Dark Avenger [DA]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:27:48 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Scroller

Teoretycznie tak, jednak w praktyce nie jest to takie piekne.

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Marc1n

Czemu :?: Jak masz wojne dwustronną to działa naprawdę ELO.
HATE ME MOAR!

Ryltar

CytatZałużmy że jakiś ludż bije mojego kolege ja mu daje hate i leje mnie??np mag

Tak dlatego sporo tankow poszlo w + con ale sa tez tacy co ida w DD.

tomahawkwarrior

Hmm tak czy siak co byśmy nie zaczeli wszystko schodzi do tematów SK i DD a co do pantery... nie wiem jak wy ale ja na niej polegam zwlaszcza podczas expienia... a w pvp padnie ?? no trudno zawsze jakos odwróci uwage w miedzy czasie można stuna zapodać...

Ryltar

CytatHmm tak czy siak co byśmy nie zaczeli wszystko schodzi do tematów SK i DD

Pokaz mi palcem gdzie bylo wspomniane o SK na tej stronie...

tomahawkwarrior

Na poprzedniej stronie (jak widac na załączonym obrazku odpowiadam na posty z późnieniem) a btw który lev green soul crytal jest konieczny na a grade weapon?
P.S. Ryltar nie miałem na myśli ciebie.

jawron

wannabe
]|[

Ryltar

tomahawkwarrior

Mniemam że 11-12 SA crystal to sie otrzymuje chyba już z rb typu Zanken.. Antharas ?

jawron

Dobrze mniemasz. Anakim, Baium, Lilith, Antharas, Valakas, Zaken, Ember , Anakazel(68) - na tych się da, przy czym na anakazelu nie masz pełnej szansy na wylevelowanie, embera nie zdarzyło mi się ubić. Na jednym bossie można wylevelować 9 kryształków (kryształki są lvlowane w party, które zadało ostatni cios, wszytkim w party się lvluje.

Zawsze możesz też kupić :P
wannabe
]|[

Hakue

Jeśli biega o ten HATE to kolesiowi zmienia sie target i musi mnie walnąć z ctrl-em bez ctrl'a nie da rady czy jak to wygląda??

Hakue

Sorka że odbiegam troche od tematu ale moze mi ktos objasniec do czego sluza poste zwoje??

tomahawkwarrior

Puste zwoje ? blank scroll'e wymieniasz u Merchant Mammon'a  (blank scrolle + ancient adena) na rózne rzeczy: EWC, EWD itp. plus bleesed scrolle i barwniki do dye'i.

Hakue

czy DA dobry jest na siegu ??

echoes

tylko o tyle ze moze byc "w 2 miejscach naraz" (czyli ty tu a panterka gdzie indziej) ale generalnie tanki nie sa szczegolnie potrzebne na siege,tam wazny jest firepower (czyli lucznicy-glownie he i nukerzy) oraz support i healerzy/bufferzy...melee troche mniej a tanki robia za miecho armatnie a jesli to c5 to moga hate/agro zmieniac targety wrogich nukerow czy dd oraz rootowac i gimpowac wrogich dd :)

Hakue

Wciąż trapi mnie mysl czy skladac miecza czy obucha :P

echoes

a skladaj co chcesz :P stunujesz tarcza a nie obuchem,te kilka accuracy wiecej kija ci dadza a miecz z fosuem pomaga utrzymac agro i potrafi zrobic wiecej kuku,poza tym topor to wg mnie tylko dla dorfa i drwala,taka prymitywna bron ^^...swoja droga sadze ze dla da najlepszym SA bedzie health,bo od robienia kuku masz panterke,takze zaweza ci to juz wybor broni (np miecz c grade to delu,etc )

Hakue

Wie ktoś jak nazywa się quest na losową recepte i osttrza z A grade?? jak wie ktos to prosze o opisanie rowniez :D:D:D:D:D

Dark Ava

Prosze was podajcie jakas skuteczna technike walki DA bo ile kroc walcze z magami nawet z pantera to uspi mnie ( zawsze im to wychodzi ) zabije pantere a potem mnie zatruje jakimis czarami i nawet nie zdaze ponownie przyzwac panterki a ja juz leze ;/;/bo nawet nie zdaze do niego dobiec i go zestunowac ;/;/ nawet jak hamstring wejdzie . Jak znacie jakis dobry sposob na zarobinie hajsu to tez prosze napiszcie bo mam 60 lvl i dalej chodz w composite i z nedznym toporkim z items hal w giran .
DZIEKI WIELKIE Z GORY ZA odpowiedz :P :? :? :shock:

jawron

Pewnie masz za słabą bizuterię...

Sposoby zarobku były już wielokrotnie przedstawiane - najprościej jest po prostu pójść na rynek w giran, zobaczyć co ludzie skupują i to zbierać...
wannabe
]|[

echoes

dark ava-tank nie daje rady magom,przykro mi (a zwlaszcza ludzkie tanki,bo nawet nie podejda a juz leza ;) ) zainwestuj w bizu,moze podejdziesz,wtedy stun i wal z panterka...ale nie wroze powodzenia ;)

Dev

jak nie jak tak ? Jezeli pantera dobierze sie do skory magowi to on padnie ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Yezo

jak nie podejdą, a od czego jest shackle i hamstring, pozniej stun shield + pantera i mag powinien lezec ^^
League of Legends

echoes

to chyba na maga debila ;) ile m defa ma panterka?na ile jest nukow?jak latwo wchodzi w nia sleep czy anchor?da bez panterki do dupa wolowa,do tego rusza sie jak mucha w smole...mowimy oczywiscie o prawdziwym pvp a nie o monster derby :)

Marc1n

To jest prawda. Kolega grający obecnie w klanie HE 67, na Teonie miał DA 74. Mówił, że jeżeli zdarzyła sie taka sytuacja, że mógł dojśc do maga, to już raczej maga nie było. Fart, że musiały wejść, że 2-3 stuny pod rząd, ale DA jest jedynym w sumie tankiem, który na normalnych jeszcze warunkach może zabić nukera. U SK nadzieją jest LS... Tylko 95% nukerów na A-grade wybiera DC, co nam tego naszego LS'a utrudnia :P
HATE ME MOAR!