Warlord [WL]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:26:00 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

lukasz09091

który stun wchodzi lepiej w graczy? thunder czy stomp?

PuFF

stomp chyba ma wiekszy land rate ale nie zadaje obrazeń.

lukasz09091

howl ench. pod chance? i jak jest z jego wchodzeniem w pvp, bo jak marne to szkoda codexów

PuFF

marne ale sie przydaje na oly.

lukasz09091

dobra wiem juz co niecoś o tym terrority war,jakos warlordem czarno to widzę  ale się nie poddam bo nie lubię opini że wl to tylko box do farmienia  :hu_1_2:

PuFF

Cytat: lukasz09091 w Maj 18, 2010, 09:19:40 PM
dobra wiem juz co niecoś o tym terrority war,jakos warlordem czarno to widzę  ale się nie poddam bo nie lubię opini że wl to tylko box do farmienia  :hu_1_2:
1+ zaopatrz sie w jakis luk.

lukasz09091

mam póki co common  soul bow :/
db ostanio sa w miare tanie wiec jakbym posiedzial w cata troche to moze moze... z commonem to raczej nie poszaleje

PuFF

z commonem nie pokarasz ale jak z buffkiem wpadniesz to dasz rade zamieszać.

lukasz09091

Cytat: PuFF w Maj 18, 2010, 10:19:55 PM
z commonem nie pokarasz ale jak z buffkiem wpadniesz to dasz rade zamieszać.
jakies 1,6 k cp pot tych lepszych w plecaku i o ile nie będzie zbyt dużo osób z bronią s bo mam talluma to może coś tam podziała się, nie opłaca się kompletnie robić q  na nobla i sube skoro mogę mieć to w prostszy sposób, jak sie skoluje jakies dobre party to może nie być źle

Grallenord

Hej, czy mógłbyś wyjaśnić lub odesłać  do wyjasnienia o co chodzi z tymi subami? z góry dzięki

PuFF

Cytat: Grallenord w Maj 19, 2010, 12:18:02 PM
Hej, czy mógłbyś wyjaśnić lub odesłać  do wyjasnienia o co chodzi z tymi subami? z góry dzięki
robiąc quest "more than meat eyes" chyba tak sie nazywał u haradrima mozesz wziąć sub skille, inaczej zwane certami. Daja one staty sa to skille passki od 60/65/70 lvl a także passi 75 i counter 75 które dają różne boosty w staty.

Grallenord

Dziękować, spradzę na swoim lol privie...

bula

Cytat: PuFF w Maj 19, 2010, 02:19:44 PM
robiąc quest "more than meat eyes" chyba tak sie nazywał u haradrima mozesz wziąć sub skille, inaczej zwane certami. Daja one staty sa to skille passki od 60/65/70 lvl a także passi 75 i counter 75 które dają różne boosty w staty.
More than meets the eye u hardina

PuFF

Cytat: bula w Maj 19, 2010, 02:47:42 PM
Cytat: PuFF w Maj 19, 2010, 02:19:44 PM
More than meets the eye u hardina
dziekuje buko:D

lukasz09091

skil wrath (ten co zbija % cp) to zadaje dmg w cp od całkowitej ilości cp czy aktualnej posiadanej przez enemy?wchodzi zawsze i na co ench?

PuFF

lukasz09091

czyli po 2-3 razach sie juz nie bardzo opyla, czekam na odp na 2 część postu

PuFF

ta po 3 razie już koleszka nie ma cp a co do enchantu to tego sie nie oplaca bo chyba na max lvl skilla zabiera 30% chyba że masz codex'y to maximalzuj % zbijanego cp w tym skillu.

oma

Pytanko gdzie expic na 66lvl

jac0l

Cata of wich lub też ancient batteground jeśli masz jako takie buffy-mobki będa padac na skilla może dwa.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

666

na swamp of scream . kolo gniazda stakato masz 3 małe bajorka obok siebie lub kolo fortu demona jest małe bajoro z 12 mobkami.

buff od npca mj hvy set common tallum pika.
In The Name Of Satan ...

lukasz09091

Cytat: oma w Czerwiec 13, 2010, 08:57:14 AM
Pytanko gdzie expic na 66lvl

ja polecam cata marthyrdom (te koło giran) moby na początku można bić nawet do 70 lvl i nie cancelują więc jest bezpiecznie

Azella

to moby w cata cancelują?

PRIV FTW!!!
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

MastJedi

Cancelują.
Nie pamiętam gdzie i które, ale pamiętam, że tak było. Może to kwestia kroniki.

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Samek

Bodajże moby rzucają cancela, np. w DO > Dark Omens i w Witch. Nie wiem czy na G.Final nadal rzucają.