Necromancer [Necro]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:29:45 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gorek

No super o 100hp wiecej nic to nie da :shock: A jak bede mial fragi gdzie nuk sie znajdzie to nic nie zrobie p.def sie nie przyda i 100hp takze, bo m.def,m.atk mniejszy i cast jak pamietam tez;/

Leningrad

Cytat: Gorek w Listopad 01, 2009, 01:23:55 PM
No super o 100hp wiecej nic to nie da :shock: A jak bede mial fragi gdzie nuk sie znajdzie to nic nie zrobie p.def sie nie przyda i 100hp takze, bo m.def,m.atk mniejszy i cast jak pamietam tez;/
no jak dla ciebie +20% = 100 hp ...

Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

Gorek

Ok ale to i tak nie uzupelni mi  braku po mniejszym m.atk,m.def i cascie gdy bije sie z nukiem a nie wiem jakie fragi bd a kolega mi wczesniej napisal zeby zawsze brac cova wiec dlatego sie pytam...

MastJedi

CoV

a tutaj dla porównania Magnus

Do wyboru do koloru. A w mieszanym party nikt specjalnie dla magów nie będzie brał Magnusa.

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Gorek

Ok ale gdy ide na pvp z nukiem to zawsze magnus? Glupie jest tylko to ze jak jestem na fragach to bije sie takze z innymi necro i wiadomo taka rywalizacja ktory lepszy xd A wiadomo ze dostane z covem :P

Blitz

dostaniesz od innego necro, ale nie dostaniesz od wielu fighterow
co sie bardziej oplaca ?
ja takze preferuje cova

sauron95

Gdzie expić Necro na 68 lvl (eq full a grade broń z sa acumen)? (najlepiej solo, bo nie chce mi się szukać 2 dni party  8))

Rusoma

WOS lub FOD (teleport z Rune).

A poza tym jest przylepiony temat o necro.
Cytat: nenef w Luty 07, 2010, 05:05:21 PM
o czym ty znowu pieprzysz? nie gram na wrath i gral nie bede...jak umiesz czytac to bys wyczytal, ze przenosimy sie na nowego dexbounda /rpg club. jakich nas rushowaliscie? o ile sie nie myle to od miesiaca nie jestem w ph, a dh na epiki nie chodzi. btw. jesli to byly 2 pt to nie mam pytan =]

skoncz juz wreszcie klamac czlowieku, bo jeszcze troche i zaczniesz wlasnej matce wmawiac, ze jestes synem Baracka Obamy i Paris Hilton...
p.s dales mi minusa i mi sie przykro zrobilo raziel :<

Wiemy lol :<

!ArO

Cytat: Rusoma w Listopad 11, 2009, 03:02:30 PM
WOS lub FOD (teleport z Rune).

A poza tym jest przylepiony temat o necro.
VoS ;)

Shooker

Witam!
Moje pytanie mogło już paść, ale nie mam siły na przeczytanie tego całego tematu, dlatego proszę o wyrozumiałość.
Jaki summon jest najlepszy dla necro na pvp i dlaczego?
Pozdr!

jac0l

Prawdopodobnie szkilete z racji największej ilości HP =p
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Rusoma

Cytat: Shooker w Grudzień 25, 2009, 05:31:46 PM
Witam!
Moje pytanie mogło już paść, ale nie mam siły na przeczytanie tego całego tematu, dlatego proszę o wyrozumiałość.
Jaki summon jest najlepszy dla necro na pvp i dlaczego?
Pozdr!

Do mass szkielet bo ma najwięcej HP ewentualnie zielony z drainem ale imo szkieletor lepszy.
Do 1 vs 1 szmatka bo ma największy p atack i stuna.
Cytat: nenef w Luty 07, 2010, 05:05:21 PM
o czym ty znowu pieprzysz? nie gram na wrath i gral nie bede...jak umiesz czytac to bys wyczytal, ze przenosimy sie na nowego dexbounda /rpg club. jakich nas rushowaliscie? o ile sie nie myle to od miesiaca nie jestem w ph, a dh na epiki nie chodzi. btw. jesli to byly 2 pt to nie mam pytan =]

skoncz juz wreszcie klamac czlowieku, bo jeszcze troche i zaczniesz wlasnej matce wmawiac, ze jestes synem Baracka Obamy i Paris Hilton...
p.s dales mi minusa i mi sie przykro zrobilo raziel :<

Wiemy lol :<

Shooker

Dzięki za odpowiedź. Mam w takim razie jeszcze jedno pytanko.
Gram na prywatnym servie i mam tam 73lvl necro, jednak jestem zielony :P
Gdzie na tym lvl można by było expić? I czy byłoby expowisko, na którym dałby się do 85lvl siedzieć?

MakePeaceOrWar

Zależy jaki rate.
Ale to wygląda tak:
Idź na HS i tam bij do jakiegoś dunno..75,maks 76.Później zostaje Ci IoP/Ketra itd.
Ale w gruncie rzeczy od 77-78 w górę,to już tylko party i Dino/HB/Inne takie.
SH-80 lvl.
I wali mnie,że tanki ownują,lubię swoją profę.

zcv

witam jestem newbie playerem necro
ostatnio dostałem takie skille jak
gehenna
day of doom
no i nie Wiem jak ich używać może ktoś podpowiedzieć? :]

MakePeaceOrWar

jak jesteś newbie playerem i masz takie skille,to olej,bo albo sa zbugowane,albo i tak sie w zyciu grać nekro nie nauczysz.
SH-80 lvl.

