Swordsinger [SWS]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:33:12 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

batou

A co sądzicie o pomyśle, żeby ubrać swsa w robe (doom chyba najlepszy) na party pve?
Może utrzymać wtedy więcej songow (jednak do walki to sie juz słabo nadaje wtedy :)).

Ryltar

A nie lepiej caly czas chodzic a nie biegac?

eSkel

Robe czemu nie ale to chyba tylko w party i tylko w bezpiecznym miejscu... tak 700 defa max wyciagniesz, a za kazdym razem gdy spiewasz zbierasz aggro ;P

dudson

jaki sub dla swsa ? myślę nad SR/PW, ze wskazaniem na to 1 :] jak myślicie, dobry wybór? :D

eSkel

DragonNetwork ? Jesli tak to nie ma zadnego znaczenia, bierzesz to co Ci odpowiada bardziej...

adixx87

Panowie a co zaproponujecie : :]
W co ubrac SWSa na 75lvl?
do party? do samotnego expa i na pvp?

czytajac poprzednie odpowiedzi glownie jest mowa o B gradach, mi chodzi o A grady:] chyba ze gdzies cos pominalem to przepraszam za offtop :]

Prosze o propozycje :]

eSkel

Cytatdo samotnego expa i na pvp?

lool. sws to char do party, o pvp tez raczej mozesz zapomniec..

FlameHowler

Cytatlool. sws to char do party, o pvp tez raczej mozesz zapomniec..
Zapomniec? widziales normalne pvp archer party bez swsa? No tak, pewnie widziales.

eSkel

CytatZapomniec? widziales normalne pvp archer party bez swsa? No tak, pewnie widziales.

jako support na mass pvp - tak, ale powiedz mi co taki sws usiecze (ustrzeli?) w pojedynke ;o

Ryltar

Nie strasz mnie SwS bo sie przestrasze...jego dmg,def...to mnie przerata...Jedynie co moze SwS zrobic to w miare powalczyc z magami ale raczej takich efektow jak ET nie bedzie mial.

kukocz

---------- 12:11 10.10.2006 ----------

Witam ostanio jak zrobilem quest  na smoczka i go wezwalem, pojawil mi sie skill WEIGHT PENALTY - i nagle moj Sws stal sie mega obciazony.

Mial ktos podobny przypadek?? Moge ten plecaczek jakos wypieprzyc bo caly czas jest auktywiony?

dzieki za pomoc

---------- 16:28 ----------

Dobra teamto juz nie wazne poradzilem sobie.

---------- 00:08 11.10.2006 ----------

Mam 71 lvl i musze przyznac ze Sws sie nie nadaje do walki z magami - chyba z nikim sie nie nadaje.

Nonstop sleep i sleep.

Moja zbroja set Dooma.
Damascus z Focusem.

Co z tym zrobić.
moja pasja www.lukaszmarut.com

mj^^

Cytat: kukocz
Mam 71 lvl i musze przyznac ze Sws sie nie nadaje do walki z magami - chyba z nikim sie nie nadaje.

Nonstop sleep i sleep.
Co z tym zrobić.

grac party z supportem (buffy) spiewac sobie na mdef, nauczyc sie grac i zrozumiec ze sws to nie jest postac do zabijania, sws'a ciezko zabic i w tym jest jego sila, reszta zalezy od twojej kreatywnosci.

coshoo

Zacząć grać na C5 gdzie sleep przestał być stosowany :P
SwS to support więc nie zrobisz z niego wymiatacza w pvp. Jak nie lubisz grać supportem to wybrałeś złą postać.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Styks94

---------- 22:01 30.10.2006 ----------

Ej , sory , ale jestem nowy i nie kumam różnych rzeczy więc kto mi wytłumaczy po ludzku co mam nosić jak zostane Swsem , konkretnie broń (czy tarcza , moze duale , może łuk , dwuręczny???Najlepiej duale tanie dobre). Mam 46 lvl , robie Questy na SWSa , mam duale Saber&Blint Sword czy jakos tak. Prosze nie pisać SA focus cos tam cos bo tego nie kapie

Pliss , Help!!!!!

