NOWE CP LF SE/EE

Zaczęty przez Shiny, Styczeń 23, 2011, 10:24:31 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Thombstone

brakuje wam swsa
? w sumie ja bym mogl zagrac tyle ze dopiero od konca lutego mialbym w 3 pizdy czasu na cp, bo bede miec 2 pc. Tera to troszke dupa z tym jest, ewentualnie mam tam jeszcze phantom summonera i spoila na +40 ale to tam pal6

Shiny

Bedziemy grac codziennie wieczorami - 18/20 i do oporu, wiec jesli srednio dasz rade to niestety ale bys musial nas solo gonic, a jak nie masz czasu teraz to do konca lutego mozesz miec sporo lvli do nadgonienia :/
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Thombstone

czas czy nie czas ja siedze w grze tylko do 21 bo pozniej siada moja matka i gra z swoimi ludzmi w l2, do czasu az bede miec 2 pc od polowy lutego do konca lutego gdzies tak

Alarion

Cytat: Thombstone w Styczeń 28, 2011, 10:52:46 AM
czas czy nie czas ja siedze w grze tylko do 21 bo pozniej siada moja matka i gra z swoimi ludzmi w l2, do czasu az bede miec 2 pc od polowy lutego do konca lutego gdzies tak

hehe, jak to brzmi xD

Ciekawe ile osób chciałoby mieć taką mamusię

"Synku i zrób kolację, bo właśnie mam PvP" : >
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Thombstone

no co ty ja matce kolacji nie robie i nie zrobilbym, ale to ja ją zarazilem gra w l2 i mam problem... btw ja mam 23 lata nie 15

Shiny

Thomb to przykro mi, ale odpada na chwile obecna :(

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Thombstone

spoko ja tam i tak na razie nie gram, ale moze kiedys jak bede mial 2 pc i caly pc dla siebie xaxa

Paskudny

thombstone, Ty grałeś azgarem na x5 rpg ofc :P

Isharus

Cytat: Alarion w Styczeń 28, 2011, 10:54:40 AM
Cytat: Thombstone w Styczeń 28, 2011, 10:52:46 AM

hehe, jak to brzmi xD

Ciekawe ile osób chciałoby mieć taką mamusię

"Synku i zrób kolację, bo właśnie mam PvP" : >

Jego matka, jest u nas w const.
Lancer - Damoon GK 85/75/75/75 sold
VH - Damoon ES 80/65 emo quit
Core - Damon  SD sold
Lilith - Damon Hierophant 99/95/80/80

Thombstone

ishraus nie znam ciebie ale mi o tym nic nie wiadomo omg, co do paskuda tak gralem na x5 w cp ale nie mialem czasu na gre po 20+ za duzo wiec dalem sobie spokoj wiec jak wolisz okreslic "zostalem /dissmis" i sprzedalem postac jakiemus czechowi czy slowakowi nie wiem kto tam z wami gral , no coz brak 2 pc i to ze moja matka gra w l2 troszke mnie irytuje, to jest nauczyc ojca lub matke grac w l2 okolo 5-6 lat temu, dla mnie to nic dziwnego. Ogolnie znam troszke kobiet w l2 co graja i maja dzieci co tez graja w l2. btw moja mama gra z znajomymi na servie l2 world, ale to juz calkiem inna rzecz...

Sorki za offtop poszukujcie sobie dalej xaxa Ja ide ogladac Stargate: Atlantis

Paskudny

Szczerze, to na rpg sprawiałeś wrażenie osoby niesłownej i znudzonej grą, cały czas były z Tobą problemy typu, nie chce mi się, muszę już uciekać, nawet jak summonowałem na ketre, to zawsze spadałeś z górki, jak były siege to nie było Ciebie, mimo tego, że zapewniałeś, że będziesz.

