Paladyn [Pal]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:27:18 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

pigulec

Pal potrzebuje wyfarmienia, broń z ładnym oe, skille też na sporym plusie (stun, sacri, ud'ki).  Tyrek może pokarać nawet w commonach, taki kryt z huri boli. Osobiście uważam też, że tyrek lepiej farmi od palka, sytuacja zmienia się na 83, ale do 83 daleka droga na nowym serverze.

YASB

Mhm,potrzebuje wyfarmienie,ale dlatego,ze bez tego wszystkiego będzie miał za mały dmg by ubic kogos łatwo np ?
Jeszce to przemysle,ale dziękuje Tobie Pigulec :)

pigulec

No tank bez dobrych itemków na lvlach w granicy 70 to nie ma zbyt dużo dmg do zaoferowania.

Jovs

Jaką polecacie miejscówkę do w miarę szybkiego koxu? Pal 68 (dostępny WC z CoV ofc). Może gdzieś na undeadach dobrze lethalem można pokarać?

jac0l

CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

DeepInside

massówki na ABG = najlepszy koks 64-72
League of Legends EUNE - do odwołania

L2 EU -> Core - iDeepPain = Sigel Knight 9x (retired)
L2 EU -> Core - DeepPain = Feoh Wizard 8x z SLH (alt) (retired)
L2 EU -> Core - GreenZone = Iss Enchanter 8x (slave box) (retired)

L2 RU -> Lancer - DeepPain = Sigel Knight 85/Destroyer 75/SWS 75/Phantom Summoner 5x (retired)
Aion -> Spatalos - Deep = Templar 45 (retired)
L2 NA -> Bartz - DeepPain = Grand Khavatari 78 (retired)

Jovs

Nie wiem, czy pocisnę w commonach, bo o ile pamiętam te moby tam stunowały :D Ale można spróbować :D
#Edit Bo zrobiłem -10 con, coby mobki mocniej/szybciej klepać :D

Azarael

Mam małe pytanie co do boss jewel. Powinienem wybrać frytę czy valakasa? Ciężko mi samemu zdecydować >.<
Jakby ktoś miły dał full boss jewel set to też będę wdzięczny :D

Blitz

Azella

Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

PuFF

Cytat: Azella w Styczeń 19, 2011, 11:14:20 AM
a po co ci frytka?
stun resist wejscie stuna i inne resisty :(

Azella

Azarael

DeepInside

a nad czym się tu zastanawiać?
potrzebna Ci zwiększona szansa na wejście.... sleepa   :o??
League of Legends EUNE - do odwołania

L2 EU -> Core - iDeepPain = Sigel Knight 9x (retired)
L2 EU -> Core - DeepPain = Feoh Wizard 8x z SLH (alt) (retired)
L2 EU -> Core - GreenZone = Iss Enchanter 8x (slave box) (retired)

L2 RU -> Lancer - DeepPain = Sigel Knight 85/Destroyer 75/SWS 75/Phantom Summoner 5x (retired)
Aion -> Spatalos - Deep = Templar 45 (retired)
L2 NA -> Bartz - DeepPain = Grand Khavatari 78 (retired)

Dexter69

Pytanie następujące: mam 3 certy pasyw focus, celka, haste.
Zastanawiam się czy nie zmienić tego foc pasywa na zasięg łuku, bo często zdarza się z tego lać, ale z drugiej strony nie aż tak często się zdarza żeby przeciwnik wybiegał za te 600 range (bo tyle jest chyba bez +zasięg?).
Jakie jest Wasze zdanie?

wodzu3000

Lepiej zamienić pasywny focus nie jest aż tak przyda jak long shot
Zawsze się przyda na oly jak i w normalnym pvp :)

Dexter69

To jeszcze gdyby ktoś ogarnięty mi napisał jak skasować tą jedną subę, żeby certy z pozostałych nie ucierpiały. :>

pigulec

Z kogo masz focus certę? Jak z rogue to tylko usuwasz certy, biegniesz po nowe książki i masz. Jeśli nie rogue to przełączasz się na maina, bierzesz "cancel current subclass and chose new" (czy coś takiego), wybierasz tą co chcesz usunąć i bierzesz rogue. (daggerzy, łucznicy)

Dexter69

Z nukera mam tamtą niestety.
Boję się tego, że jak dam cancel sub i make new to nie usunie mi pasywa z nukera przez co zablokuje sobie to. ^^

pigulec

To lecisz do ivory, wybierasz "remove subclass certifications" (czy coś takiego, płacisz 10kk) i potem robisz tę operację.

Azella

nie wiem o jakiej kronice rozmawiamy

jezeli to jest h5 to long shot dla palka jest bezsenssem a przynajmniej po dobiciu 84 lev i założeniu hvy vorpal set.

AI ewentualnie FI + 8 speeda z seta i jeden lub 2 talizmany i nikt ci nie ucieknie.

W przypadku oly nowe areny a pzynajmniej kilka wykluczaja łuk a preferuja szybkosc. Do tego tu palek musi jakos zatrzymac ten cel bo sumony na arenach z kolumnami głupieja i jak ktos sie chowa to one tylko biegaja i nie zadaja dmg tak jak by target gubily.

Dexter69

Kronika offowa, nie ruoffowa. :>
Tyle, że vorpala szybko nie ubiorę, moiraia mam zaledwie.. czym one się niby różnią? :d
Myślę, że nawet jak to wejdzie to na open łuk jest bardzo przydatny.

Ryltar

CytatW przypadku oly nowe areny a pzynajmniej kilka wykluczaja łuk a preferuja szybkosc. Do tego tu palek musi jakos zatrzymac ten cel bo sumony na arenach z kolumnami głupieja i jak ktos sie chowa to one tylko biegaja i nie zadaja dmg tak jak by target gubily.

Wait what? Taki off top ale jakas strona z info o nich :P?

pokit

Cytat: Ryltar w Styczeń 24, 2011, 05:19:21 PM
CytatW przypadku oly nowe areny a pzynajmniej kilka wykluczaja łuk a preferuja szybkosc. Do tego tu palek musi jakos zatrzymac ten cel bo sumony na arenach z kolumnami głupieja i jak ktos sie chowa to one tylko biegaja i nie zadaja dmg tak jak by target gubily.

Wait what? Taki off top ale jakas strona z info o nich :P?

Mi się te areny nie podobają, można biegać w kółko całą walke nie dając się trafić i w ostatniej sekundzie wychylić się uderzyć raz i wygrać całą walke z gościem z którym normalnie ma się 0 szans.

Azella

najłatwiej wejsc na offa i zobaczyć bo cięzko to wytlumaczyc.