Treasure Hunter [TH]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:28:05 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Slomek

l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

HatSauce

zastanawiam sie jak w porównaniu broni naga storm z cd +9 a as cd +3, nie mialem nigdy zadnej tej broni w lapie, i nie wiem jaka lepiej bedzie sie sprawdzac, i na full bufie i w warunkach oli.

Mam jeszczce pyt zwiazen z tym ze pzreczytalem ze wysoki enchant na AS z hastem sprawai ze ten cd jest nie przydatny bo efekty ataku sa podobne a jesnak skile mja szybszy refuse

/Fro
Celes x7
HatSauce - Arcana Lord 77/HE 62

The Abyss x300 - retired
Hatsaucee - Th/He/Sps/SwS - BloodyFist member, Schuttgart owner
Hatsauce - Necro - farmer, last BadBoyPL

Ryltar

Kazda bron S grade>inne gowno A grade oe bo mozna dac elemental.

Haste>CD do gracji final

HatSauce

tzw jak mzoe dac elemental? nie jestem pewien ale u mnie chyba na serwie nie ma tych elemantali, i tych elemental stonow, tak mi sie wydaje.

czyli jesli tego nie ma i taki mocno ++ Naga w sumie ma wiekszy p atack i jakie to bedzie mialo przelozenie na sile crytyka?
Celes x7

The Abyss x300 - retired

Ryltar

Raczej minimalne bo p.atk nie wplywa az tak mocno na blowy.

HatSauce

czyli lepiej juz zainwestowac w AS +3 z cd bo w tych s gradach ten bonus jest najwiekszy do criticala niz biegac z naga +10 cd
Celes x7

The Abyss x300 - retired

Arantiel

Bron s grade (nie wiem czy A tez) z SA daje +10% dmg do pvp wiec chyba lepiej AS niz naga storm nawet jesli elemental stones nie dzialaja.

Slomek

Co do SA to w pvp Haste prawda ??!!

myha

Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Ryltar

Cytat: Arantiel w Styczeń 19, 2009, 04:11:57 PM
Bron s grade (nie wiem czy A tez) z SA daje +10% dmg do pvp wiec chyba lepiej AS niz naga storm nawet jesli elemental stones nie dzialaja.

A nie +5%?

Cytat: myha w Styczeń 19, 2009, 05:18:08 PM
nie cd

Ta bo 200 dmg przy blow robi roznice kiedy mozna szybicej reusowac blowy i inne skille.Sprawdzalem oba na Adv to CD moze bylby lepszy na mass pvp kiedy masz champion + renew i szybko sie blowy reusuja.

Madith

Mnie sie wydawalo, ze CD zawsze byl najlepszym SA do daggera na PvP :D ale moze mi sie tylko wydawalo :P
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Ryltar

Tez tak myslalem ale na blahu mowili ze haste.To mowie ze najlepiej bedzie jak sprawdze.Niby ten haste daje malo ale wiecej blowow moge wladowac bo szybciej sie laduja a 200 dmg z CD takiej roznicy mi nie robilo :P

Ale lepiej zeby jakis doswiadczony dagger odpowiedzial bo moze na offie jest inaczej.

Madith

Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

Asta Entreri

/useskillforce summon_Narayan
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Madith

Zapomnialem o Marc1n'ku :) w takim razie czekam na jego ocene :)
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

Xyber

Cytat: Ryltar w Styczeń 19, 2009, 07:03:51 PM
Tez tak myslalem ale na blahu mowili ze haste.To mowie ze najlepiej bedzie jak sprawdze.Niby ten haste daje malo ale wiecej blowow moge wladowac bo szybciej sie laduja a 200 dmg z CD takiej roznicy mi nie robilo :P

Ale lepiej zeby jakis doswiadczony dagger odpowiedzial bo moze na offie jest inaczej.

ale zjedziesz się szybciej z many, więc w sumie na dłuższym mass CD>Haste

Ryltar

No to akurat nie robi roznicy bo mp masz na 5-6 fragow a potem draconic w lape bo oom masz.

Slomek

A odpowie mi ktos jakim cudem zbest czy Rasti wykrecaja taki dmg z BS na swoich filmikach. 12k z blowa w draco albo 15k w robe.... nie no ladnie ale jak. AQ+baium+Focus Power+AS+CD+full buff. Zrozumiem 8-9k ale nie 12 -15...

Asta Entreri

Cytat: Slomek w Styczeń 19, 2009, 09:44:51 PM
A odpowie mi ktos jakim cudem zbest czy Rasti wykrecaja taki dmg z BS na swoich filmikach. 12k z blowa w draco albo 15k w robe.... nie no ladnie ale jak. AQ+baium+Focus Power+AS+CD+full buff. Zrozumiem 8-9k ale nie 12 -15...
a element i enchant staba na element? ;)
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Ryltar

Kagan krytyka z BS wsadzil w summonera tez za 15k.

Slomek

Cytat: Asta Entreri w Styczeń 19, 2009, 09:53:11 PM
a element i enchant staba na element? ;)

Kyyyyrwa co za wynalazki w tym L2 .... IL było ekstra to musieli smieszne kroniki pododawac...

extreme35

Dla mnie CD>Haste, mimo, ze ten cd malo daje to jednak Haste jako tako sie nie przydaje, zalezy tez od stylu gry. Zazwyczaj jak fraguje na PoW od SE czasami tez na dancach to i tak mam wystarczajacy reuse skilli zeby rozjechac kilka osob. Mialem haste i mialem cd i wg mnie cd bardziej przydatny, zawsze to dodatkowy dmg i szansa ze koles sie wylozy na jednego backa.

Ryltar

CytatZazwyczaj jak fraguje na PoW od SE czasami tez na dancach to i tak mam wystarczajacy reuse skilli zeby rozjechac kilka osob.

No ja moge to samo o dmg powiedziec :P

Cytatzawsze to dodatkowy dmg i szansa ze koles sie wylozy na jednego backa.

Gwarantuje ci ze end game TH laduje BS za 10k+ wiec raczej robe user(bo watpie zebys ganial chociazby tanka) pada na one shot.

No ale to jest jak piszesz kwestia gustu dla mnie Haste>CD :P

Arantiel

Tanka tez sie zdarza ganiac...tzn jak np czekamy na war na varce i akurat 1 koles sie tepnie to jest walka o frag i kazdy zanim leci :P

BurnFist

Jest jakiś skill dzięki któremu mnie nie widzą ludzie? bo wiem że silence move to jest żeby mob nie agresnął ale skoro na moba działa to i może na żywe istoty? :P

/Fro