Tyrant [Tyr]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:36:27 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

fedur

jawron

Wywalcie myślnik na końcu urla. Inna sprawa, że nie jest to nic szczególnie ciekawego...
wannabe
]|[

fedur

eh slabe... aaa tak btw to jak juz zamieszczacie filmiki z youtuba to

http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,13703.0.html

Helioks

Ulv

na czym polegają skille focused force i force blaster? pisze, ze nie moge ich użyć.

fracti

Cytat: Ulv w Lipiec 19, 2007, 03:37:10 PM
na czym polegają skille focused force i force blaster? pisze, ze nie moge ich użyć.
Focused force to skill dzieki ktoremu mozesz sie "naladowac" energia, ktora pozniej mozesz wykorzystac, aby uzyc skille takie jak wlasnie force blaster, a pozniej hurricane assault i inne. Ladowac mozesz sie rowniez kamykami "energy stone" do kupienia w grocery - przed uzyciem przeczytaj zalaczona ulotke, badz skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceuta ;)

Ulv

czyli uzywam focused force, a potem moge uzywać tej reszty? i po kazdym zuzyciu musze się naladowac focused?

Ryltar

Tak ale od C5 to schodzi do wymaganych ladunkow.Czyli np. masz hurrican ktory wymaga 4 a masz 7 ladunkow to zuzyje 4 i zostawi 3.

Ulv

oka, załapałem i wykorzystałem :)
fajnie się expi tyrantem. odjąłem mu 7 con dajesem i trochę szybko mu życie schodzi, ale przy dostepnym totemie pumy całkiem szybko załatwiam moby. póki co mam 538 at,spd. z totemem pumy oraz z miskturką szybkości ataku. To dużo czy mało na 42 lvlu? :shock:

Drammer

to zależy od servera ale ja na 52 :P z totemem, buffami od Hierophanta i z Combat haste potions mama 1125

Kisame

Mam parę pytań do doświadczonych tyrantow, po 1, czy gdy na króliku zaczynam biec do Łucznika/Maga to po dobiegnięciu powinienem zmieniać na pumę czy raczej dalej na króliku bić w razie jak by chciał uciec ? Po 2, czy w walce z Destro/Glad/Tanki lepiej sprawuje się Puma czy Niedźwiedź ? Mi wydaje się, że raczej niedźwiedź ale wole zapytać (to pytanie tylko do tych którzy to sprawdzali !!!) Prosił bym o odpowiedzi graczy z retaili c4/c5 z napisaniem jakie C, z góry dzięki i pozdrawiam.
<br /><br /><br />

Ryltar

Co do 1 to zmien bo krolik zabiera p.atk.A co do 2 to najlepiej chyba ogr bo puma w c4 obniza p.def.

Kisame

pytałem czy Bear czy Puma a nie ogr :D Ogr chyba sie nie opłaca bo zmniejsza Evasion a to z HAU może sie przydać
<br /><br /><br />

Ryltar

Po co ci evasion jak masz p.def jak tank gdy uzywasz ogra?

Kisame

Ok, przekonałeś mnie ;] dzięki i pozdrawiam.
<br /><br /><br />

fracti

Dokladnie, ogr jest spoko na heavy armory, a lepszy jest tylko bizon ;)
Co do C grade to ja smigam w plated leather i fist blade z haste (great pata mi sie nie podobaja :P). Calkiem fajne, ale zaluje ze nie wrzucilem rsk haste bo ciagle mam okolo 50% hp a dodatkowe 4% atk speeda mozna poczuc.

Ryltar

Ale Rsk. dziala od 60% HP ^^

fracti

wiem :) ale pisalem ze mam caly czas okolo 50% ale to tylko przy expie. tylko ze jak zaczne chodzić w party z se albo wc to sa praktycznie bedzie bezużyteczne.

Kisame

problem w tym, że trzeba mieć takiego jeszcze w party ;D No ale jak masz Vampa to i bez tego SA możesz bić, w końcu bijesz bez przerwy z wyjątkiem skoczenia po SSy.
<br /><br /><br />

Imagram

Mam pytanko dotyczące noszenia a grade setów Heavy. Czy ktoś z zgromadzonych próbował takich wynalazków na high rate serwerach ??. Jeżeli ktoś coś wie na temat kombinacji setów heavy light talluma / DC / Majestic niech da znać :)

Aha i jeszcze jedne pytanko. Czy ktoś jest w stanie mi wytłumaczyć jakie korzyści daje  skill 3 profki tyranta na 78 lvl ( tego za 64kk sp) . Z góry dzięki :)

Demeroth - Grand Khavatari - lvl 80 // Spectral Master - lvl 80 Online
Imagram - Destroyer - lvl 58 Offline

V3N

Tym skillem z 3 profki (Raging Force) zadajesz obrażenia na odległość i "ładujesz się" jednocześnie.Co do heavy setow to nigdy nie próbowałem, dla mnie tyrek jest postacią do zbroji light i przy tym zostaje :)

fracti

Ja probowalem talluma heavy (na chwile zamienilem sie ze znajomym za moj dc light):
Atk speed praktycznie sie nie zmienil, mov speed spadl o kilka oczek, evasion i accuracy rowniez. Zwiekszyl sie nieco p def. Olalem heavy bo bonusy z agile movement byly dla mnie za dobre, aby zamieniac je na kilka p defa wiecej. Innych setow nie probowalem, bo raczej tylko ten moznaby wykorzystac dla tyranta, ale nie polecam - no, moze na nizszych lvlach, gdy pasyw light armor mast. nie dodaje jeszcze duzo p defa - to cos jak bieganie z tym nieszczesnym daggerem.. ;)

Dev

te raging force nie polecam uzywac na tanka bo sam sobie wiecej robisz niz jemu ...

Imagram

Dzieki za info na temat skilla. Niestety jeszcze dużo SP do nazbierania zanim go poznam :)

Demeroth - Grand Khavatari - lvl 80 // Spectral Master - lvl 80 Online
Imagram - Destroyer - lvl 58 Offline

fedur

nie kombinuj z heavy... zostan przy lightcie