Tyrant [Tyr]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:36:27 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ulv

nawet nie mów. te śmigały z kolei z ekwipunku aż żal było sprawdzac ich ilość...

Ryltar

No na 1,9k atk speed to postac pewnie stoi i tylko widac jak uzywa SS xD

Kisame

Cytat: Siena w Sierpień 26, 2007, 05:48:39 PM
Ekhem. Co to:
Cytatodpowiednie tatoo
:shock:

1300 można wyciągnąć bez jakichś udziwnień.

Puma, Fist Fury, DC light, C grade fisty(Rsk. Haste +12%)+ <60% hp, Haste2, Dance of Fury, Zealot 3,  Chant of Victory, +4Dex -4con/str ==== 1600+ atk. speed.
A jeśli jesteśmy na expie to można wziąć Zerka === 1700+ atk. speed ^^

A to wszystko przecież jest jak najbardziej do zdobycia, nie ma tu hero/epic sprzętu czy buffów... :>

Prophecy of Wind i masz kopa nieziemskiego :> Ale ja wole raczej na expie i pvp polegac na bizonie niż speedzie z pumy, oszczędniejszy jest i zabijam szybciej na buffach
<br /><br /><br />

Siena

Aha, tylko, że żeby bizona w pełni używać trzeba mieć cały czas <30% hp. A tak jest  ciężko i expić i utrzymać tyle hp.
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Ulv

Kisame

SE do PT znajdziesz łatwo jak powiesz, że łatwy exp we 2 ;] po odpaleniu bizona w B gratach w WoA na pieskach hp 3x expie bez problemu ;]
<br /><br /><br />

Siena

SE tylko exp kradnie. Lepiej poszukać WC...

Jarllax

Cytat: Siena w Sierpień 28, 2007, 01:14:49 PM
SE tylko exp kradnie. Lepiej poszukać WC...

WC za bardzo Cię healem nie podratuje ... a wiem jak to z Tyrantami bywa dość często padają ;)

Siena

Taki heal jaki ma WC w zupełności wystarczy. A też trochę pobije te moby, nie tak jak SE, który tylko siedzi i 50% expa zabiera. ^^

Kisame

Na warka skillem po 600 a normalnym po 200 dostaje wiec WrC nie dość, że dużo many na buffy pali to ten jego heal jest -_-'o warty ^^
<br /><br /><br />

Jarllax

Cytat: Siena w Sierpień 28, 2007, 01:33:45 PM
Taki heal jaki ma WC w zupełności wystarczy. A też trochę pobije te moby, nie tak jak SE, który tylko siedzi i 50% expa zabiera. ^^

Akurat Ci starczy many na ten heal, a potem okaże się że resta trzeba bo WC nie ma many na rebuffa, to już nie są czasy c4 ;)

DIO

wc po pelnym bufie w ciagu 20 minut bez problemu jest w stanie zregenerowac cala mane +podleczyc czasem  i wrzucic sleep w sytuacjach jak kilka mobow sie rzuci( leczenie uzywa sie tylko w sytuacjach "krytycznych" gdy sie rzuci kilka mobow i jak na zlosc sleep nie chce w zadnego wejsc) w 90% przypadkow wyssanie hp z chant of vampire wystarcza zamiast wszystkich innych healow (takze od lvl 2 nadrabia straty hp zwiazane z fist fury ...czyli ff non stop online :D), dodaj potem do tego cov i tyrant jest maszyna do koxu jakich malo .........tylko jedyna wada toto ze ss znikaja  blyskawicznie ;>

dobry wc nie robi nigdy resta ......chyba ze reszta party za bardzo swiruje i non stop po 5 mobow 3x hp leje na raz ;>

Kisame

grałem z SE w PT na Varka i czasem many Mu nie starczyło na heal więc nie pitol, że WC da rade podleczyć.
<br /><br /><br />

Siena

Jak umie grać to da rade.

Kisame

czasem musiał Mi wrzucić heal za 1000 abym przezyl wiec nie mów Mi, że ten WC da rade wyleczyć:/
<br /><br /><br />

Bled

Zalezy jaki tyrant , jak wrzucil ci heala za 1000 i ledwo przezyles to znaczy ze lubisz tankowac , to chyba pomyliles klasy, tyr do trainow tez nie jest zabardzo......

Kisame

Nie, ale jak już mam szanse walić mocne kryty to ide na moby HP 3x. skończmy temat bo to nudne już.
<br /><br /><br />

DIO

a no jak sie chcesz bawic w "cdl" to nie bierzesz wc do pt tylko se ktory ci w krytycznej sytuacji dupe mzoe uratowac, leczenie wc jest niezle ale daleko mu do leczenia innych postaci;> albo jak chcesz na warce sam z wc bic bo tempo mizerne, exp slaby i sie z many wypluje ten wc szybko to racja ....... normalnie bez zadnych udziwnien jak wc nie wyrabia z mana od bufa do bufa (zakladam ze jakis noob nie biega  wkolo sciagajac co chwila po 3 moby) znaczy ze cienki z niego wc ;>

Jarllax

Cytat: Kisame w Sierpień 29, 2007, 02:01:04 PM
czasem musiał Mi wrzucić heal za 1000 abym przezyl wiec nie mów Mi, że ten WC da rade wyleczyć:/

hmm jak ten WC ma np. Majestic Robe i lvl 75+ to może i da, ale jak ma np. light tak jak ja chodziłem to na mane nie ma co liczyć ...

Siena

A czemu wy ciągle mówicie o tej varce. Varka jest cholernie bezsensownym miejscem do expa, moby mają stuna i poteżny p.atk, szczególnie widoczny jak skille walą.
O wiele lepiej expić w jakichś bezpieczniejszych miejscach, nawet na HS. A tam do pt. 2-osobowego lepszy jest WC.

Kisame

Można expić też WoA gdzie tylko buff jest potrzebny ale co to za sens samemu expić w miejscu gdzie wrogie PT expi w 6 osób ??
<br /><br /><br />

DIO

wc w light to sie nadaje do expienia solo nie w pt ;> takie moje zdanie, robe robe robe  - more mana more fun

Jarllax

Cytat: DIO w Sierpień 29, 2007, 11:08:26 PM
wc w light to sie nadaje do expienia solo nie w pt ;> takie moje zdanie, robe robe robe  - more mana more fun

Light też  bym przypisał do pvp, chodzę w light i jakoś nigdy jeszcze nie solowałem, a party nigdy nie narzekało ;)

Elbryan

A która zbroja dla Tyrka lepsza?? Doom Light czy Blue wolf light????

fracti

Cytat: Elbryan w Wrzesień 07, 2007, 10:13:47 PM
A która zbroja dla Tyrka lepsza?? Doom Light czy Blue wolf light????
I tutaj zacznie sie flame :)
Obydwa armorki sa bardzo dobre, ale to zalezy jak swojego tyranta rozwijasz. Jak pakujesz mu w dex, to doom, jak masz jakies swoje inne dye, albo nic nie chcesz zmieniac to bw.