam nie odstawać od graczy z większym zasobem czasu,w ten sposób także wspomagają utrzymanie serwera,którego trzeba opłacić.
Więcej ludzi z większym lvlem to większa ilość chętnych na PvP.

Co do online,Twój serwer jeszcze nie wystartował a Ty określasz online na innych serwerach,wielu takich było a wracali z podkulonym ogonem,z opinii innych jest to realny online jak na serwer java.
Tonący brzytwy się chwyta,ale Ty chyba się po tej brzytwie wspinasz.

drezyna

Dobrze, że doszliśmy do jakiegoś porozumienia. ;)

Co do dotacji na exie, to jest ona w mojej opinii najnormalniejszą i najbardziej akceptowalną jaką widziałem. Dodanie przez Gnacika konta Premium [ 10% więcej expa, darmowe teleporty ] też złym posunięciem nie jest. [ tak, wiem, że pierwsza wersja Premium była trochę failem ale Gnat szybko się zreflektował i naprawił swój błąd ]

LentroN

Cytat: drezyna w Kwiecień 07, 2011, 01:51:15 PM
Dobrze, że doszliśmy do jakiegoś porozumienia. ;)
Chyba mnie pomyliłeś z ONYX2,z którym to próbowałeś dojść do porozumienia.

drezyna

Kamal

ONYX2

Cytat: LentroN w Kwiecień 07, 2011, 01:46:39 PM

w L2 grało po kilkadzisiąt tys ludzi na jednym serwerze.

Zejdz na ziemię,kilkadziesiąt tys?

Nie dyskutuje z ludźmi, którzy nie grali od samego początku w l2 i nie wierzą, że faktycznie tylu ludzi garało na offcjalnych serwerach NCSoft jak FRANZ  czy BARTZ itp..... Pewnie nawet nie wiesz, że takie serwery były, ale nie ważne.

CytatCo Ty za herezje wypisujesz,przecież to gołym okiem widać,że jedynym Twoim argumentem jest to,iż wg Ciebie GE jest lepsza od Frey'i.

Zgadzam się !!!.

CytatA zaloże się,że z biegiem czasu,i tutaj zaczną się zmiany kroniki na nowsze,bo GE nie przywróci klimatu sprzed lat za czasów c3,kiedy gra dla wielu była nowa i świeża,ciekawe co wtedy napiszesz,pewnie że jednak nowe kroniki są okej,tylko po to aby przyciągnąć nowych graczy,tymi naiwnymi argumentami,w które może samemu Tobie jest ciężko uwierzyć.Uwierz mi,że przy tych rate ludzie dojdą do end game,i z czasem będą prosić o nowsze kroniki,bo wszystko się z czasem nudzi,a GE jest już znana od dawna także przy znajomości kroniki kilku lat+rates to się skumuluję.

Chyba mnie źle zrozumiałeś kolego, ja gram w l2 od samego początku, nikogo nie chce zachęcić aby przyszedł na ten serwer i nigdy nie powiem, że powstałe kroniki Freya czy GE są dobre bo tak nie jest. Nie wiem czy wiesz ale ta gra starciała klimat conajmniej dwie kroniki wstecz przed Freyą i jest obecnie dla dzieci pokroju 13-14 lat. Kiedys tak nie było.

CytatDotacja na EX nie jest zła,i nie jest jakaś porażająca,vitality można mieć za vote a także jakieś rzeczy kupując FA w grze,dla mnie to plus,że ludzie,którzy chcą i są skłonni wydać jakieś tam pieniązki w grze aby np poexpić z vitality i jakoś tam nie odstawać od graczy z większym zasobem czasu,w ten sposób także wspomagają utrzymanie serwera,którego trzeba opłacić.
Więcej ludzi z większym lvlem to większa ilość chętnych na PvP.

Jak bys czytał dokładnie co piszę to wiedziałbyś ze popieram twój pogląd utrzymania dotacji na serwerach. Mam kase mogę płacić i się rowijać.

CytatCo do online,Twój serwer jeszcze nie wystartował a Ty określasz online na innych serwerach,wielu takich było a wracali z podkulonym ogonem,z opinii innych jest to realny online jak na serwer java.
Tonący brzytwy się chwyta,ale Ty chyba się po tej brzytwie wspinasz.

Podkreśle jeszcze raz DOBITNIEJ jak byś dokładniej czytał, to byś wiedział, że gram na L2Ex. A napewno pójde na Asylum bo wole osobiście grać na GE niż na Frey to tyle i myśle, że wielu podziala mój pogląd.

Po za tym nie chwal dnia przed zachdem słońca, wychwalająć i pisząc, że coś jest najlepsze bo gram codzinnie i widzę niedociągnięcia na L2Ex nie ma cudownych serwerów l2j. Są bugi i będą.

NEW ENGINE.