---------- 22:02 ----------

Ej , sory , ale jestem nowy i nie kumam różnych rzeczy więc kto mi wytłumaczy po ludzku co mam nosić jak zostane Swsem , konkretnie broń (czy tarcza , moze duale , może łuk , dwuręczny???Najlepiej duale tanie dobre). Mam 46 lvl , robie Questy na SWSa , mam duale Saber&Blint Sword czy jakos tak. Prosze nie pisać SA focus cos tam cos bo tego nie kapie

Pliss , Help!!!!!
Styksa z Elfsów diabli wzięli!!!!!!!!!!!

MonT

Ja swsem wzialbym tarcze+miecz, badz miecz obureczny =]

Dev

dla swsa miecz dwuręczny z Focusem ... tylko i wyłącznie
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

KrEdA

Cytatdla swsa miecz dwuręczny z Focusem ... tylko i wyłącznie
osobiscie uważam to za okropne zbeszczeszczenie tej fajnej postaci. Pknol bym Cie za to ^^. SwS jak dal mnei to tylko miecz + tarcza. Miecz albo z focusem an częstsze crity (chociaz i tak jak dla mnei ma ich wyyystarczajaco dużo) albo z crt. damage (mocniejsze crity i wiekszy p atk ktorego elf i tak duzo nie ma.)
Bo paradise trafił szlag ;)

eSkel

Wg mnie build:
Dye +Con -Str/Dex, Doom Set, Aoba/DG*health jest najfajniejszy, mamy + - 10k hp, co imo bardziej sie przyda niz krytyki/dmg. W koncu i tak z SwSa uber soldiera sie nie da zrobic : \

KrEdA

CytatWg mnie build:
Dye +Con -Str/Dex, Doom Set, Aoba/DG*health jest najfajniejszy, mamy + - 10k hp, co imo bardziej sie przyda niz krytyki/dmg. W koncu i tak z SwSa uber soldiera sie nie da zrobic : \
Uber może nie, ale jeśli chodzisz w party, to tak średnio Ci tyle hp potrzbne lepszy wiekszy dmg.

Dev

powiedz mi ile ty sie będziesz bronił tą tarczą. Malutko. 2 handed ma większy dmg, jeszcze z focusem dochodzą częstsze kryty. Do focusa dodaj song of hunter i ładujesz krytami 1 po 2. Dodaj dmg z miecza O.o ...
Ja SWS wolę2 handed miecz, bo sws nie ma shield mastery ...

eSkel

Cytatpowiedz mi ile ty sie będziesz bronił tą tarczą. Malutko. 2 handed ma większy dmg, jeszcze z focusem dochodzą częstsze kryty. Do focusa dodaj dance of hunter i ładujesz krytami 1 po 2. Dodaj dmg z miecza O.o ...
Ja SWS wolę2 handed miecz, bo sws nie ma shield mastery ...

Ma shield mastery 2lv.

Dev

aż lvl 2 ? :D woooo, prawie tyle co TK ...

KrEdA

Cytataż lvl 2 ?  woooo, prawie tyle co TK ...
Tak, aż 2 lvl i widziałem jak 3 razy pod rzad zadałem swsowi po 1 dmg bo miał bloka, może fart, ale jakby nie mial dostal by normalnie - po 500.

A jak mi znajdziesz, że ma skille do 2ręcznej zabawki to Ci dam nobla :) kombinuj sobie, ale 2h jest wolniejszy niz zwykly mieczyk i dmg sie wyrówna tym bardziej, że sws nie ma skilla do 2h a jak dorzucisz crt. dmg to srednio różnice bede widział.

Dev

sword mastery tyczy sie też  mieczy dwuręcznych ...

KrEdA

Cytatsword mastery tyczy sie też mieczy dwuręcznych ...
mylisz się troszkę, powiedz mi w takim wypadku czego destro ma do 2h i do sword/blunt. Pomieszało Ci się ;)