Hawkeye [HE]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:28:19 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

SounDee

te +30 crt rate działa podobine jak haste czy dostaje się je na zawsze do passywów i moża zwiekszyć to dzieki buffą... ?

Skill Mastery może wpłynąć na haste ? :)

Bled

jak wyglada snipe na graci final , cos zmieniono? (chodzi mi o poruszanie)

bula

Cytat: Bled w Grudzień 31, 2009, 11:43:48 AM
jak wyglada snipe na graci final , cos zmieniono? (chodzi mi o poruszanie)
ta, enchantujesz na cost i przy +30 chyba zmniejsza speeda o 50%

TaZ

Ten certyfikat Critical Master czy jakoś tak odpala się jak counter haste? Czy to jest Passive i dodaje + .... Crt rate?

SounDee

Cytat: TaZ w Grudzień 31, 2009, 02:58:18 PM
Ten certyfikat Critical Master czy jakoś tak odpala się jak counter haste? Czy to jest Passive i dodaje + .... Crt rate?

dodaje na stałe 30 cry rate ...

Yoker

w co enchantowac stun shota? w chance czy moze decrease p.def? Wydaje mi sie, ze decrese p.def brzmi sensownie. +9 bedzie wchodzil lepiej niz czysty (no bo wyzszy lvl - 78 o ile sie nie myle) a jesli by jeszcze obnizal p.defa jakos sensownie (np. tak jak armor crush) to malina. Porownywal ktos? zna ktos jakies cyferki dot. obydwu enchantow?

filipo0

Witam ja mam pytanko jakie dye pod PVP dla he(gracia final)

omleT

Cytat: filipo0 w Styczeń 11, 2010, 07:25:26 PM

-9 str +5con +4 dex

Vanquish

Cytat: filipo0 w Styczeń 11, 2010, 07:25:26 PM
+5 str - 5con

filipo0

zuupa

Od kiedy HE moze biegac na snipe? Nigdzie nie moge tego znalezc.

Madith

Cytat: zuupa w Luty 18, 2010, 11:04:23 AM
Od kiedy HE moze biegac na snipe? Nigdzie nie moge tego znalezc.

od kad mozna go enchantowac na "deacrese penalty"..ale tego ci nie powiem bo nie pamietam...ale raczej w Gracii cos takiego wprowadzili.
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

gustd

od ct2 ++na decrease penalty powoduje ze he moze biegac na snipe, tank na ud/vengence itd

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

Madith

Cytat: gustd w Luty 18, 2010, 12:39:03 PM
od ct2 ++na decrease penalty powoduje ze he moze biegac na snipe, tank na ud/vengence itd

no wlasnie :D

z tego co slyszalem to speed jakis porazajacy nie jest przy tym :D i zeby w miare to jakos bylo trzeba miec dosc sporo oe snipe..true ??
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Scorpion

To weszlo dopiero teraz, w GE. A max to 50% szybkosci biegania(na+30). Wiec te 125 speeda da sie wyciagnac.
...

DearD

Witam!

Gram na GE, HE 78 Draco Bow Fundation +5 [fire resist] & Draco SET
Zastanawiam się jakie dye byłyby dla mnie najlepsze, mój wstępny pomysł to:

+2 str / -2 con ~ jest to i tak najsilniejszy archer ze wszystkich, więc moim zdaniem nie ma co przesadzać z tym obniżaniem conu;
+3 dex / -3 con ~ tutaj wydaje mi się, że bardzo ważne jest podniesienie szybkości ataku, bo HE ma najwolniejszy speed atak ze wszystkich łuczników;
+5 wit / -5 int ~ na magiczne postacie w sam raz, bo i tak nie mamy chyba, żadnych korzyści z int-u;

Co sądzicie o takich dye (głównie pod pvp, ale exp również na nich byłby), jako, że dotychczas miałem bardzo mało z tą postacią doczynienie to prosiłbym o wypowiedzenie się kogoś bardziej doświadczonego co zminić i dlaczego.

Pozdrawiam,
DearD

x3nomorph

+5str -5con +4dex -4con
new future.

DearD

Czy nie będzie za dużym ubytkiem ten con ? :shock:

Leningrad

ewentualnei samo +5str

Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

PuFF

na co wam tyle con lol he ma sciagac magow na 2 3 hity i na co do tego con?

x3nomorph

Cytat: PuFF w Luty 28, 2010, 09:55:57 PM

bzdura...
Jak chcesz zabic kogos na 2hity skoro go bijesz po 1.5k?
Twoim zadaniem jest czaic sie az ktos wstanie bez nobla, zostanie zcancelowany przez slh/cancel stick i ich szybko eliminowac.
new future.

Leningrad

Cytat: PuFF w Luty 28, 2010, 09:55:57 PM
cop/cc/windstorm/bladestorm, i sprobuj sciagnac cokolwiek na 2-3 hity

Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

Alarion

No cóż, niektórzy nei zobaczyli L2 poza interlude jeszcze  :oops:
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Zion3k

A co z zerkiem do pvp na sagii lvl 78, draco set +4333, teto set +5, dbf+3?
Oczywiscie mowie tu o obecnej kronice Gracia Final.
Gram na Abyss Alpha 10x no i nie wiem czy ja nie ogarniam tego lucznika naprawde, czy magowie sa tak przykoksani ( 70% charow )

BurnFist

Ja mam do was 2 pytanka , mianowicie : dalem sobie na pasek /atack ( mam go na jedynce )
1. atakuje moba ok zabijam go i lezy , targetuje nastepnego naciskam /atack i target przeskakuje mi na martwego moba ktorego zabilem wczesniej

2. jaK to jest z tym range? czy bede miec wieksze Range od np nukera? dostałem skilla pasynwgo 78 lvl ( archer mastery + range) nie poczułem róznicy? , aha i na co wplywa range? na skille , regulary?

thx z góry!