Warlord [WL]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:26:00 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

lukasz09091

raty x10
wiedziałem że będą posty tym lolx234325436joke server
jeśli się nie gra na ofie to już sarkazm i rzucanie błota...

Alarion

ale tu nie o rate chodzi, tylko o "zajebistosc" twojego servera, który ma poustawiane wszystko tak jak adminowi sie zawidzialo. Bardzo niewiele ma to wspolnego z realialmi prawdziwego L2, a ty sie pytasz ludzi o opinie.

Mysle, ze mpze lepiej o opinie bedzie sie zapytac admina twojego serwera? Bardziej ci pomzoe niz my tutaj, co nie?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

bula

Cytat: lukasz09091 w Maj 08, 2010, 03:50:20 PM
raty x10
wiedziałem że będą posty tym lolx234325436joke server
jeśli się nie gra na ofie to już sarkazm i rzucanie błota...
to nie pisz o czyms co jest mozliwe tylko na HR serwerach

RazielIII

Cytat: Alarion w Marzec 30, 2010, 10:44:52 AM
Dlatego 90% graczy L2 zaczynała od priva, aby się do samej gry przekonać. Ci najlepsi i tak skończyli/skończą na Ru ofie, ofie, a dzieciaczki dalej będą pisać postu pokroju:

"Elo, jestem zajefajny, szukam fajnego serwerka x5000000000000 rate PvP (lol...) z mana potkami, tatuażami na atack speed. Którą postać doradzacie? Pewnie TH onwera?"

Czy mi sie wydaje czy caly czas piszac "priv" masz na mysli taki z gm shopem, 90% enchant rate, npc bufferem i instant 85 lv?

/ScovY
Trzymajmy się tematu o WL.
Do dyskusjach o serwerach mamy inny dział
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

lukasz09091

chyba trochę źle zrozumieliście ja nie napisałem że bił 60-70 mobów tylko że tyle agrował i utrzymywał się dzięki skilowi se który odnawia hp z dmg otrzymywanego od mobów

edit. a jeżeli są jakieś ograniczenia w agrowaniu mobów to sory^^

DonK.

jednorazowo mozesz provokiem zagrowac tyle ile napisalem, ale ile zagrujesz w inny sposob nie ma limitu.
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

lukasz09091

czekam jeszcze na komentarz kolegów bo nie uwierzę że się z tym zgodzą że jest to możliwe na "normalnym" serverze(wtf! wtf! hr server joke :o :o :o :o :o)

tak się zastanawiam jeszcze na setem do pvp bo nie raz bijąc grupę mobów jakiś/jacyś frajer/frajerzy podlatywali licząc na łatwego fraga obecnie mam bw hvy set + tallum glavie common i od nast. tygodnia przesiadam się na tall hvy(jeszcze nie odeslowany) i tak myślę czyby jeszcze na majestickiem nie pomyśleć czy tallum daje rade w pvp? od razu mówię że ani myśle odejmować coś od con
wiadomo że nie będę i nie chcę wymiatać w pvp ale czasem trzeba się obronić więc pomyśleć na mj także czy sam tallum wystarcza (do s grade dalekaaa droga :))

Vanquish

Bralbym MJ ma dobre bonusy ido pvp i do expa.

PuFF

ilo tallum  hv+ss/haste.

lukasz09091

Cytat: PuFF w Maj 09, 2010, 03:05:43 PM
ilo tallum  hv+ss/haste.

tez jestem tego zdania jezeli chodzi o pve ponieważ te 4% p. atak nie robi różnicy a 8% a. spd. tak ,a stun nie straszny jak sie ma na sobie kilka mobow ale w pvp wole chyba wolniej bić a stuna nie załapać wiec pomyśle na mj

Solar

Do mj włoży się pvp tylko jakie to pvp musi być na tym lvlu epickie i częste XD Zwłaszcza jak przyleci enemy w s gratach. Taki z widoku ziemi XD

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

lukasz09091

wl w a grade nie pokonał by wroga  w s skoro na tym poziomie to się lata party już raczej ale serwer jest około 5 miesięczny więc zdecydowana większość(bardzo zdecydowana :D) to >s ,to już wole na ic zbierać w takim razie i zostaje przy tallumie
a i tak jeszcze zapytam czy na+76 tallum daje rade w zadowalający sposób czy dążyć jak najszybciej do ic?
a i mam jeszcze takie pytanie skoro o stunach było - jak odpalam lionheart(60% resistu) i mam majestica(50% resistu) to ile mam ostatecznie resistu? dominuje ten z przewagą(w tym wtpadku lion) czy to się jakoś kumuluje?

