Dark Avenger [DA]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:27:48 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Yoker

poziom skilla oraz fart. Nic więcej.

MakePeaceOrWar

A tańce,dex,att.speed,berek,haste powodują,ze masz szybsze reuse skilla.
SH-80 lvl.
I wali mnie,że tanki ownują,lubię swoją profę.

Yoker

Cytat: MakePeaceOrWar w Luty 23, 2008, 09:38:38 PM
A tańce,dex,att.speed,berek,haste powodują,ze masz szybsze reuse skilla.
songi też :) (champion, renewal)

[czesiu]

co do da , to mam pytanie . Wie ktos moze ile procet na wejscie ma banish seraphhin + 4 chance . 34 dex ?

MakePeaceOrWar

DEX nie ma wpływu na landrate,a co do samego Banisha nie mam zielonego pojęcia,jego wejscie okresla sie poziomem fuksa,wiec pewnie szansa jest fuks+4 chance.
SH-80 lvl.

[czesiu]

landrate banisha zalezy od dexa , napoczatku wszystcy muwili ze od str . ale dopiero nie dawno wyczytalem na forum off ze zalezy od dex , pewnei dlatego av sypie tak lethale xD

MakePeaceOrWar

od dexa zależy reuse,landrate nie ma uzasadnienia,przynajmniej tak dotychczas mówiono.
SH-80 lvl.

Dev

Dex ma wplyw na siadanie lethali ze skilla ale nie na siadalnosc feara...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

myha

tych letheli z blowów też? psyhopher niedawno napisał że str ma na to wpływ ja juz w sumie nie wim jak jest
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

coshoo

Cytat: myha w Luty 26, 2008, 09:51:03 AM
tych letheli z blowów też? psyhopher niedawno napisał że str ma na to wpływ ja juz w sumie nie wim jak jest

Lethal lethalowi nierówny. Pshe pisał o daggerach, lethale u tanków i healerów działają inaczej. W sumie nie rozgryzłem jeszcze od czego zależy siadalność lethala z turn undead, na pewno nie zależy od m.atk.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Linker

Co robi skil DA z 80 lvlu?

Hermit

Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

coshoo

Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Dark Ava

Czy moglby mi ktos objasnic do czego sluzy skill "battle force" i kiedy nalezy tego uzwywac i czy to jest jakies zbednie gow*o ? Niby ma dawac jakas sile ale jak to dokladnie powinno dzialac ?

Frohike

Rzucasz to na kogoś, żeby tamten mógł użyć skilla fuzyjnego z 80 lvl.

MakePeaceOrWar

Którym zabija pół serwera.Uroczo,co?
SH-80 lvl.

Ryltar

Ta tych fuzji tak czesto sie uzywa ze gdybym gral na offie to bym twardo koxal 80 zeby tylko je miec lol...

Kll

Cytat: Dark Ava w Marzec 01, 2008, 06:20:51 PM
Czy moglby mi ktos objasnic do czego sluzy skill "battle force" i kiedy nalezy tego uzwywac i czy to jest jakies zbednie gow*o ? Niby ma dawac jakas sile ale jak to dokladnie powinno dzialac ?
Cytat: Frohike w Marzec 01, 2008, 06:49:31 PM
Rzucasz to na kogoś, żeby tamten mógł użyć skilla fuzyjnego z 80 lvl.
Cytat: MakePeaceOrWar w Marzec 02, 2008, 10:38:02 PM
Którym zabija pół serwera.Uroczo,co?
Skille co jak mowisz zabijaja pol serwera wymagaja spellforce a nie battleforce :P
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Dev

CytatLethal lethalowi nierówny. Pshe pisał o daggerach, lethale u tanków i healerów działają inaczej. W sumie nie rozgryzłem jeszcze od czego zależy siadalność lethala z turn undead, na pewno nie zależy od m.atk.

Gdzies czytalem że znowu lethale od healerow zaleza od WIT, ale ile w tym prawdy nie wiem. Nie mniej jednak jestem pewny ze u tanków za lethal odpowiedzialny jest dex ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Yoker

eeeeee? czy ja dobrze widzę? lethal z heala? i niby co on robi? całe HP daje? :P

Frohike

Cytat: Yoker w Marzec 05, 2008, 09:18:45 PMeeeeee? czy ja dobrze widzę? lethal z heala? i niby co on robi? całe HP daje? :P
Źle widzisz :P Nikt nie pisał o lethalach z heali tylko od healerów, którzy mają coś jakby Banish Seraph u SK, tylko, że na umarlaki.

coshoo dawał gdzieś filmik jak to wygląda :P

Hermit

Ludzie teraz to padłem.
DA +5 dex > all
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Frohike

Cytat: Hermit w Marzec 06, 2008, 01:07:17 PMLudzie teraz to padłem.
DA +5 dex > all
Dushatar nosi +4 str +5 dex i mówi, że dobrze mu z tym dexem :P
http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=2603

Ryltar

No no bo jak da +5 dex to przebije czystego sk w czym oprocz cast speed(o ile ma +4 wit) i p.atk(o ile ma +4 str) xD

Yoker

Cytat: Frohike w Marzec 05, 2008, 09:54:44 PM
Cytat: Yoker w Marzec 05, 2008, 09:18:45 PMeeeeee? czy ja dobrze widzę? lethal z heala? i niby co on robi? całe HP daje? :P
Źle widzisz :P Nikt nie pisał o lethalach z heali tylko od healerów, którzy mają coś jakby Banish Seraph u SK, tylko, że na umarlaki.

coshoo dawał gdzieś filmik jak to wygląda :P
Aaaaaaaaaaaa... jasne, zapomniałem o turn undead... Mi nab.