Hell Knight - poradnik flame i inne

Zaczęty przez Azella, Czerwiec 02, 2010, 11:07:23 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ractail

A dostaje jakikolwiek bonus z tego? Czy to tylko summony summonerów?
Lancer:
Specnaz team
Naver - Aeore Healer 85+

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

ractail

Skąd wziąć książkę na Insane Crusher? Może jestem już stary i ślepy, bo w olimpiadowych książkach jej nie widzę.

Edit: Ok, już chyba wiem. Książka na Hell Scream daje dwa skille?
Lancer:
Specnaz team
Naver - Aeore Healer 85+

ProVo

Z tego co pamiętam to Hell scream to Hell scream
A Insane Crushera się dostawało razem z Seed of Revenge

oloohlsen5

powiedzcie mi jakie certy z 75 na HK kronika H5, czytam i nie znalazlem nic konkretnego. Dzieki za odpowiedz

Sulfate

haste, celestial i np spirit/long shot

Arimas

Haste, obowiązkowo
Celestial, moim zdaniem nie ma lepszego certu

Na trzeci cert wybierz Long shot- jeśli masz zamiar używać łuku
Spirit- jeśli nie masz zamiaru używać łuku  :)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

AyGo

Jeszcze podajcie dye przed przebudzeniem w GoD i bede szczesliwy:)
AyGo

Avistel

Kronika H5, jaki armor: vesper czy moirai?

Sylar

Avistel

Jeżeli mi taki zrobisz to ok, ale pytam o czyste sety.

Sylar

Wg mnie Moirai i oczywiscie dazysz do tego co napisalem wyzej. Nie odejmuje Dexa , daje resist stuna i dodaje atk. speeda /p.atk co daje przewage nad mental resistem , hp , defem.

Russe

Cytat: Sylar w Luty 13, 2012, 08:09:36 PM
Wg mnie Moirai i oczywiscie dazysz do tego co napisalem wyzej. Nie odejmuje Dexa , daje resist stuna i dodaje atk. speeda /p.atk co daje przewage nad mental resistem , hp , defem.
DEX nie daje rezista na stun. Rez daje tylko CON.
A może by wrócić na oficjal :)

Tyumio

Cytat: Russe w Sierpień 24, 2012, 09:44:41 PM
Cytat: Sylar w Luty 13, 2012, 08:09:36 PM
DEX nie daje rezista na stun. Rez daje tylko CON.
Miał na myśli to, że Moirai daje rezist stuna.

TomHanks

Odkopuje ten temat w nadziei, że przeczyta to jakiś HK user grający na offie za czasów H5. W jaki sposób buffy resistujące cancel, takie jak Touch of Life / Pa'agrio's Emblem wpływały na crushera/toda/panterę ? Czy ten resist w ogóle coś dawał w przypadku jego canceli? Szukam jakichś obiektywnych opinii na ten temat, z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi :)

Ryltar

Cancel wykonywał (pisze wykonywał bo może coś zmieniali) test na każdy buff (bodajże dla ToD to było 30%) i wybierał max 5 które scanceluje.Zasadniczo jeżeli przeszło więcej niż 5 buffów wybierał te pierwsze i je cancelował.Z crusherem land rate będzie nizszy bo jest aoe a z tego co pamietam cancele mialy 25% lub 30% szansy na cancel.Co do resistowania to trik polega na tym ze im wiekszy magic lvl maja buffy (w sensie enchantowane z 2 profy na +1 dostawaly od razu magic level 76) tym trudniej je scancelowac a tol i reszta z nich jeszcze ta szanse obnizaly.Nie powiem ci dokladnie ile one maja bazowo resist (bo jakis maja) ale robily roznice (a ToL czy jakies UD sprawialy ze stracisz jeden buff) z tym ze z tego co zauwazylem to usuwany zawsze byl przynajmniej 1 buff.