Yoker

jesli chodzi o pve to tallum spokojnie wystarczy (mam znajomego, ktory wbil 84 w tallumie na dexboundzie x4), ale do pvp IC obowiazkowy bo inaczej zejdziesz na 2 blowy :)

lukasz09091

a propo blowow jak to jest z dagerami w ge przeciw wl sa jakies większe szansę? chodzi mi głównie o th, których wszedzie pełno a ich bezczelność troche wkurza   
nie spotkałem chyba żadnego normalnego, wjadą ci plecy jak lejesz 10 mobow i myślą ze ownia na 102 :/

Yoker

Na wojnie wszystkie chwyty sa dozwolone.
A jesli to nie sa war tagi i Cie PKuja to zmien serwer/postac.
Fakt, faktem ja uwazam, ze dla TH warlord jest jednym z najtrudniejszych przeciwnikow w 1vs1 (nie zartuje!). Heavy armor, tony HP/CP, 3 stuny, power attacki, ktore zadaja calkiem sporo 'bolu', battle roar i revival (choc jego moze byc ciezko uzyc :P)

PuFF

licz na stuna i na to ze nie właczy ue bo wl pada prawie z wszystkimi:(

lukasz09091

Moje pierwsze wrażenia są takie że przy odpowiednim wchodzeniu stunow da sie wygrać z wieloma klasami, oczywiście walka ze strony Warlorda nie wygląda zbyt efektownie ale powoli powoli i mozna cos tam ubic, battle roar i revival nie jednego doprowadzają do szału no ale w tym drugim w starciu z dagerem troche krucho:/
na charach tak z 3-5 lvl mniej od nas nie jest tak zle ze stunem, sprawdziłem to w walce z dwoma gladami ale na równych lvl nie jest juz tak różowo, pewnie nie chcieli przesadzic ze stunami skoro głównym atutem pole mastera ma byc wytrzymałość

PuFF

oe stunuf + vesper polearm+haste ic/dyna set ++ bizu zaken/tharass/tezz i można namieszczac i obowiązkowo luk bo nie jesteś sprinterem.

lukasz09091

W soul bowa common zaopatrze sie w najbliższym czasie jak sie jakis tani trafi w połączeniu z tallumem nie powinno byc najgorzej skoro nawet z tego co widziałem to rasowi he tak biegają. A wracając do se i jego bless the blood(nie otrzymałem odp) to on chyba teraz jest top suport dla wl/ destro(ale to tylko teoretyzowanie bo nim nie grałem) i nawet sie zastanawiam czy teraz nie lepiej wypada se+pp, z btb i vr se i blees the body i pozostałymi buffami pp, no bo co ma lepszego wc od pp skoro vr sie wykluczają?

EDIT:chodzi mi o podst. buffy typu na: p.atk,atk spd, m. i p. def, crit
itp...

PuFF

buffy to tak all co ci dają kopa atack/def/crytiki i kochany bless blod^^ trio se/bd/wc albo pp było by dobre bo od se masz PoW 5% vr i x2 Vr od wc/bd

lukasz09091

to do wakacji musze poznać nowych kolegów albo klan w takim razie  wtedy bedzie czas żeby cos poważniej pograć wieczorami 
dzięki za rady

EDIT: a co z sa do saint speara? słychać coraz wiecej opini ze haste jest do bani i lepiej wziąć health a ja sam juz nie wiem, bede przez długi czas podejrzewam biegał w tallumie wiec perspektywa ss+haste wydaje sie bardziej korzystna?
I jaki argument do tejże broni aby był w miarę  uniwersalny? Fog- water, cata- holy( moby sa pod sacred wiec chyba to to samo), aniołki- dark, ketra/varka to nie wiem sam, a co o te nowe h. lvlowe spoty z ge to nie mam pojęcia ponieważ ich jeszcze nie zwiedziłem, tak wiec co najlepiej?

PuFF

Cytat: lukasz09091 w Maj 10, 2010, 04:02:32 PM
to do wakacji musze poznać nowych kolegów albo klan w takim razie  wtedy bedzie czas żeby cos poważniej pograć wieczorami 
dzięki za rady

EDIT: a co z sa do saint speara? słychać coraz wiecej opini ze haste jest do bani i lepiej wziąć health a ja sam juz nie wiem, bede przez długi czas podejrzewam biegał w tallumie wiec perspektywa ss+haste wydaje sie bardziej korzystna?
I jaki argument do tejże broni aby był w miarę  uniwersalny? Fog- water, cata- holy( moby sa pod sacred wiec chyba to to samo), aniołki- dark, ketra/varka to nie wiem sam, a co o te nowe h. lvlowe spoty z ge to nie mam pojęcia ponieważ ich jeszcze nie zwiedziłem, tak wiec co najlepiej?
Sa tylko haste w pole S80 Cryt stun mnie bardzo zadowalał wiec jak masz kaske to też pole s80 może byc dobrym rozwiązaniem, Atry do farmy Holy najlepsze jest pvp tylko Earth bo masz w EarthQuake wbudowany atry earth.

lukasz09091

z tego co sprawdzałem na stronach to do pole s jest haste, health i guidance
mi o saint spear chodzi nie s80 :)

Shen

Do pvp health, do expa haste, ale pewnie nie stac Cie na dwie sztuki broni.

lukasz09091

no tak moge kupic tylko jedną mam juz ponad połowę reszta w walucie aa ale poki co nie mam nawet 70 lvl ale chce zeby moje pole juz na mnie czekało a nie ja na nie, kupię haste najlepiej z holy i jazda do cata