Dark Avenger [DA]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:27:48 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Leogict

Wyczytałem, że z meiczami DA ma mniejsza celność niż z bluntami. To prawda? Nawet na s grade?
Cytat: macekplacek w Luty 19, 2006, 11:50:19 AM
ja gram w lineage 3 mies. chodze na boared keltir i mam 21 lvl =D
Epic fail :)

nienawidzehomikuw

Cytat: Sebal w Sierpień 01, 2009, 01:23:12 PM
Z dye Ci nie pomogę, sam muszę je opanować (znajomość dobra :P). Ale ja bym brał IC + Forgotten Blade Health (aczkolwiek poczekaj jeszcze na kogoś, aby Ci poradził :p).
omgosh !!

+str - con i możesz +dex - con jeśli chcesz.
Tak ma mniej niż z bluntem accuarcy, ale więcej crt rate, dlatego miecz>blunt.

:( Twój Stary

Sebal

A i nie zapominaj o Łuku z Foucusem. A jeśli chodzi o to z bluntami a swordami, też to gdzieś przeczytałem i chciałem -_-'wdzić w grze. Ale dla mnie jakoś różnica niezauważalna. Ja zawsze chodziłem miecz + tarcza.

Cytat: nienawidzehomikuw w Sierpień 01, 2009, 01:27:17 PM
Z dye Ci nie pomogę, sam muszę je opanować (znajomość dobra :P). Ale ja bym brał IC + Forgotten Blade Health (aczkolwiek poczekaj jeszcze na kogoś, aby Ci poradził :p).
omgosh !!
?!?!?! Co jest ;p
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

nienawidzehomikuw

Cytat: Sebal w Sierpień 01, 2009, 01:29:24 PM
A i nie zapominał o Łuku z Foucusem. A jeśli chodzi o to z bluntami a swordami, też to gdzieś przeczytałem i chciałem -_-'wdzić w grze. Ale dla mnie jakoś różnica niezauważalna. Ja zawsze chodziłem miecz + tarcza.

Cytat: nienawidzehomikuw w Sierpień 01, 2009, 01:27:17 PM
omgosh !!
?!?!?! Co jest ;p
No jak to co  ? oO
Health?

Różnica jest na pewno zauważalna jak bijesz daggerów, i tak ciągle miecz > blunt bo tank jeśli zabija, to zabija krytykami. Miecz ofc z Focus.

Leogict

+4 DEX -4 CON
+4 WIT -4 INT (szybszy reuse draina, i innych magicznych skilli)

co myslicie o takich dye na pvp?

a co do weapona: FB focus, FB haste, FB health czy Basalt Battlehammer (health) ?

YoungPadawan

weź się nie kompromituj...

Leogict - rób dye +4 str -4 con +4 wit -4 int, fb+focus. jak chcesz to możesz jeszcze dodać +4 dex - 4 con.
I'm offline.

Sebal

Chyba dlatego napisałem, żeby poczekał na innych -.-.

Cytat: Leogict w Sierpień 01, 2009, 01:33:03 PM
a co do weapona: FB focus, FB haste, FB health czy Basalt Battlehammer (health) ?

FB Focus
Sebal- Life ...

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Leogict

Jak testowałem - to str mi się nie bardzo przyda - pantera ma dużo więcej p atk i to ona jest dd, a dex się przyda żeby dogonić archera, daggera i zdążyć go zestunować, ponadto +4 dex -> szybszy reuse stuna

Co o tym myślicie? +dex czy +str ?

Aha i czy nie lepszy FB haste -> szybszy reuse shield stuna i innych fizycznych skilli?

nienawidzehomikuw

Cytat: Leogict w Sierpień 01, 2009, 01:37:25 PM
Jak testowałem - to str mi się nie bardzo przyda - pantera ma dużo więcej p atk i to ona jest dd, a dex się przyda żeby dogonić archera, daggera i zdążyć go zestunować, ponadto +4 dex -> szybszy reuse stuna

Co o tym myślicie? +dex czy +str ?

