Warlord [WL]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:26:00 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

lukasz09091

ja gram na gracii epilog i moby w cata rzucają cancele
dla warlorda cancel=śmierć i bless the blood nawet tu nic nie pomoże(no chyba że mały train)

jac0l

Dlatego gra sie z 'live' pt a nie box party.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Azella

ja tez gram na gracji epilog i jakoś nie dostałem

ale co ja tam wiem
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

lukasz09091

Cytat: jac0l w Czerwiec 17, 2010, 08:51:26 PM
Dlatego gra sie z 'live' pt a nie box party.

wątpie czy live bd+pp+se dadzą rade uratować wl z 15 mobowego trainu

jac0l

Nie widze żadnego problemu.

lukasz09091

Cytat: jac0l w Czerwiec 18, 2010, 10:11:04 AM
no ale pt musi być czujne i reagować od razu na takie niespodzianki, w ge zauważyłem że moby strasznie łatwo się zrywają i przerzucają na innych :/

PuFF

Cytat: lukasz09091 w Czerwiec 18, 2010, 02:39:24 PM
Cytat: jac0l w Czerwiec 18, 2010, 10:11:04 AM
no ale pt musi być czujne i reagować od razu na takie niespodzianki, w ge zauważyłem że moby strasznie łatwo się zrywają i przerzucają na innych :/
na l2j mobki łapią random target, ale imo wl nie powinnien miec problemów z trainami nawet bez SE.

agentmullder

Ktos moze dac info jak wyglada sprawa z ustawianiem sie mobow? Stoja w grupce czy ustawiaja sie za plecami WLa?

PuFF

Cytat: agentmullder w Listopad 11, 2010, 12:09:13 PM
Ktos moze dac info jak wyglada sprawa z ustawianiem sie mobow? Stoja w grupce czy ustawiaja sie za plecami WLa?
zalezy jak staniesz.

agentmullder

Nie pamietam dokladnie jaka to kronika byla, byc moze HB, ze WL po zebraniu mobow zaczynal je bic, to one stawaly dookola jego (tzw inteligencja mobow). I nawet stawanie w koncie wiele nie pomagalo. Interesowalaby mnie informacja odnosnie ich ustawiania sie na G epilog.

lukasz09091

moby nie stoją w miejscu. są inteligentne :)

MastJedi

no to gratulacje dla mobów potrafiących otoczyć WLa stojącego w kącie :D:D:D Pewnie przełażą przez ściany... Albo dlatego, że WL stawał w "koncie"...

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

lukasz09091

a to że moby włażą w ściany to chleb powszedni na "niektórych" serwerach  :D gorzej jak już wyjść nie mogą  :x

Vicious

more than meat eyes

Ten q można robić zrobić 3 razy i wziąć 3 certy bez robienia suby? Od jakiego lvl można?

lukasz09091

Cytat: Vicious w Grudzień 06, 2010, 12:07:35 PM
more than meat eyes

Ten q można robić zrobić 3 razy i wziąć 3 certy bez robienia suby? Od jakiego lvl można?

to jest q chyba od 58 lvla albo coś koło tego
robisz go tylko raz

jac0l

Cytat: Vicious w Grudzień 06, 2010, 12:07:35 PM
more than meat eyes

czekaj, ja chcesz zabrać certy bez robienia suby? o.o Certy zabierasz z konkretnie wybranej suby.

Vicious

No właśnie pytam dlatego. Z poprzednich postów wywnioskowałem, że można wziąć certa bez robienia suby. Mam wl na 70lvl i taki cert z tyrka byłby piękny

Nie wiem jak na offach, ale u mnie na rpgx5 stun wchodzi całkiem często. Poszliśmy z tyrkiem i ee na boxie do Gc lvl okolo 55. Jakichś 4 cwaniaków nas zaatakowało. Zaczęli dobrze, od ubicia ee, podbiegli  ja zestunowałem ich a tyrek dokonczyl sprawe. Oni mieli pecha bo wszystkim wszedl stun, byl berek kras jakis dagger i healer, no a ja szczescie bo zdazylem z revivalem. Nie jest to pewnie jakiś wymierny przykład, ale na pewno wl nie można nie doceniać.

jac0l

Musiales zle wywnioskowac ;p Jeśli chodzi Ci o Haste z tyrka to musisz go pierw wbic na 75 lvl;p siebie z reszta też.

Vicious

Uff daleka droga, a tyrka i tak bym robił bo to świetna profka ;)

Acid

Jakie dye na WL'a do farmu?

sunofjamajca

Cytat: Acid w Grudzień 06, 2010, 05:34:41 PM

Jak masz Mj Heavy albo rezist shocka to bym dał +str - con. Ja farmiłem bez i jakoś szło. Tylko się zatrzymałem na 75 i nie wiem gdzie expic;/ Do FoG nie pojde bo nie dam rady. W kata o samym SE buffie tez ciezko;/ Jakies pomysly??

Acid

No ja potrzebuję tylko subę do 75. :)
Ok dzięki, zaraz to wypróbuję.

lukasz09091

Cytat: sunofjamajca w Grudzień 06, 2010, 05:50:31 PM
Cytat: Acid w Grudzień 06, 2010, 05:34:41 PM

Jak masz Mj Heavy albo rezist shocka to bym dał +str - con. Ja farmiłem bez i jakoś szło. Tylko się zatrzymałem na 75 i nie wiem gdzie expic;/ Do FoG nie pojde bo nie dam rady. W kata o samym SE buffie tez ciezko;/ Jakies pomysly??

gc

jac0l

Pisząc GC chodzi ci o Silent Valley?;p

sunofjamajca

Siedze teraz na WoA na pieskach. Exp całkiem dobry i kasa niezla. Tam pod GC srednio to wygladalo:)