Dark Avenger [DA]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:27:48 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

Najwidoczniej.Dodatkowo zwieksza dmg z melee.

mały_głód

WTB frapsy DLM z oly (jakieś nowe)

Ryltar

mały_głód

Myślałem że oly frapsów tam nie ma;p

bula

Frohike

@up
Lol ;p

Cytat: Azella w Lipiec 18, 2009, 11:43:23 AMSupplements user's M. Atk. with 1754 Power to inflict Dark damage and provoke the enemy into attacking. For 30 seconds, decreases the power of critical attacks by 35% and resistance to every type of close range weapon by 20.

czy to zonacza że jugdment teraz od m atacku zależy?:)
Przypuszczam, że to pomyłka w tłumaczeniu, ale najlepiej porównaj dmg z buffami na m.atk i bez :)

Azella

właśnie dlatego że porównałem to pytam bo różnicy nie widzę :)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Frohike

No to błąd w tłumaczeniu. Zresztą jeśli nie zużywa BSS, to nie zależy od m.atk. Tak samo jeśli tam w skillach nie jest obok draina etc.

Ryltar

Cytat: Frohike w Lipiec 19, 2009, 09:45:32 PM
No to błąd w tłumaczeniu. Zresztą jeśli nie zużywa BSS, to nie zależy od m.atk. Tak samo jeśli tam w skillach nie jest obok draina etc.

On jest chyba w debuffach o ile pamietam(wiem ze z hexem i pb byl w jednej dziedzinie) chyba ze cos zmieniali bo to ss byl z karmela.

Azella

generalnie żre ss nie bss więc raczej nie może zależeć od m attack ale spytać  warto :)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Vascius

Jako że ja się troszcze o swój serwer i chciałbym aby wszystko dobrze działało byłbym wdzięczny gdyby ktoś zaprezentował wiarygodne info co do dokładnego działania/szansy skilli takich jak ToD i Shield of Revenge. Jako że będzie trzeba przekonać GM to proszę również o jakieś dowody, które sprawią że uwierzy ;).

Ryltar

SoR ma 40% szansy na counter.ToD mial tez 40% ale liczac ze go buffneli to mozliwe ze doszlo do 60%(L2 uzywa zawsze tych samych cyfr na chance).

Vascius

To teraz kolejne pytania.

Ile odbija SoR?

ToD zbija cp, daje cancel, daje debuffa - ile % szans na każdy z tych efektów

Vascius

Dalej nie za wiele mi to mówi. Dowiedziałem się jedynie że SoR nie odbija obrażeń lecz kontruje atak bazując na p.atk DA, ale coś mi się nie chce wierzyć, że to tylko kontra w wysokości p.atk DA bo to by było słabiutkie.

KaeriN

Vascius

Dziękuje za to, już wszystko jasne.

Teraz czekam na coś podobnego z todem.

btw KaeriN grasz teraz na l2ex?? widziałem dziś elfa o takim samym nicku :>

Ryltar

KaeriN

Cytat: Vascius w Lipiec 25, 2009, 09:24:32 PM
btw KaeriN grasz teraz na l2ex?? widziałem dziś elfa o takim samym nicku :>

Vascius: Grałem jak była jeszcze graciaII, teraz to prawdopodobnie jednej z osób której dałem passy się nudziło :)

Zna ktoś stronkę albo sam posiada informacje o ile każdy enchant na +1 shield stuna na recycle skraca reuse?

KaeriN

Dziękuje, aczkolwiek nie interesują mnie kroniki przed GF :) w każdym razie jakby ktoś posiadał info dotyczące powyższego pytania to proszę o odpowiedź. :)

Leogict

Panowie gram na ruskim pvp serwie x3333, kronika C4
jakie dye polecicie na pvp i equip s grade?
Robię pvp builda
Cytat: macekplacek w Luty 19, 2006, 11:50:19 AM
ja gram w lineage 3 mies. chodze na boared keltir i mam 21 lvl =D
Epic fail :)

Sebal

S-grade to chyba tylko IC + Forgotten Blade Health.
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Leogict

Tak wiem, ale co z weaponem i dye? Tu mam największy dylemat...
Cytat: macekplacek w Luty 19, 2006, 11:50:19 AM
ja gram w lineage 3 mies. chodze na boared keltir i mam 21 lvl =D
Epic fail :)

Sebal

Z dye Ci nie pomogę, sam muszę je opanować (znajomość dobra :P). Ale ja bym brał IC + Forgotten Blade Health (aczkolwiek poczekaj jeszcze na kogoś, aby Ci poradził :p).
Sebal- Life ...

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC