Paladyn [Pal]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:27:18 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

nienawidzehomikuw

A właśnie, enchant AI na time czy power? Jak sprawdzałem, to power gówno daje, a kilkadziesiąt sekund dłużej w sumie całkiem fajne. Hmm?

:( Twój Stary

bula

Cytat: nienawidzehomikuw w Czerwiec 27, 2009, 11:46:08 AM
A właśnie, enchant AI na time czy power? Jak sprawdzałem, to power -_-'o daje, a kilkadziesiąt sekund dłużej w sumie całkiem fajne. Hmm?
tylko time

Pushback

A czy full swing i cleave (skille na vanguardzie) mogą się zkrytować ? Mnie się wydaje że nie, a wynika to z moich własnych obserwacji ;P

x3nomorph

Cytat: ktos1994 w Czerwiec 27, 2009, 11:34:22 AM
No to  +4Str/-4Con  +1str/-1Con   +4Wit/-4Int   Będzie dobrym rozwiązaniem zgadza się ??

A co do pvp , to jeżeli odbywa się ono z buffkami , to lepiej być w g shield bez berka tak ?

gr8 shield moze byc ale zerk sie przydaje, szybciej biegasz
new future.

YoungPadawan

zerk jest buffem do expa(no w sumie nie tylko), w pvp za dużo z nim tracisz. można ofc zakładać zerka do pvp, ale to jak ma się już sprzęcik lepszy.
I'm offline.

Alarion

Ew jak OL/PP z resztą party są ograni, to mogą umiejętnie rzucić kiedy przeciwnicy zaczynają uciekać. Zawsze można szybko go ściągnąć.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

x3nomorph

No ale dla przykladu DLM biega caly czas na zerku
new future.

YoungPadawan

a jaki sprzęt ma dlm? ;)
I'm offline.

x3nomorph

No ale ogolnie rzecz biorac tank jest ostatnim targetem, wiec imho warto maksymalizowac jego ofensywe
new future.

YoungPadawan

nu, co prawda to prawda, ale nie zmienia to faktu, że berek ździebko ma mniejsze bonusy w stosunku do strat. ale to tak tylko imho ; >
I'm offline.

ktos1994

Cytat: x3nomorph w Czerwiec 27, 2009, 08:25:45 PM
No ale ogolnie rzecz biorac tank jest ostatnim targetem, wiec imho warto maksymalizowac jego ofensywe

Gów... Prawda . Ja na tvt jak strzelam z łuku np. to jestem jeden z pierwszych targetów . Poza tym od czego mamy Aura Hate ??

YoungPadawan

lepiej zdjąć EE/Bisza/sws'a/bd/DD/nuka niż tanka, bo więcej dmg zadadzą/bardziej są przydatni w pt od tanka, zomfg.
I'm offline.

Ryltar

Cytat: YoungPadawan w Czerwiec 27, 2009, 08:43:23 PM
lepiej zdjąć EE/Bisza/sws'a/bd/DD/nuka niż tanka, bo więcej dmg zadadzą/bardziej są przydatni w pt od tanka, zomfg.

To nie chodzi o to ze nie jest przydatny.Przydatny jest ale po co bic cos co bedziesz dlugo bic a i tak nie padnie albo ciebie poturbuje jak mozna machnac healera a potem Tanka skoro sam za duzo nie zrobi vs cale pt.Dobrze rzucony SoF jest game breaking ^^

CytatPoza tym od czego mamy Aura Hate ??

Trzeba to dobrze timowac a nie pierdolnac jak krowa gowno i kiedy bedzie potrzebne nie bedziesz mial.40 sec to dosc dlugo (znaczy jak na L2 to nie wiem :P);/

x3nomorph

Cytat: ktos1994 w Czerwiec 27, 2009, 08:41:34 PM
Cytat: x3nomorph w Czerwiec 27, 2009, 08:25:45 PM

Gów... Prawda . Ja na tvt jak strzelam z łuku np. to jestem jeden z pierwszych targetów . Poza tym od czego mamy Aura Hate ??

Powiedzmy, ze mowimy o bardziej cywilizowanych serwerach (lepsze community)
new future.

bylyforumowicz

Cytat: YoungPadawan w Czerwiec 27, 2009, 05:54:31 PM
zerk jest buffem do expa(no w sumie nie tylko), w pvp za dużo z nim tracisz. można ofc zakładać zerka do pvp, ale to jak ma się już sprzęcik lepszy.

Swietne teorie, ja zawsze biegam z zerkiem i jakos spadek p defa, evasion i m defa mi nie przeszkadza, a sprzet (armor/jewelle) mam gowniane, bo 3 czesci bizuterii maja m def a grade. Mimo to rzadko padam jesli po drodze nie dostane cancela, mass asysty od mage pt albo nie wejde w nuker bubble.

nienawidzehomikuw

W każdym razie ogólnie warto rzucać zerka, przecież można go zawsze wykasować.

Pushback

Btw , oprócz Dark Crystal Heavy i epików , coś potrzeba do Sacrifice build ?

YoungPadawan

idź i się nawróć...potem możesz grać tankami...
I'm offline.

Pushback

Cytat: YoungPadawan w Czerwiec 29, 2009, 05:09:58 PM

Chyba to nie do mnie o.O

nienawidzehomikuw

Cytat: Pushback w Czerwiec 29, 2009, 08:12:48 PM

Chyba to nie do mnie o.O

Na pewno nie, każdy dobry tank używa DC heavy. PefAÓpe ArMoaRRr

YoungPadawan

Cytat: nienawidzehomikuw w Czerwiec 29, 2009, 08:24:51 PM
Cytat: Pushback w Czerwiec 29, 2009, 08:12:48 PM

Chyba to nie do mnie o.O

Na pewno nie, każdy dobry tank używa DC heavy. PefAÓpe ArMoaRRr
DA! PARA RESISTANCE FTW!
I'm offline.

Pushback

omaaaagd o.O A czy ja mówie o używaniu DC setu do pvp do bicia? loal . Miałem na myśli coś typu hmm.. Stun / root -> macro (ubranie całego setu dc heavey a o ile się nie mylę to on ma +4% do heal) -> sacrifice -> powrót do normalnego setu, no np. IC .
n44bs ;x

ps. Poprostu próbowałem wyegzekwować, o co dokładnie chodzi z wspomnianym przezemnie "sacrifice build"

Imker

Przydałby się Zaken/Orfen, ew. Antharas jak masz możliwości.
<usunięte na prośbę zainteresowanego>

Pushback

Napisałem wcześniej, że epiki nie wchodzą w grę, przynajmniej jak na razie ;) Z tego co wiem, to m.atk minimalnie wpływa na heal'a ale bardzo nie znacznie , dopiero w gracji + ma coś więcej znaczyć... i wtedy +wit -int nie koniecznie będzie dobrym wyborem .

Imker

Fak, nie zauważyłem. Prayer od Bisha sporo daje.
<usunięte na prośbę zainteresowanego>