Treasure Hunter [TH]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:28:05 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

Cytatczemu zatrzęsięnie TH chodzi w DC wytlumaczcie mi SZCZEGÓŁOWO

Wytulmaczyc? Prosze bardzo.Skille daggerow maja 10% szans na krytyka bazowo.TH ze swoim str ma +20% do krytyka czyli ma 12%.Jezeli odejmiemy -9 str to mamy ujemny modyfikator czyli mamy 0.87.TEraz mam szanse na crit 8,7%.Niby to 3,3% ale czasem crit sie przyda.

butcher2712

dobrze więc jakie mam dyesy kupic do mojego ghost huntera i w co mam go ubrac? i czy zmiejszenie CON -8 nie oslabi go ?

Slomek

Build dla GH.... -5str +5dex Majestic Light set :] IMO THE BEST, zreszta taki sam build mam na TH
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

butcher2712

a czemu mu nie dodac do STR?

bula

no taa w temacie o TH build dla GH ...

a nie dodac do STR bo jak odejmiesz DEX to mu zepsujesz wszystkie(prawie) staty a jak odejmiesz od CON to bedziesz mial malo HP/CP

a poza tym dla TH nie +con +dex tylko raczej samo +dex :>

a DC light set ludzie czesto tez nosza do koxu z powodu +4%p.atk/+4%atk.speed

Slomek

Cytatno taa w temacie o TH build dla GH ...

a nie dodac do STR bo jak odejmiesz DEX to mu zepsujesz wszystkie(prawie) staty a jak odejmiesz od CON to bedziesz mial malo HP/CP

a poza tym dla TH nie +con +dex tylko raczej samo +dex :>

a DC light set ludzie czesto tez nosza do koxu z powodu +4%p.atk/+4%atk.speed

Agree

Th jest ślepy dlatego trzeba jak najwiecej dac do Dex.

Zovi

Zobaczcie mojego Th co byście mu dodali?
(zdjęcie jak widać :P jest w załączniku :D)
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

PeBe

Cytat: Zovi w Marzec 24, 2008, 08:17:23 PM
Zobaczcie mojego Th co byście mu dodali?
(zdjęcie jak widać :P jest w załączniku :D)
DYE. (+dex -str pod pvp / +str -con do expa)

Slomek

Jeszcze nie jestes stracony. Twoj TH ma jeszcze niski lvl. Zrob sobie AW :D

Helioks

Grałem wszystkimi dagerami i ładowałem  w +DEX -STR wszystkich

Mati_888

Dye do pvp to : +5dex -5str, +4con -4str, tak ?

A jeżeli chodzi o High rate to to coś zmienia ?
Abyss x3 :

Matiks - BH

bula

CytatDye do pvp to : +5dex -5str, +4con -4str, tak ?
tylko +5dex-5str, chyba ze grasz na C4 to to co napisales wyzej bedzie lepsze

Zovi

A co daje dagger off-hand parry(jak się pomyliłem to mnie poprawcie :P)bo niedawno go sobie zrobiłem . Tylko ,że on mi nic nie dodał, ani Evasion ,ani P.def po prostu nic (słyszałem ,że on powinien dodawać evasion)
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

Yoker

1. to pytanie powinienes zadac w dziale DN
2. pewnie (na Dragonie nigdy nie gralem - tylko domysły) dziala po prostu jak tarcza tylko, ze nie zmniejsza evasion.

Hermit

Ludzie myślą, że jak u nich tak jest to jest tak wszędzie.. smutne ;(

Jak mniemam ( nigdy tam nie grałem ) to jest coś dla mutantów np da/th żeby tarcza była, a eva nie odejmowało. 
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

keetronik

gdzie najlepiej expic na 47 lvl th?

Dev

na 47 jeszcze dobre beda Ork warriory czy cos takiego kolo oren, w kazdym razie jeden mob spawnuje cala grupke dosyc slabych mobkow ...

omleT

hey,
zastanawiam sie na build'em, ktory nie bedzie polegal na gimpowaniu str. Majestic light set zapewni th res stun. Dlatego warto moze robic dye -5con + 5 dex? Human ma bazowo najlepsza odp. na stun z daggerow plus secik, podejrzewam, ze bedzie ok. Taki th, bedzie mial wiecej con niz aw z dye +4con.
Bazowy str pozwoli na czeste krytyki z backstaba i lethal blowa, rowniez ulatwi zdejmowaniu fragow za pomoca luku, z ktorego bedziemy mocniej strzelac.

pzdr

bula

co z tego ze bedziesz mial wiecej CON niz AW jezeli bedziesz mial mniej HP niz TH ktory bedzie mial zgimpowane str? a roznica w krytykach az taka duza chyba nie jest :>

Madith

roznica w blowach nie bedzie zbyt duza natomiast w regularach/crytach z luku bedzie widac roznice imo :)

jak nie chcesz gimpowac str to ja bym dodal do dex.
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Ryltar

-5 str +5 dex i tylko takie dziary dla TH.Za duzo zjedziesz z CON to bedziesz mial krytyki z blowow raz na 30 lat.

PeBe

Cytat: Ryltar w Kwiecień 03, 2008, 02:49:14 PM
-5 str +5 dex i tylko takie dziary dla TH.Za duzo zjedziesz z CON to bedziesz mial krytyki z blowow raz na 30 lat.

Crity z blowow zaleza od CON ? Zawsze myslalem ze lethale i crity ze skilli = str .

Zovi

bula

Cytat: PeBe w Kwiecień 03, 2008, 03:06:14 PM
Cytat: Ryltar w Kwiecień 03, 2008, 02:49:14 PM

Crity z blowow zaleza od CON ? Zawsze myslalem ze lethale i crity ze skilli = str .
ta jeblo mu sie ... zamiast CON mialo byc STR

Cytat: Zovi w Kwiecień 03, 2008, 05:52:46 PM
No ,albo DEX :D
lol'd

Ryltar

Cytat: Zovi w Marzec 25, 2008, 11:36:10 AM
A co daje dagger off-hand parry(jak się pomyliłem to mnie poprawcie :P)bo niedawno go sobie zrobiłem . Tylko ,że on mi nic nie dodał, ani Evasion ,ani P.def po prostu nic (słyszałem ,że on powinien dodawać evasion)

Musisz wykupic u trainera parry najpierw i dual mastery u innego(nie wiem chyba u nocnych elfow jest ten master) w sumie to nie wiem bo ja gram retpally i latam z dwurecznym mieczem.Zreszta wejdz sobie na strone WoW i zobacz.

Cytat: Yoker w Marzec 25, 2008, 12:15:19 PM
1. to pytanie powinienes zadac w dziale DN
2. pewnie (na Dragonie nigdy nie gralem - tylko domysły) dziala po prostu jak tarcza tylko, ze nie zmniejsza evasion.

Heh a ja myslalem ze to o WoW mu chodzi.