Tyrant [Tyr]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:36:27 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Imagram

Może nie jesteś wtajemniczony ale na EPI niedawno jakiś tydzień temu wprowadzono skille z C5 dla wszystkich klas. I gramy tak jakby na C5. Troche dziwnie ale cóż taka jest wola admina :)

Demeroth - Grand Khavatari - lvl 80 // Spectral Master - lvl 80 Online
Imagram - Destroyer - lvl 58 Offline

Strong

Pomysł ze skillami z C5 na EPI uważam za dobry pomysł,teraz mozna chociaz sprawdzic daną klase na maxymalnych obrotach  :D

Imagram

Czy dla tyrka na 72 lvl opłaca się składać Bellion Cestus ?? Jakie macie propozycje co do puźniejszego SA :P

Truskawka

Cytat: Imagram w Czerwiec 10, 2007, 01:09:42 AM
Czy dla tyrka na 72 lvl opłaca się składać Bellion Cestus ?? Jakie macie propozycje co do puźniejszego SA :P
Na 72 to Ty o Demon Splinterach powinieneś myśleć lub przynajmniej Dragon Grinderach a nie czas na złom marnować :P

Imagram

Hmm może grasz na DN a tam to łatwo zdobyć takie cacka. A na EPI ?? hmm fisty a grade szybki atk.speed a więc zużycie ssów jest bardzo wielkie, a jak wiadomo ssa mają ogromne ceny.

Truskawka

Cytat: Imagram w Czerwiec 10, 2007, 03:20:03 AM
Hmm może grasz na DN a tam to łatwo zdobyć takie cacka. A na EPI ?? hmm fisty a grade szybki atk.speed a więc zużycie ssów jest bardzo wielkie, a jak wiadomo ssa mają ogromne ceny.
Fisty a grade maja taki sam atk speed jak inne... a to czy cena ssa jest wysoka czy nie zależy tylko od portfela zainteresowanego, jeśli jesteś aktywny na rynku to na privie zakup ich nie powinien stanowić problemu zwłaszcza na takich ratach

fedur

zostaw belion cestusy... lap sie za Dragon Grindery (health > rsk. haste)

Imagram

Interesuje mnie jeszcze jedna sprawa, chodzi o Hawk Spirit Totem.

The spirit of the great hawk possesses you, temporarily increasing Accuracy, critical attack rate and critical attack power when using hand-to-hand combat weapons. An equipped hand-to-hand combat weapon is required to use this skill.

Z opisu orientuje się że zwiększa Crit. Atak i crit atak power oraz accuracy. Jednak chcialbym się dowiedzieć o ile dokładnie zwiększa statystyki. 74 już blisko i zżera mnie ciekawość :)

Inidriel

Accuracy +6, Critical +100, Critical Damage +??

Wg. tej stronki - http://l2p.bravehost.com/buffs.html

myha

bizon jest lepszy tylko ze łatiwej pasć na bizonie jak sie biega z 30% hp
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

He4DSh0t

Prosze dajcie linki do jakis filmikow z hight lvl tyrantem  pls
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

Imagram

Oooo co no ca pytanie.

Nie wiem od kiedy zamykają google u niektórych ale mnie jeszcze takie coś nie spotkało.
Czy to ciężko poszukać a jak już na prawdę nie umiesz znaleźć to wtedy napisz na forum.

Aha byłbym zapomniał :) link : www.google.pl

He4DSh0t

Nom nie umiem znalesc  :?
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

Siena

www.youtube.com  <-- all o wszystkim :D
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Imagram

Kiedyś widziałem filmik tyrant na arenie vs 4 albo 5 osób tylko nie pamiętam jakie profki. Na prawde dobre kino akcji :)

Imagram

Mam pytanie dotyczące Bellion Cestusów. Chodzi o to jaki SA byłby najlepszym rozwiązaniem. Critical Drain czy Rsk. Haste ??

TeDeI

A droga wiedzie w przód i w przód,
Choć zaczęła się tuż za progiem -
I w dal przede mną mknie na wschód,
A ja wciąż za nią - tak jak mogę...
Skorymi stopy za nią w ślad -
Aż w szerszą się rozpłynie drogę,
Gdzie strumień licznych dróg już wpadł...
A potem dokąd? - rzec nie mogę.

Imagram

Jaki A-grade set dla tyrka ? DC ? Proszę o opinie.

V3N

Według mnie dc light (Atk. Spd. +4% | P. Atk. +4% | Paralysis Resistance +50%| STR +1| CON -1), chyba, ze masz serwer zdominowany przez nuków (tak jak ja :/ ) to wtedy polecam nm light (M. Def +4%| Sleep and Hold Resistance +70%| Restores 3% of melee damage inflicted on the enemy to oneself | DEX +1| CON -1)

Boomer

Dokladnie tak jak napisał Ven, wszystko zależy od ilości pieniedzy jaką posiadasz, oba sety są dobre dla tyrka

EE/SWS, BP/PAL, OL/WC i wiele innych...

Imagram

Do uzbierania takiej sumy to mi jeszcze brakuje, chciałem się tylko poradzić a serwer na jakim gram to EPI. Jeszcze bede myślał nad tym.

johny91

Ja nie wiem czemu niektore skille nie chca mi dzialac jak gram tyrantem force buster i force storm moze ktos powie jak powinno sie ich uzywac??

Imagram

Też zauważyłem że owe skille nie działają. Przed wprowadzeniem update dotyczącego broni i kilku napraw skille te przestały działać. Dawniej używało  ich po wbiciu kilki doładowań. Może drag będzie je powoli przywracał do życia.

Helioks

Cytat: He4DSh0t w Czerwiec 16, 2007, 05:25:02 PM
Prosze dajcie linki do jakis filmikow z hight lvl tyrantem  pls
http://www.youtube.com/watch?v=q3PSvoHkkDM- :D Solo radi kil

Imagram

Tylko u mnie link do filmiku nie chce śmigać :>