Amber party lf ACTIVE SwS 80+

Zaczęty przez Vraghor, Luty 01, 2011, 05:41:16 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Vraghor

szukamy aktywnego swsa do consta - wielu sie juz przetoczylo przez nasze party ale zaden nie stawial sie czesciej niz 1-2dni w tygodniu a to za malo a wiec

SZUKAMY
Swsa - minimum 80+ najlepiej 82+ , nie mamy czasu zeby koksac kolejna postac a bez powyzszych nie jestes w stanie z nami grac i walczyc pvp
Wymagamy:
- skila i ogarniania przynajmniej podstaw swsa
- aktywnosci - jako ze prawie codziennie gramy wymagamy sporej aktywnosci , generalnie gramy wieczorami 19-24
- ostatecznie mozemy udostepnic swsa 81 76% (nie zrobiony 2gi epik quest) - warunkiem jest osoba ktora ktos od nas z party zna

OFERUJEMY
- uber pvp
- uber exp
- farminie insty ;)
- farmienie raid bossow

pm "AlarionAxom "Damoon "Delios "Vraghor "Ariall "Blueeyedfriend "Totalnybezsens
retired

Futerko

Vraghor

retired

Shiny

nie mozna znalezc aktywnego swsa 40 to powodzenia z 80+ ^^
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Neural

S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Nervoson

wcale sie nie dziwie kto by chcial grac ta zjebana postacia

Shiny

Ja z przyjemnoscia bym pogral swsem, ale doszlismy do wniosku w naszym CP, ze bez aktywnego cardi to bedzie uj nie gra, wiec sws zostal na sam koniec.
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Rickert

Cytat: Vraghor w Luty 01, 2011, 05:41:16 PM
Wymagamy:
- aktywnosci - jako ze prawie codziennie gramy wymagamy sporej aktywnosci , generalnie gramy wieczorami 19-24
- ostatecznie mozemy udostepnic swsa 81 76% (nie zrobiony 2gi epik quest) - warunkiem jest osoba ktora ktos od nas z party zna

ad1. Nie powinno być problemu.
ad2. Jest nawet w nadmiarze.
ad3. Nie grałem wcześniej, więc mogę zagrać jako driver lub stworzyć postać od podstaw.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Vraghor

robienie postaci od 0 nie wchodzi w rachube, a jezeli nikt z consta cie nie kojarzy to drajwerowanie chyba odpada, aczkolwiek zdecydujemy sie wkrotce bo kilka ofert juz jest
retired

Neural

Cytat: Rickert w Luty 01, 2011, 07:06:53 PM
Cytat: Vraghor w Luty 01, 2011, 05:41:16 PM
Wymagamy:

ad1. Nie powinno być problemu.
ad2. Jest nawet w nadmiarze.
ad3. Nie grałem wcześniej, więc mogę zagrać jako driver lub stworzyć postać od podstaw.

Sprawdź PW
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99