Thombstone

off: tak ta jedna akcja co byla z siegem to byla ponad 7 msc temu jesli chodzi o siege, fakt faktem nie ma lekko przy 4 rodzenstwa do komputera
dostalem diss jak pamietam bo mial byc siege i nie przyszedlem bo brat chcial grac i mi rodzice dojebali ze mam go wpuscic (jebane rodzenstwo powybijalbym ich) znudzony gra? Nie wiem czasami jak wracalem z kursow.
Twoje texty typu "musze uciekac i z tym siege" sa jak najbardziej trafne. Wyjasnienie masz wyzej.
A to ze gralem 1 raz swsem chociaz nie gralo sie nim latwo to inna sprawa.
Nie pamietam akcji summonowania na ketre i spadania z jakiejs gorki albo czy bylem znudzony gra, moglem byc w grze to bylem, nie jak mnie nie bylo to pech w koncu odechcialo mi sie grac na rpg i sprzedalem za grosze postac fartowi i odszedlem z rpg na server divinity gdzie przesiedzialem 6 msc dobrego pvp olem, jeszcze jak stal na l2j finalu. Fakt faktem ja nie uwazam sie za winnego bo co ja poradze majac tylko 1 pc na 6 osob... Nic tu nie zdzialam.

Milej gry i sorki za offtop tyle z wyjasnienia mojegom heh ja tam tlumaczyc sie nie musze ale tak gwoli scislosci. Masz jakies inne argumenty?

Paskudny

Po co mi jakiekolwiek argumenty, napisałem tylko jakie sprawiałeś wrażenie, nie mam zamiaru tutaj nikogo atakować

Shiffer.

Cytat: Paskudny w Styczeń 28, 2011, 04:16:57 PM
nawet jak summonowałem na ketre, to zawsze spadałeś z górki

Epic!  hahaha

Thombstone

paskud a tobie czasem nie chodzi o to ze po summonie postac mi biegala gdzie chciala bo przelanczalem sie miedzy foxem a l2? Bo to pamietam ale tego spadania z gorki nie kojaze

Paskudny

Cytat: Thombstone w Styczeń 28, 2011, 07:29:15 PM
paskud a tobie czasem nie chodzi o to ze po summonie postac mi biegala gdzie chciala bo przelanczalem sie miedzy foxem a l2? Bo to pamietam ale tego spadania z gorki nie kojaze
No tak to było, a my Tobie mówiliśmy żebyś nie klikał, albo trzymał shift, ale to po jakimś czasie dopiero, a takie coś to był waste of time :x

Shiny

Dobra koniec spamu ;p Poki co komplet jest, jak ktos da emo quit (mam nadzieje, ze nie) to bedziemy szukac na nowo :D

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Paskudny

Cytat: Shiny w Styczeń 28, 2011, 09:37:04 PM
Dobra koniec spamu ;p Poki co komplet jest, jak ktos da emo quit (mam nadzieje, ze nie) to bedziemy szukac na nowo :D
Do gry misiek ! :D a nie pracować :]

Shiny

Wyprzedzilem Cie z lvlem, a nie mam gdzie expic wiec tam skoncz pic i koksaj ;p

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Paskudny

Cytat: Shiny w Styczeń 29, 2011, 01:48:59 AM
Wyprzedzilem Cie z lvlem, a nie mam gdzie expic wiec tam skoncz pic i koksaj ;p
Już nadgoniłem, ale znowu pewnie mnie przegonisz, bo dzisiaj dopiero będę pić, wczoraj tylko sączyłem wódkę, szmapana i piwo :P

Shiffer.

Shiny

Ja pier... znowu szukamy SWS-a (na nasz level, a nie 7x z 5 subami). Obecnie podbijamy do 40 od poniedzialku ostry kox.

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Paskudny

Jak będę mieć siły jutro to dobiję ;p

Shiny

Pier... ustalenia i gadanmie ludzi. Potrzebny SR i SWS OD ZARAZ!!! Jutro 19/20 zaczynamy juz w party latac wiec do jutra trzeba wbic pod 40 lub zrobic 2ga profke na jednej z klas.

Niepotrzebny nam SR/SWM 80+ z 10 subami.

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Paskudny

Cytat: Shiny w Styczeń 30, 2011, 09:43:01 PM
Pier... ustalenia i gadanmie ludzi. Potrzebny SR i SWS OD ZARAZ!!! Jutro 19/20 zaczynamy juz w party latac wiec do jutra trzeba wbic pod 40 lub zrobic 2ga profke na jednej z klas.

Niepotrzebny nam SR/SWM 80+ z 10 subami.
Nie płacz !!!!!!!!!!
LF SWS & SR :x