NOWE CP LF SE/EE

Zaczęty przez Shiny, Styczeń 23, 2011, 10:24:31 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shiny

zapraszamy :D

edit: z tym ze potrzebujemy supportu
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Bubacz

Cytat: ChillenSaint w Styczeń 26, 2011, 10:56:37 PM
pm bubacz :P

Kto tu mówił, że ja takim pro-imba sws byłem?
Cała podstawa gry sws'em to pilnować, żeby były songi i starać się hateować MA przeciwnego party, przy okazji może wrzucać swoje debuffy.
W mage party jest to trochę bardziej ważne, bo niestety piżamy są papierowe w przeciwieństwie do tyrów i desek. Więc w dd wystarczy tylko pilnować songów, a party powinno sobie jakoś poradzić vide errory. W mage party jest trochę gorzej, ale jak jest 2xee +bp ogarnięci to też bezproblemowo się gra, aby były songi. Tak, rób sobie co chcesz, aby były songi :)
---
ShiningWill - Me haz shield!

Arimas

Cytat: thorrum w Styczeń 26, 2011, 08:40:59 PM
juz bardziej myslaem nad arba slh he i dagger
A to co miało by zadawać dmg w tym party? :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

roli

pokit

Cytat: Arimas w Styczeń 27, 2011, 12:07:46 AM
Cytat: thorrum w Styczeń 26, 2011, 08:40:59 PM
juz bardziej myslaem nad arba slh he i dagger
A to co miało by zadawać dmg w tym party? :D

też mi się takie mieszanki melee nie podobają, chociaż sam w takim setupie gram, tyle że u mnie dps ciągnie decha i tyrek na limitach i debuff od se, na razie nie jest źle jak dobijemy pt ai to będzie jeszcze lepiej, tylko nie mam pojęcia jak będziemy sobie radzić na end game pvp, żeby ten łuk miał cancel sticka to by było spoko, ale nie dość że to mało prawdopodobne to na dodatek cancel sticka znerfowali ;]

Shiny

na setup jest kilka pomyslow, albo archer pt albo melee z gladem,slh,he,dagger czy inne. Problemem nie jest setup dpsow tylko brak supportu :D

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Paskudny

Cytat: Shiny w Styczeń 27, 2011, 12:17:32 AM
na setup jest kilka pomyslow, albo archer pt albo melee z gladem,slh,he,dagger czy inne. Problemem nie jest setup dpsow tylko brak supportu :D
niestety :/
:bump:

Azella

paskud ty jako wc z zacieciem do farmu o consta nie pownienes sie martwic :D
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Shiny

No wlasnie paskud leci w uj i jak mamy robic archer cp to nie chce grac na kiblu :P

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

lukasz09091

niestety nie moge odpisac osobie ktora wyslala mi emaila poniewaz cos mi pitola ze administrator blokuje nadawce, prosze ew. o pma na forum

Shiny

Brakuje nam juz tylko WC (poki co;p) jesli ktos chce tym pograc - zapraszamy.

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

lukasz09091

Cytat: Shiny w Styczeń 27, 2011, 02:50:10 PM
Brakuje nam juz tylko WC (poki co;p) jesli ktos chce tym pograc - zapraszamy.

nieźle wam idzie  :)

:bump: :bump: :bump:

Shiny

WC sie znalazl wiec poki co nieaktualne! Do weekendu znajc zycie cos sie moze zmienic , wiec jesli ktos ma ochote pograc jakakolwiek klasa (nie wiadomo co sie moze stac) to instalowac klienta i czekac ;p

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Paskudny

Jeżeli potrzebuje ktoś crp, pm Lilitha ig :P na pewno się dogadamy, swój swojego nie oszuka ;D

EsTeCzteryRkA

LOL LOL
to juz koniec rpg, ze idziecie tu?;o
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Paskudny

na er pi dżi nie gram już od jakiegoś miecha, a przez ten czas sporo się tam zjebało ;)

Shiny

Otwieramy topic: Need aktywny SWS - wymagany pod 40 do poniedzialku :D

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Paskudny

Nasze nowe pro elo pt wystartowało, kto chce pograć na swmie niech pisze ;)

Alarion

nah, nie mogę uwierzyć, że ludzie z RPG tu idą xD

Free bump
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

LentroN

Alarion:"Aby do CRP!"
Żartuje oczywiście także bez urazy.Powodzenia,czekam na 1 video z grubszego PvP :D

Paskudny

Cytat: Alarion w Styczeń 28, 2011, 09:29:51 AM
nah, nie mogę uwierzyć, że ludzie z RPG tu idą xD

Free bump
no ciężko żebym wracała na x5, gdzie boby się rozpadły, a na x15 to nie grałem od miecha i nie mam tam już cp, więc jedyna opcja to było zebrać się w sobie i zacząć tutaj ;)
Cytat: LentroN w Styczeń 28, 2011, 09:33:07 AM
Alarion:"Aby do CRP!"
Żartuje oczywiście także bez urazy.Powodzenia,czekam na 1 video z grubszego PvP :D
Mam nadzieję, że jak już będą B-grade to będzie fajne pivipi :D

Alarion

Wiesz, kwestia czy chłopaki nei odpadną po 2 tyg. Jeżeli constans im się w miarę ułoży i nie wykruszy się więcej niż 1-2 osoby, to powinni dać radę. Jednak będą mieć sporo frajdy dzięki poznawaniu nowych kronik (od GF do H5 part 3, a za 1-2 tygodnie part 4 minęło już trochę czasu jednak ; p )

Myślę też, że krótko po wprowadzeniu part 4 na offa, tu będziemy mieć względnie pełne zangielszczenie, co na pewno nowicjuszom bez jakichkolwiek podstaw ruskiego bardzo pomoże.

Ja trzymam kciuki za Archer pt, bo są dużo mocniejsi niż po nerfie w HB i niesamowicie przydatni na mass PvP/siege i innych eventach.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Shiny

Osoba, ktora wskoczyla na swm poki co sie nie odzywa, wiec jesli ktos jest hardkorowym koksem i sie "nie opier..." to od poniedizalku jest kox 40+ ^^ Zapraszamy

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Paskudny

Cytat: Shiny w Styczeń 28, 2011, 10:14:25 AM
Osoba, ktora wskoczyla na swm poki co sie nie odzywa, wiec jesli ktos jest hardkorowym koksem i sie "nie opier..." to od poniedizalku jest kox 40+ ^^ Zapraszamy
Do gry nierobie ! :P bo ja już 30 dobijam  hahaha

Shiny

A ja do pracy wychodze zaraz

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]