Tyrant [Tyr]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:36:27 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kwadrat

Cytat: pigulec w Kwiecień 17, 2010, 09:23:28 PM
A co sądzisz o dwóch bulidach? Na wojów hvy i -9dex, a na nukerów draco i +str -con? Ten drugi nadałby się z łucznikami? (eye pagrio, cop, cc, windstorm)
zawsze -9dex, na magow mozesz nosic draco +6

Cytat: x3nomorph w Kwiecień 18, 2010, 06:15:35 AM
Cytat: sosula w Kwiecień 18, 2010, 12:12:57 AM
Jestem zwolennikiem ic, a nie draco. Jak to wyglada na s80 hvy czy light?

IC +6
+1, dyna ssie na tyrku/gladzie i na tankach

Kwadrat

bo u wojow odejmuje cona, a u tankow odejmuje str

Scorpion

Cytat+1, dyna ssie na tyrku/gladzie i na tankach
Moze dla tyrka ssie, glada robi sie na max p attack, bo ma robic aoe rape na mass pvp, a nie bawic sie w tanka. Oly /1vs1 to nie wszystko odkąd glad moze cos zdzialac na mass pvp.
...

Kwadrat

bo 5% p ataku zrobi mu roznice. juz lepszy bylby ic +6, na mass bylby podobny do dyna, na oli za to duzo lepszy

tajemniczy122

Ja jak bym robił tyrka , to bym właśnie zrobił +4Str/-4Con i +4Dex/-4Con i do tego fisty z health jakby taka możliwośc była :P 

Kwadrat

Cytat: tajemniczy122 w Kwiecień 18, 2010, 07:31:19 PM
Ja jak bym robił tyrka , to bym właśnie zrobił +4Str/-4Con i +4Dex/-4Con

to bys dostal po dupie od kazdego ogarnietego tyra/glada (zreszta pewnie od wiekszosci wojow i nie tylko)

Scorpion

Cytatbo 5% p ataku zrobi mu roznice. juz lepszy bylby ic +6, na mass bylby podobny do dyna, na oli za to duzo lepszy
W przypadku aoe to jest praktycznie 5% dmg wiecej, do tego dochodzi zmniejszenie kosztu skilla, co w przypadku glada jest b wazne.
...

tajemniczy122

Cytat: Kwadrat w Kwiecień 18, 2010, 07:47:52 PM

to bys dostal po dupie od kazdego ogarnietego tyra/glada (zreszta pewnie od wiekszosci wojow i nie tylko)

Czemu ??

Rusoma

Cytat: tajemniczy122 w Kwiecień 18, 2010, 10:11:42 PM

Czemu ??

1. stun jak w masło
2. lolhp i lolcp
Cytat: nenef w Luty 07, 2010, 05:05:21 PM
o czym ty znowu pieprzysz? nie gram na wrath i gral nie bede...jak umiesz czytac to bys wyczytal, ze przenosimy sie na nowego dexbounda /rpg club. jakich nas rushowaliscie? o ile sie nie myle to od miesiaca nie jestem w ph, a dh na epiki nie chodzi. btw. jesli to byly 2 pt to nie mam pytan =]

skoncz juz wreszcie klamac czlowieku, bo jeszcze troche i zaczniesz wlasnej matce wmawiac, ze jestes synem Baracka Obamy i Paris Hilton...
p.s dales mi minusa i mi sie przykro zrobilo raziel :<

Wiemy lol :<

tajemniczy122

Cytat: Rusoma w Kwiecień 19, 2010, 12:02:23 AM
Cytat: tajemniczy122 w Kwiecień 18, 2010, 10:11:42 PM

Czemu ??

1. stun jak w masło
2. lolhp i lolcp

1. Mamy takie skille , jak Warfrenzy i Fortitude zmniejszająca podatność na stuna . Od biedy nawet można też odpalić Riposte Stance

2. Hmm , a fisty z health to co ??

Leningrad

ta, i mamy mana poty zeby zaspamowac ubytek many odi toggli

porownaj fisty z health i -9con z fistami z health i +5/4 con

Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

tajemniczy122

Hmm , to jakieś 2 może 3k hp - niewielki bonus

Kwadrat

jak dla mnie to mozesz robic nawet -18con, skoro taka mala roznica. najlepsze sa -9dex i eot, nie ma o czym rozmawiac

January

Cześć, co sądzicie żeby wziąć Dynasty Heavy Force Master zamiast Light? Widziałem takich tyrków już kilku wykoksanych i dobrze mieć tyle pdefa. Latałem już z tallum heavy, a teraz mam ic. No ale jak to zły pomysł to kupię light armor s80.

PuFF

ic fundation albo ic +6 lepsze.

eXtrem

Panowie jakie certyfiakty z subki polecacie?

pigulec

Haste/cp, ud, celka.

DonK.

haste to podstawa wiec nie ma co lamac.
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

eXtrem

Ja osobiscie tez myslalem Haste/Celek/UD

Khais

co myslicie nad Haste/Celka/Zerk z summonera ? (czy daje on atk sppeda tez ? bo rozne zrodla podaja co innego)
Khais
Grand Khavatari 77+/Warcrayer 40+
Noblesse 
Outcasters Clan - Nightmare Team
RuOFF - Lancer

Kamal

pigulec

20% p def, m def>>>jakieś lol ilości att spd i p att.

Rusoma

Cytat: DonK. w Maj 13, 2010, 02:53:44 PM
haste to podstawa wiec nie ma co lamac.

Czyli CP < haste? Hmmm rozwiń myśl.
Cytat: nenef w Luty 07, 2010, 05:05:21 PM
o czym ty znowu pieprzysz? nie gram na wrath i gral nie bede...jak umiesz czytac to bys wyczytal, ze przenosimy sie na nowego dexbounda /rpg club. jakich nas rushowaliscie? o ile sie nie myle to od miesiaca nie jestem w ph, a dh na epiki nie chodzi. btw. jesli to byly 2 pt to nie mam pytan =]

skoncz juz wreszcie klamac czlowieku, bo jeszcze troche i zaczniesz wlasnej matce wmawiac, ze jestes synem Baracka Obamy i Paris Hilton...
p.s dales mi minusa i mi sie przykro zrobilo raziel :<

Wiemy lol :<

Blitz

na tyle atk speedu chyba bardziej sie przyda niz 700 cp, nawet zeby skille szybciej uzywac, raczej lepsze niz 1 cp heal wiecej od ol