MakePeaceOrWar

Cytat: sauron95 w Listopad 11, 2009, 12:34:09 PM
Gdzie expić Necro na 68 lvl (eq full a grade broń z sa acumen)? (najlepiej solo, bo nie chce mi się szukać 2 dni party  8))

Hellbound,albo Anielski Wodospad
SH-80 lvl.

HellSign

Jakie najlepsze będą na Gracja Epilogue certyfikaty dla Necrusa pod olimpiade?
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Blitz

celestial, ud, counter summonera/cp wariora - imo

MakePeaceOrWar

Celest,boost pdef/m.def/counter summonera.
SH-80 lvl.

PvtSilver

Mam kilka pytań co do Necro.

1. Counter Celestial Shield na epilogu działa tak jak na final? Tzn że nie mogę nic praktycznie robić poza bieganiem?
2. Który summon lepszy do pvp, zombiak czy szkielet? Osobiście używam zombiaka, a do expa szmaty, ale dużo ludzi dziwi się czemu nie używam kościeja.
3. Ostatnie dye lepsze +1 INT czy +4 CON? Ja mam na CON i daje to jakieś 500 hp więcej na buffie z CH, ale niektórzy mówią że 4% m attaku jest lepsze.
4. Którego tanka (przy subie) najłatwiej się expi? Mam TOP b sprzęt dla deski, czyli 2h sword i heavy, więc skłaniam się raczej do TK albo Paladyna. Stąd kolejne pytanie, czy na transformacji będę mógł korzystać z Life Cubica?
5. Który summoner (też przy subie) najszybciej expi, mówię tu raczej o solo exp z bufferem. Lepiej PS i nukować jak będzie mp? Koniarz i ładowarka dla konia? Czy może kociarz w heavy i pomagać zwierzęciu 2h swordem?

Proszę o opinię  :)

Leningrad

Cytat: PvtSilver w Styczeń 28, 2010, 01:05:43 PM
Mam kilka pytań co do Necro.

1. Counter Celestial Shield na epilogu działa tak jak na final? Tzn że nie mogę nic praktycznie robić poza bieganiem?
2. Który summon lepszy do pvp, zombiak czy szkielet? Osobiście używam zombiaka, a do expa szmaty, ale dużo ludzi dziwi się czemu nie używam kościeja.
3. Ostatnie dye lepsze +1 INT czy +4 CON? Ja mam na CON i daje to jakieś 500 hp więcej na buffie z CH, ale niektórzy mówią że 4% m attaku jest lepsze.
4. Którego tanka (przy subie) najłatwiej się expi? Mam TOP b sprzęt dla deski, czyli 2h sword i heavy, więc skłaniam się raczej do TK albo Paladyna. Stąd kolejne pytanie, czy na transformacji będę mógł korzystać z Life Cubica?
5. Który summoner (też przy subie) najszybciej expi, mówię tu raczej o solo exp z bufferem. Lepiej PS i nukować jak będzie mp? Koniarz i ładowarka dla konia? Czy może kociarz w heavy i pomagać zwierzęciu 2h swordem?

Proszę o opinię  :)

1. counter celestial dziala na finalu i na epilogu tak samo, tzn mozesz robic co ci sie tylko podoba i celka nie zniknie, zawsze tak dzialal
2. ten ktory ma najwiecej hp i ten ktorego wyenchantujesz
3. +CON lepsze imo
4. jak amsz wybierac miedzy tk i pal to bierz pala
5. ps, a summoner w heavy i bicie 2h swordem to bardzo glupi pomysl

Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

PvtSilver

Dzięki za odpowiedzi. W takim razie tak dziwnie działający celestial to może wymysł L2j. Oni mają niestety własny świat l2. Cóż, sam się pewnie muszę przekonać jak to będzie działać na moim serverze.

Mam jeszcze 2 pytania.

1. Dlaczego Palladyn nad TK? Chodzi o sacrefice? Myślałem głównie o szybkim expie na transformacji na mobach x2-4, a nie zawsze jest pt. Nie orientujesz się czy life cubic działa na transformacji? Zawsze to podleczy te 300-500 hp co jakiś czas.

2. Czy passive vamp jednego z summonów PSa stackuje się z buffem vampiric rage?

Fuss

ad 2. mozesz jechac na jednym i drugim

popup

Witam.
Mógłby ktoś podzielić się wzorem na obliczanie land rate debuffów?

I pytanie do retailowców. Jak często debuffy wchodzą w przeciwników w sytuacjach gdy oboje jesteście bez buffkow, z buffkami pp+se i na full buffie, gdyż na moim servie (Dex- kronika HB z dodatkami) mam spore problemy z zarzuceniem jakiegokolwiek debuffu nawet w chary ~70lv bez buffkow i c bizu (ja mam 80lv, am+5+acu i aktywny augument emp).

W sumie jedyne co wchodzi często to gloom (a nie enchantowałem go), z kolei silence+7, anchor+7 i doom+0 rzucane po gloomie lądują ze 2/10.