Aha i czy nie lepszy FB haste -> szybszy reuse shield stuna i innych fizycznych skilli?
Człowiekuuuuuuuuuuu. Pantera ginie na 1 strzał na dużym pvp. Na 1 strzał nawet od innego tanka ginie ><. Jak ci jakiś łucznik ją namierzy to długo nie pożyje bynajmniej, do tego robi -_-'iany dmg.
Ty mówisz z tego co widze o C4, to jest lolkronika trochę, bo nie ma elementów i kilku skilli, ale i tak tank z +str +dex i mieczem z focusem robi o wiele lepszy dmg od pantery. No i tak się składa, że tank ma jakiś survival chyba, co nie? :>

+Str zrobi z tanka średniego DD (w nowszych kronikach nawet dobrego), a będzie i tak postacią, która przeżyje najwięcej.
z -str i health przeżyjesz tyle samo, może o 3 hity więcej,a nie zabijesz kompletnie nikogo.

Tak więc +str i FB focus to podstawa.

Leogict

Tak się zastanawiam czy na pvp DA ważneijszy jest częstszy reuse shield stuna czy dmg

RazielIII

CytatJak testowałem - to str mi się nie bardzo przyda - pantera ma dużo więcej p atk i to ona jest dd

Boze widzisz i nie grzmisz
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Leogict

Panterka na max lvlu miała 1,6k p atk a ja 1,1 więc o co ci chodzi

RazielIII

+4wit -4 int
+4str -4con
+1sr -1con

takie dye na kazda kronike

ps: 1,1k p atk na full buffie? to chyba z -5str...
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Leogict

Co robi skill vengeance na c4 i czy warto go stosowac w pvp? Nie rozumiem opisu skilla.

YoungPadawan

I'm offline.

Leogict

Ale czym się różni od UD ?

RazielIII

daje wiecej p defa/m defa, prowokuje pobliskich wrogow do ataku, musisz sie znajdowac w poblizu moba/fraga aby uzyc skilla

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

nienawidzehomikuw

Z tą panterą to chodzi o to, że nawet jeśli zada większy dmg od ciebie (a nie zada i tak, bo powienieneś mieć przynajmniej 2x taki dps co ona), to zginie na 1 hita od random daggera/łucznika/każdego innego.

Scorpion

I poza tym pantera ma b. niski atack speed, wiec majac nawet 1/2 z jej p attack wyciągasz ta sam/wiekszy dps. A na dye +5str bijesz ja na glowę.
...

Kwadrat

dawaj +5str -5con +4wit -4int i bedzie elegancko, nie dodawaj dexa chyba ze bardzo chcesz, ja tam wole dodatkowe 1str

Slomek

Moze mi ktos powiedziec dzialanie seed of revenge i sposób jego użycia. Ma on związek z insane crusher ??
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Azella

no seed of revange odpalasz i jak ktoś ciebie bije to się to ładuje. Jak naładujesz odpowiedni lev możesz użyć insane crushera :) ot i cała filozofia :)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Slomek

jeszcze male pytanko
Laduje sie gdy jestem bity z Regularów Skilli , czy nuki tez sie liczą ??
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Vascius

Wszystko się liczy regular, nuk, skill fizyczny.

MakePeaceOrWar

Cytat: Leogict w Sierpień 01, 2009, 01:41:35 PM
Tak się zastanawiam czy na pvp DA ważneijszy jest częstszy reuse shield stuna czy dmg

No ja pieswdolę.

ILE DO CHOLERY RAZY MOŻNA TŁUMACZYĆ.ILE DO CHOLERY RAZY MOŻNA PISAĆ JEDNO I TO SAMO.

+4 STR +4 WIT. 3 Dyes do wyboru z jednym zaznaczeniem. NIE-UCINASZ-STR-NIGDY! ! !.

PANTERA NIE JEST TWOJA PRZEWODNIA BRONIA! NIE JESTEŚ UREWA MAĆ SUMMONEREM!
PANTERA JEST NA HIT>PADA NA HIT>PADA OD RAZU.

NIE WYCIAGA WIECEJ DMGU BO NAWET NIE ZDAZY UDERZYC!
CZYM GRASZ?DA?! CZY PANTERĄ?!
Matko,ludzie,tracę w Was wiarę.
SH-80 lvl.
I wali mnie,że tanki ownują,lubię swoją profę.